• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

merhaba. arkadaşlar idrarda gebelik testi kaç gün gecikmeden sonra doğru sonuç verir?1 günüm geçti yaptım negatif çıktı .

bi kaç gün sonra tekrarla testi canım
sabah ilk idrarla yap testi
geç döllenme olmuş oolabilir bir ihtimal
inşallah hamilesindir cnm

merhaba. arkadaşlar idrarda gebelik testi kaç gün gecikmeden sonra doğru sonuç verir?1 günüm geçti yaptım negatif çıktı .

kırmızılar gelene dek ümidimizi kesmek yook.. biraz daha bekle bakalım.. inşlh meleğin göbüşündediropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanmerseraycım aynen benimde sancısı geldi kendiside gelir
bidahaki aya inşallah canım

gülercim son 2 günün inşallah olmazsın adet yaaa
hadi inşallah göğüslerinde falan sızı varmı fıstıkım

selam hatunlar........kızlar bnde akşam test alcam kahverengiler bgn durd daha geln giden kırmızı bişiler yok:)))))))))bgn 5.gün gecikeli akşam hemen yapsaamı yksa saba ilk idrarlamı yapsam....

merseray cnm bnm send eaşılama topiğindeydin hatırlıyorum seni hayırlısı olsun cnmcm kısmet...bak bnde adet olmayı bekliyorum 2.aşılamaya geçcem ama 2 gündür kahv.bişiler gldi bgn kesildi bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun cnm...

ooolmamı heeçç... sukuut füzesi gibiler 1haftadır.. dokunulmuyo heeçç.. ama her ay ben böyle oluyorum..
neyse sen beni boşver..
bugünde bi hamiş var.. ne güzel.. alıştım valla her gün bi hamiş haberi almaya.. bakalım yarın kimde sıra...

selam hatunlar........kızlar bnde akşam test alcam kahverengiler bgn durd daha geln giden kırmızı bişiler yok:)))))))))bgn 5.gün gecikeli akşam hemen yapsaamı yksa saba ilk idrarlamı yapsam....

sabah yap bidenem inşlh yarınki hamiş sen olursun amiiiiiiiiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

aşılamaya falanda gerek kalmaz.. vurursun aşılamanın kafasına peeehh:mymeka:

sabah yap bidenem inşlh yarınki hamiş sen olursun amiiiiiiiiiinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

aşılamaya falanda gerek kalmaz.. vurursun aşılamanın kafasına peeehh:mymeka:

dimi cnm tmm sabah yapayım inşallah cnmcm umut işte napcan inşallah snein kırmızlarda gelmez cnmmcm 9 ay boyunca gelmezler inş....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

esracım sabah yapabilirsin ama ben akşam 7 de görmüştüm çift çizgiyi
hemde 1 gün geçmişken sen bilirsin genede
ama ben 4-5 saat tutmuştum tisimiiii kaydirigubbakcemile3

hım pek muhabbetimiz olmadığından kaçırmışım canım ya
tubiş Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Allahım sorunsuz bi hamilelik versin

ben çok kilo aldım bu ara kızlar napsamda versem acep
lucyjumps.gif

ay gülerim sorma bende son bir haftadır yiyomyiyom doymuyom
bir haftada şiştim adetimde yaklaştı ya
davul gibi karnım

amiiiinnn kuşuuumm.. ama önce seninkisi gelsin sonra benimkisi arkisini görünce kıskanırda gelir belkim
karşı komşu bebişin çamaşırlarını asmış dışarıya inşlh bizede nasip olur böyyle asmak o minik minik eşyaları
amarasyo.gif

Back
X