- 23 Temmuz 2007
- 127
- 1
- 116
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #6.501
selam
kızlar merak ediyorum da sizler doğuma nasıl dayanacaksınız?
he valla........
Ibret i alem için hastaneyi yikarim .....
Dişarda da kocalar daha da iyi anlasin bizim kiymetlerimizi
sevmeye gelince sadece severler
allah kadina vermiş hem sikinti,hem dayanma gücü.bi bildiği vardir elbet....
kızlar benıde aranıza alırmısınız bu aylarda 2 ıncı bebege hamıs olmak ıstıyorum ve erkek bebek ıstıyorum sızce ne yapmalıyım adetım 32 oluyor yumurtlama gunumu bılmıyorum cevaplarınızı beklıyorum hamıle olmak dılegıyle
Heyyy ben geldim m,illettt snairm bende adet olucam dah 22sinde ama ateşim düşmüş bugun baktim belki yanlişil vardir diyorum yarin sabah yine ölceyim bali ama napalim bua değilse diğer ayy inş oucak mutlaka.ama ben hissediyorum sanirm sanki var gibi arkadaşlr ya dua edin emi
merhaba arkadaşlar uzun zamandırbenimle aynı dertte olan arkadasları takip ediyorum ve bende size katılmaya karar verdim ben 2 sene 2 aydır evliyim 11 aydır cocuk istiyorum ama allah izin vermedi takdir onun tabi son altı aydır dra gidiyorum ve prolaktin (süt hormonu) yuksek cıktı ve bu hem yumurtlama tembelliği bununla beraber adet olamama yaptı bende hep ilacla oluyordum ve dusursun diye uc aylık ilac verdi bitiminde baktırdım daha da cıkmıstı neyse bu sefer dostinex verdi ve ilk defa kendiliğimden adet oldum ve miktarıda normaldi inanın sanki ilk defa adet olmus gibiydim adetim 18 haziranda oldu ve benim gunum yaklasıyor adetim duzensiz oldugu icin ve gecen ay ilk defa kendiliğimden oldugu için ne zaman olacagımı bilmiyorum ama karnım şişti goguslerim agrıyor dolgunlastı ucu acıyor ve belirgin kasıklarımda uzun zamandır rahatsız edici degil ama farkettiren agrılar var ve ben bunun adet mi yoksa hamilelik için mi oldugunu bilmiyorum beklemek cok zor bunu cekmeyende bilmiyor buraya uye oldum ki sıkıntılarımızı ceken anlar biraz uzun oldu ama kendimi tanıtmak istedim inşallah allahım hepimizin dileklerini kabul eder saglıkla hayırlı evlatlar nasip eder eger adet olmazsam salı gunu test yapıcam inşallah hamileyimdir
benide alır mısınız arkadaslar listeye
Normal doğumları genelde hemşireler veya ebeler yaptırıyormuş.Doktorlar ilgilenmiyorlarmış.Bir de normal doğumda perinenin alerji olması muhtemelmiş..Bir de idrar falan olunca daha berbaten iyisi benim için sezaryan..gamyoncuiremsu
canım eskiden nasıl doğuruyolardı 3 günde 4 günde şükür allaha ki tıp geliştide artık böle rahat konuşabiliyoz.annem abimi doğurmak için hastaneye gitmiş ebeler doğumdaki kadınları dövüyolarmış korkmuş zavallım.eve gelmiş 2gün ebe uğraşmış.e ilk doğum abimde maşallah ayıcık 5,200 kg doğmuş.annem benim doğumumu anlamamış bile sancı sanıyomuş beni hastanede doğurmuş hehehe.annem diyo ki kabız olmuş kadar sıkıntı çektim e tabi ben 3,500 kg doğmuşum normal yani.işte böle nasipse bende normal istiyom allah hamiş olmayı bana bahşederse:enbuyukkk:
canım eskiden nasıl doğuruyolardı 3 günde 4 günde şükür allaha ki tıp geliştide artık böle rahat konuşabiliyoz.annem abimi doğurmak için hastaneye gitmiş ebeler doğumdaki kadınları dövüyolarmış korkmuş zavallım.eve gelmiş 2gün ebe uğraşmış.e ilk doğum abimde maşallah ayıcık 5,200 kg doğmuş.annem benim doğumumu anlamamış bile sancı sanıyomuş beni hastanede doğurmuş hehehe.annem diyo ki kabız olmuş kadar sıkıntı çektim e tabi ben 3,500 kg doğmuşum normal yani.işte böle nasipse bende normal istiyom allah hamiş olmayı bana bahşederse:enbuyukkk:
bir de bazı ebeler doğum anında bağıran kadına acaip laflar söylüyorlarmış.bunu peydahlarken düşüncektin,bağırma kes sesini falan diyeklava:
kızlar cumartesı test yaptırıcam dua edın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?