• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende yaptırdım rahim filmini ben kendimi çok kasmıştım ama Allha a şükür temiz çıktı ama hala bekliyom:uhm::emir_bebek:

rahim içi röntgeni.benim 2 yıl önce ssk da oldu...hiç uyuşturucu lokal falan demediler....zor açtılar rahmimi.3 kere denedi...çok çok acı yaşadım.hiç unutamam.........allah da bir daha yaptırma mecburiyetinde bırakmasın.
vida tabir ettikleri şeylerle resmen rahmimi oydular.......düşündükçe o günü aman allahım diyorum.
sakın yanlış anlamayın.bu benim hayatımdan yaşanmışlık....
herkesin farklı............

yo..işte o başka......
1...hamile kaldım da...

2....devamı geldi,kese gördüm de

3.....2 li 3 lü testleri geçtiydim de.

4.......9 ay bittiydi de...

5.........doğumu şimdiden hiç düşünemeM...

ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM ÇOKKKKKKKK

Son düzenleyen: Moderatör:
anam ben bi hamiş kalim bağıra bağıra normal yolla doğurmaya razıyım hehe.çatır çatır doğururum valla bi sorun olmazsa,,,,:::::)))))))

he valla........
Ibret i alem için hastaneyi yikarim .....
Dişarda da kocalar daha da iyi anlasin bizim kiymetlerimizi
sevmeye gelince sadece severler
allah kadina vermiş hem sikinti,hem dayanma gücü.bi bildiği vardir elbet....

he valla........
Ibret i alem için hastaneyi yikarim .....
Dişarda da kocalar daha da iyi anlasin bizim kiymetlerimizi
sevmeye gelince sadece severler
allah kadina vermiş hem sikinti,hem dayanma gücü.bi bildiği vardir elbet....

ay çok güldüm hehe.bende geçen dedimki bi hamiş olim testin resmini çekip altına hamileyin uleeeeyyyynnnnn yazıp balkona afiş yaptırcam hahahaha kociş amma güldüü:lepi:

kızlar benıde aranıza alırmısınız bu aylarda 2 ıncı bebege hamıs olmak ıstıyorum ve erkek bebek ıstıyorum sızce ne yapmalıyım adetım 32 oluyor yumurtlama gunumu bılmıyorum cevaplarınızı beklıyorum hamıle olmak dılegıyle

32 den 14 çıkarcan tahminen o günler doğurganlık dönemin adetin nezaman ? yada nezaman en son oldun?

Heyyy ben geldim m,illettt snairm bende adet olucam dah 22sinde ama ateşim düşmüş bugun baktim belki yanlişil vardir diyorum yarin sabah yine ölceyim bali ama napalim bua değilse diğer ayy inş oucak mutlaka.ama ben hissediyorum sanirm sanki var gibi arkadaşlr ya dua edin emi

inşallah kadriyecim ya.bu ay pek uğursuz geldi inşallah müjdeli haberleri duyarız.benim de ayın başında öyle bi his vardı içimde ama şimdi yok çünkü verimli çalışamadık.bazı günleri kaçırdım ve umudum kayboldu.zaten göğüslerimde hassaslaşmaya başadı,sanırım adet olucam nasip artık.ne yapalım.çok zorlamamak lazım.olacağı varsa olur.strese girmekten bıktım.

Normal doğumları genelde hemşireler veya ebeler yaptırıyormuş.Doktorlar ilgilenmiyorlarmış.Bir de normal doğumda perinenin alerji olması muhtemelmiş..Bir de idrar falan olunca daha berbat:utangac: en iyisi benim için sezaryan..gamyoncuiremsu

haziranda ne kadar çok hamiş varmış... ama bu ay halen haber yok...inş.bugünden sonra hamiş haberleri bol bol gelir ....

merhaba arkadaşlar uzun zamandırbenimle aynı dertte olan arkadasları takip ediyorum ve bende size katılmaya karar verdim ben 2 sene 2 aydır evliyim 11 aydır cocuk istiyorum ama allah izin vermedi takdir onun tabi son altı aydır dra gidiyorum ve prolaktin (süt hormonu) yuksek cıktı ve bu hem yumurtlama tembelliği bununla beraber adet olamama yaptı bende hep ilacla oluyordum ve dusursun diye uc aylık ilac verdi bitiminde baktırdım daha da cıkmıstı neyse bu sefer dostinex verdi ve ilk defa kendiliğimden adet oldum ve miktarıda normaldi inanın sanki ilk defa adet olmus gibiydim adetim 18 haziranda oldu ve benim gunum yaklasıyor adetim duzensiz oldugu icin ve gecen ay ilk defa kendiliğimden oldugu için ne zaman olacagımı bilmiyorum ama karnım şişti goguslerim agrıyor dolgunlastı ucu acıyor ve belirgin kasıklarımda uzun zamandır rahatsız edici degil ama farkettiren agrılar var ve ben bunun adet mi yoksa hamilelik için mi oldugunu bilmiyorum beklemek cok zor bunu cekmeyende bilmiyor buraya uye oldum ki sıkıntılarımızı ceken anlar biraz uzun oldu ama kendimi tanıtmak istedim inşallah allahım hepimizin dileklerini kabul eder saglıkla hayırlı evlatlar nasip eder eger adet olmazsam salı gunu test yapıcam inşallah hamileyimdir

benide alır mısınız arkadaslar listeye

hoşgeldin.hepimizin öyle ya da böyle ve bence çoğu kez kendimizi zorlayıp stresten kendi kendinmize yarattığımız sorunlarımız var.belki problemler çeşitli ama amaç aynı.bebeklerimizi kucağımıza almak.inşallah sen de en yakın zaman da bebişine kavuşursun.:emir_bebek:

Normal doğumları genelde hemşireler veya ebeler yaptırıyormuş.Doktorlar ilgilenmiyorlarmış.Bir de normal doğumda perinenin alerji olması muhtemelmiş..Bir de idrar falan olunca daha berbat:utangac: en iyisi benim için sezaryan..gamyoncuiremsu

canım eskiden nasıl doğuruyolardı 3 günde 4 günde şükür allaha ki tıp geliştide artık böle rahat konuşabiliyoz.annem abimi doğurmak için hastaneye gitmiş ebeler doğumdaki kadınları dövüyolarmış korkmuş zavallım.eve gelmiş 2gün ebe uğraşmış.e ilk doğum abimde maşallah ayıcık 5,200 kg doğmuş.annem benim doğumumu anlamamış bile sancı sanıyomuş beni hastanede doğurmuş hehehe.annem diyo ki kabız olmuş kadar sıkıntı çektim e tabi ben 3,500 kg doğmuşum normal yani.işte böle nasipse bende normal istiyom allah hamiş olmayı bana bahşederse:enbuyukkk:

canım eskiden nasıl doğuruyolardı 3 günde 4 günde şükür allaha ki tıp geliştide artık böle rahat konuşabiliyoz.annem abimi doğurmak için hastaneye gitmiş ebeler doğumdaki kadınları dövüyolarmış korkmuş zavallım.eve gelmiş 2gün ebe uğraşmış.e ilk doğum abimde maşallah ayıcık 5,200 kg doğmuş.annem benim doğumumu anlamamış bile sancı sanıyomuş beni hastanede doğurmuş hehehe.annem diyo ki kabız olmuş kadar sıkıntı çektim e tabi ben 3,500 kg doğmuşum normal yani.işte böle nasipse bende normal istiyom allah hamiş olmayı bana bahşederse:enbuyukkk:

annem de beni evde doğurmuş.nerdeyse ölmek üzereymiş kan kaybından:çok üzgünüm:

bir de bazı ebeler doğum anında bağıran kadına acaip laflar söylüyorlarmış.bunu peydahlarken düşüncektin,bağırma kes sesini falan diye:oklava:

bir de bazı ebeler doğum anında bağıran kadına acaip laflar söylüyorlarmış.bunu peydahlarken düşüncektin,bağırma kes sesini falan diye:oklava:

valla canım her meslek te ii kötü insanlar var bunları düşünmek bizim için erken henüz bi hamiş olalım da dimi? canım burdaki devlet doğum evinin başhekimi bizim tanıdığımız yani bi hamiş olim de gerisi kolay cicimmmm:lepi:

Back
X