merhaba arkadaşlar uzun zamandırbenimle aynı dertte olan arkadasları takip ediyorum ve bende size katılmaya karar verdim ben 2 sene 2 aydır evliyim 11 aydır cocuk istiyorum ama allah izin vermedi takdir onun tabi son altı aydır dra gidiyorum ve prolaktin (süt hormonu) yuksek cıktı ve bu hem yumurtlama tembelliği bununla beraber adet olamama yaptı bende hep ilacla oluyordum ve dusursun diye uc aylık ilac verdi bitiminde baktırdım daha da cıkmıstı neyse bu sefer dostinex verdi ve ilk defa kendiliğimden adet oldum ve miktarıda normaldi inanın sanki ilk defa adet olmus gibiydim adetim 18 haziranda oldu ve benim gunum yaklasıyor adetim duzensiz oldugu icin ve gecen ay ilk defa kendiliğimden oldugu için ne zaman olacagımı bilmiyorum ama karnım şişti goguslerim agrıyor dolgunlastı ucu acıyor ve belirgin kasıklarımda uzun zamandır rahatsız edici degil ama farkettiren agrılar var ve ben bunun adet mi yoksa hamilelik için mi oldugunu bilmiyorum beklemek cok zor bunu cekmeyende bilmiyor buraya uye oldum ki sıkıntılarımızı ceken anlar biraz uzun oldu ama kendimi tanıtmak istedim inşallah allahım hepimizin dileklerini kabul eder saglıkla hayırlı evlatlar nasip eder eger adet olmazsam salı gunu test yapıcam inşallah hamileyimdir
benide alır mısınız arkadaslar listeye