Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende yaptırdım rahim filmini ben kendimi çok kasmıştım ama Allha a şükür temiz çıktı ama hala bekliyom:uhm:

rahim içi röntgeni.benim 2 yıl önce ssk da oldu...hiç uyuşturucu lokal falan demediler....zor açtılar rahmimi.3 kere denedi...çok çok acı yaşadım.hiç unutamam.........allah da bir daha yaptırma mecburiyetinde bırakmasın.
vida tabir ettikleri şeylerle resmen rahmimi oydular.......düşündükçe o günü aman allahım diyorum.
sakın yanlış anlamayın.bu benim hayatımdan yaşanmışlık....
herkesin farklı............

yo..işte o başka......
1...hamile kaldım da...

2....devamı geldi,kese gördüm de

3.....2 li 3 lü testleri geçtiydim de.

4.......9 ay bittiydi de...

5.........doğumu şimdiden hiç düşünemeM...

ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM ÇOKKKKKKKK

Son düzenleyen: Moderatör:
anam ben bi hamiş kalim bağıra bağıra normal yolla doğurmaya razıyım hehe.çatır çatır doğururum valla bi sorun olmazsa,,,,:::::)))))))

he valla........
Ibret i alem için hastaneyi yikarim .....
Dişarda da kocalar daha da iyi anlasin bizim kiymetlerimizi
sevmeye gelince sadece severler
allah kadina vermiş hem sikinti,hem dayanma gücü.bi bildiği vardir elbet....

ay çok güldüm hehe.bende geçen dedimki bi hamiş olim testin resmini çekip altına hamileyin uleeeeyyyynnnnn yazıp balkona afiş yaptırcam hahahaha kociş amma güldüü:lepi:

32 den 14 çıkarcan tahminen o günler doğurganlık dönemin adetin nezaman ? yada nezaman en son oldun?

inşallah kadriyecim ya.bu ay pek uğursuz geldi inşallah müjdeli haberleri duyarız.benim de ayın başında öyle bi his vardı içimde ama şimdi yok çünkü verimli çalışamadık.bazı günleri kaçırdım ve umudum kayboldu.zaten göğüslerimde hassaslaşmaya başadı,sanırım adet olucam nasip artık.ne yapalım.çok zorlamamak lazım.olacağı varsa olur.strese girmekten bıktım.

Normal doğumları genelde hemşireler veya ebeler yaptırıyormuş.Doktorlar ilgilenmiyorlarmış.Bir de normal doğumda perinenin alerji olması muhtemelmiş..Bir de idrar falan olunca daha berbat en iyisi benim için sezaryan..gamyoncuiremsu

haziranda ne kadar çok hamiş varmış... ama bu ay halen haber yok...inş.bugünden sonra hamiş haberleri bol bol gelir ....

hoşgeldin.hepimizin öyle ya da böyle ve bence çoğu kez kendimizi zorlayıp stresten kendi kendinmize yarattığımız sorunlarımız var.belki problemler çeşitli ama amaç aynı.bebeklerimizi kucağımıza almak.inşallah sen de en yakın zaman da bebişine kavuşursun.

canım eskiden nasıl doğuruyolardı 3 günde 4 günde şükür allaha ki tıp geliştide artık böle rahat konuşabiliyoz.annem abimi doğurmak için hastaneye gitmiş ebeler doğumdaki kadınları dövüyolarmış korkmuş zavallım.eve gelmiş 2gün ebe uğraşmış.e ilk doğum abimde maşallah ayıcık 5,200 kg doğmuş.annem benim doğumumu anlamamış bile sancı sanıyomuş beni hastanede doğurmuş hehehe.annem diyo ki kabız olmuş kadar sıkıntı çektim e tabi ben 3,500 kg doğmuşum normal yani.işte böle nasipse bende normal istiyom allah hamiş olmayı bana bahşederse:enbuyukkk:

annem de beni evde doğurmuş.nerdeyse ölmek üzereymiş kan kaybından:çok üzgünüm:

bir de bazı ebeler doğum anında bağıran kadına acaip laflar söylüyorlarmış.bunu peydahlarken düşüncektin,bağırma kes sesini falan diyeklava:

bir de bazı ebeler doğum anında bağıran kadına acaip laflar söylüyorlarmış.bunu peydahlarken düşüncektin,bağırma kes sesini falan diyeklava:

valla canım her meslek te ii kötü insanlar var bunları düşünmek bizim için erken henüz bi hamiş olalım da dimi? canım burdaki devlet doğum evinin başhekimi bizim tanıdığımız yani bi hamiş olim de gerisi kolay cicimmmm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…