iyi aksamlar fistiklar nabersiniz? bekleyisler ve calismalar nasil gidiyo? moraller hep yüksek olsun lütfen. ben pek fazla giremiyorum ama girdimmide herseyiii okuyorum ..
ben iyiyim allaha sükür, yarin günüm ve beklemedeyim... hesaplayicalara göre 8 ekim de regl olmam lazim, ama bi 6 si bi 7 si bi 8 inde oluyorum.. anlamadim gitti, ama allahtan aralari az... 30-32 günde bi oluyorum iste... öööff karisik kurusuk isler bee...
yaa aslinda umutlumuyum.. evet umutluyum... gerci cok calismadik bu ay ama ne bilim icime öyle doguyo dicem, bugün karnim agirdi biraz, sanirsam yicez kirmizi karti.. olsun saglik olsun.. güzel melegim saglikla gelsinde, varsin biraz gec gelsin.. biz beklemeye raziyiz babasiyla..
amma karisik anlattim dimi kizlar yaa :)) anlayin iste, kafam karisik galiba biraz :))
öpüyorum..
ha bu arada bisey sormak istiyorum, su aktardan aldiginiz cörek otumu dur, yoksa bögürtlen kökümüdür.. tam tarif edermisiniz lütfen ? eger regl olursam bu ay da bunu denim bari.. burda bulamam ama suan kardesim tr de, ona ismarlarim. yardimlariniz icin tsk ler fistiklar..