- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #5.741
günaydın herkese arkadaşlar sudenazcım beni beklemede olanlardan silebilirsin hamile değilmişimsenağlamadün doktra gittim ultrasonda baktı gebelik gibi görünüyo dedi o an içten bi inşallha dedim ama kan testi yapalım dedi 2 saat sonra kan testini eşimle aldım doktr beklemeden açtım sonuç 0.0-5.0 görünce eşime yok dedim oda doktr baksın sen bilmezsin dedi biz içeri bile girmedik asistnı götürdü sonuçları gösterdi bi adet söktürücü yazmış gelmişti eşim sancıları oluyo napıcaz dedi bide ağrı kesici yazıp verdi elimize yıkıldığım andı:a015:eşim için belli etmemeye çalıştım oda ben bu dktra güvenmyrum başkasına gidelim dedi ama ben artık grçrktrn yorulmuştum hala ağlamaktan gözlerim şiş akşam bide annem aradı adet söktürücü içme diye görümcem aradı benim 25 gün geçiyodu negatif çıktı ama hamileydim diye napacağımı şaşırdım belirtiler gebe olduğumu gösteriyo ama bilmiyorum çıldırıcam napiyim arkadaşlar hapları yiyeyimmi yoksa bekliyimmi :uhmfffffffff çok yazdım kusura bakmayın hadi öptüm rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
canım bence içme biraz daha bekle sıkma canını