Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye
SUDENAZ CIM...............okuyunca beni temmuzda çift çizgiyi görmek isteyenlerden silp ama ağustos da çift çizgi görmek isteyenlere ekleyebilirsin canım....................ay gülerek anlatıyorum bak...bende tuhaflaştım.......adet olmaya başladım da.....ne yapabilirim ki..............elimde mi?tarihi sonra yazayım hesaplayayımda..........
canım sakın kendini üzme demekki nasip değilmiş bu aya.dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok.emin ol yakında bebişlrimiz bizi sevindirecek.yerimseniben
kızlar az önce wc ye gittim yumurtlama günüme 2 gün var hafif bi kan gördüm sadeceye peçeteye bi kere geldi bi daha gelmedi incecik bi kan pıhtısı sanki lütfen fikrini söyleyin çok merak ediyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar size bir şey sorucam benim boğazlarım 1hafta iyiyse 2,ci hafta şiş ve hep iltihaplı şimdi badeciklerimi aldırmak istiyorum ama hamile kalmayada çalışıyorum ne bileyim bir zararı olurmiki ya sonuçta lokal anestezi yapıpta alıyorlarmış sizce ne yapayım?
kızlar az önce wc ye gittim yumurtlama günüme 2 gün var hafif bi kan gördüm sadeceye peçeteye bi kere geldi bi daha gelmedi incecik bi kan pıhtısı sanki lütfen fikrini söyleyin çok merak ediyorumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar size bir şey sorucam benim boğazlarım 1hafta iyiyse 2,ci hafta şiş ve hep iltihaplı şimdi badeciklerimi aldırmak istiyorum ama hamile kalmayada çalışıyorum ne bileyim bir zararı olurmiki ya sonuçta lokal anestezi yapıpta alıyorlarmış sizce ne yapayım?
canım bence korun önce onun icabına baktır aynı sorun bendede vardı. en ufak bir şeyde şişerdi aldırıp kurtuldum. yanlız lokal tavsiye etmem zor oluyo dediler ben genel anestezi ile aldırdım çok rahat oldu sonrada hiç zorlanmadım geçmiş olsun.
canım arkadasım hepsı allahın bıleceği bı iş sen nerden bıleceksın yumurtlamanın olup bıttığını ama sen elınden gelını yap gun asırı ılışkıye gır ozellıkle o yapıskan ve uzayan akıntı geldığınde hepsı nasıp kader ama allah herseyın hayırlısını nasıp etsın bende 12 aylık evlıyım ve hıç korunmadık bazen hosuma gıdıyor hıç korunmadık ama bebegımız olmadı dıye daha yasım 18 1 ay sonra 19 olacagım ama ben sızler gıbı çok cocuk ıstıyorum allah herkese versın amın
cangemacıgım ben aklıma takılan bır soruyu arkadasıımı tecrubelı gorup sordum
ben Allah ın bıldıgını zaten herseyden cok bılıyor ve ınanıyorum bunu akıl edebılecek yasta ve tecrubedeyım hamdolsun elımden gelenı yapaıyorum sonucu rabbıme bırakıyorum zıra biz buna tevekkul dıyoruz.Dıkkat ettıysen sorumda senın soyledıklerınle alakalı bırsey yok kaderle ılgılı bır sorunumda yok benım elhamdulıllah.Tavsıyene tesekkur ederım
HAZİRANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİ
*ÖZLEMBAY__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*FUNDA72____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*EMEL_76____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*AÇELYAAKASLAN____________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*AYFOŞŞ____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*EZGİM35_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*TATOŞ______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*ÖZLEMİMMMMM______________ HAMİŞİİİMİİİZZZZZZZZZ
*KELEBEK41__________________HAMİŞİİİMİİİZZZZZZZZZZ
*İLAYDAA____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*NUREVŞAN__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*SEMİN03____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*KUCUKKEDİCİK______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*EYŞAN0066__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*BEYAZBULUT________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*MELEĞİM VE AŞKIM__________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*BUKİ27______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*NEŞE1______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*ŞUŞU_______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*CEREZ______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*XNAZANX____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*İKİZ_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*AYSHINCE___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*HOFFEN____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*ŞİRİNCEK___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ ZZ
*BEY-ZA_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*BUKET-26___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*ACİBİBER2053_______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ ZZZ
*NESELİYASMİN______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ ZZ
*ZEYNO2____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ ZZ
*GÜLENYÜZ__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ ZZZ
*ENEL_17___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ ZZZZ
TEMMUZZZZZZZZZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİ
6 ağustos. benim tarihim................ben liste yapmayı bilmiyorum.......lütfen çok aktif bir arkadaş hemen üstlensin bu görevi.
sudenaz bayrağı devretti............
bende sizler gibi bir bebiş istiyorum yüce yaradanımdan 1 hamilelik yaşadım ama 9 haftalıkken kaybettim 1 senedir uğraşıyoruz bu ay 13 ünde adet günüm sabırla bekliyorum bütün bekleyenlerede müjdeli haber almasını diliyorum
canım melekim bu ay bende aynısını yaşadımm 8 gün gecikti 3 aydır aynı gün gliyordu gecikince ümitlendimmm kader oyun oynuyor bizimlee zatenn en çok buna sinir oluyomm dalga geçer gibi bekliyoruz yaaa adetinn gecikmesinee inşallah bigün gerçekleşecekk rüyalarımıza.s.
HAZİRANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİ
*ÖZLEMBAY__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*FUNDA72____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*EMEL_76____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*AÇELYAAKASLAN____________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*AYFOŞŞ____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*EZGİM35_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*TATOŞ______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*ÖZLEMİMMMMM______________ HAMİŞİİİMİİİZZZZZZZZZ
*KELEBEK41__________________HAMİŞİİİMİİİZZZZZZZZZZ
*İLAYDAA____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*NUREVŞAN__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ
*SEMİN03____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*KUCUKKEDİCİK______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*EYŞAN0066__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*BEYAZBULUT________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*MELEĞİM VE AŞKIM__________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*BUKİ27______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ
*NEŞE1______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*ŞUŞU_______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*CEREZ______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*XNAZANX____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*İKİZ_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*AYSHINCE___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ Z
*HOFFEN____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ Z
*ŞİRİNCEK___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ ZZ
*BEY-ZA_____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*BUKET-26___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZZ
*ACİBİBER2053_______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZ ZZZ
*NESELİYASMİN______________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ ZZ
*ZEYNO2____________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ ZZ
*GÜLENYÜZ__________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ ZZZ
*ENEL_17___________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZZZ ZZZZ
TEMMUZZZZZZZZZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİİİİ
anlattıklarını okudum canım ve üzüldüm ama her şey de bir hayır vardır.ben hep kendimi şu şekilde toparlamaya çalışırım. hayır dediğimiz durumlarda şer olabilir,şer gibi görünen durumların sonucu da hayır olabilir.biz bu yaşadıklarımızın ardındaki gizleri bilemiyoruz.dışardan üzülme demek hep kolaydır ama işte akla gönle söz geçmiyo bazen.bu herhangi birimizin de başına gelebilir ve bir çok kişi bunu yaşıyor.Allah dermanı olmayan dert vermesin.ben de 9 aydır deniyorum ve mayısta bebeğimi kaybettim sadece 6 hafta kaldı benle.bazen neden diyesoruyorum ama sonra vardır bi hyır diyorum.olsun canım Allah sağlık versin belki bünyen dinlenince hemen oluvericek.acaba kullandığın klomen buna sebep olmuş olabilirmi.hani ilk kullandığım ayda oldu dedin ya.doktor herhangi bir şey söyledi mi bu konuda.sevg,iler canım.bence bu görevi yapmaya sen devam etmelisin.yerimseniben
Kizlar evt ben işi biraktim bugunkaar verdim evde olmak iiy gelcek eşim vardiyali çaliisyor ben evdeyimya kaç zmandir çok iyi geldi bzie yaa.evlilğim toparlandi bence hepimiz hayatimzd biraz deişklik yapali evde olanalr calişsin calisanalr izne ayrilsin bide inş herksein bebişi olsunnn
dogru soyluyosun aslında canım degısıklık cok ıyı gelıyor
ben evlenene kadar hep calıstım yada baska bısekılde hep dırsarıdaydım o kadar yorulmusumkı evlılıkten sonra esım calısmamı ıstemedı evdeyım sımdı oyle ıyı geldıkı bana kafamı dınlıyorum yılların yorgunlugunu atıyorum
sıkıldıgım zamanlarda oluyor elbette ama ev cok ıyı geldı bana dınlendım zıhnım toparlandı
ıstersem calısırım yıne.degısıklıkler ıyı gelıyor ınsana
tebdılı mekanda ferahlık vardır demısler dımı