- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
Canım üç çocugum var üçünde de yasadim ordan biliyorum. Ama şükür ki ,,dogumla bitti rahim büyüdükçe mideyi yukarı it mesinden oluyor eskiden ailedeki herkesin sağlık karnesine gaviscon yazdırarak hayatta kaldım çok şükür ki şimdi rahatca ulaşıyoruz ilaçlaraseninde mi öyle geçiyor canım. Yoksa çevrende bildiğin mi var. Yani ben zaten gün yüzü göremez oldum bi koltukta günlerim geçiyor. Hergün serum takılıyor. Yani nasıl birşey bu ben anlamadım.çiğ köfte yesem ölürüm herhalde. Ah canım neler istiyor ama korkuyorum. Özellikle domates soslu makarna Az bi zaman yok ki. Daha önümde epey zaman var. Eğer geçmicekse bayağa sıkıntılı olucak. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tekmelemeleri icin daha erken degil mi ki?gerci kisiden kişiye deisiomus ama 18.haftadan sonra basliomus die duymustumBebişleriniz Tekme atmaya başladımı?
Bende yaptırmayı düşünmüyorum.ikili iyi çıktı kötü çıksa yaptırırdım.kesin sonuç için. Ama şu an yaptırmak gereksiz gibi anca para öde dur. Bir de sonuç sadece ihtimaller.kesin sonuç bile değil ense ölçümü de iyiydi. Rabbim sağlıklı versin inşallah bol bol dua ediyorum. Birde en güveniliri ikili diye duymuştum...Ikili testi iyi cikmissa dörtlü test yaptirmaya gerek var mı bu konuda bilginiz var mı?
ikili testten farkli olarak nöral tüp defektine de bakiyolar sanirim dortlude,o yuzden kararsiz kaldim,ama sonucta o da bi olasilik hesaplamasi olacakBende yaptırmayı düşünmüyorum.ikili iyi çıktı kötü çıksa yaptırırdım.kesin sonuç için. Ama şu an yaptırmak gereksiz gibi anca para öde dur. Bir de sonuç sadece ihtimaller.kesin sonuç bile değil ense ölçümü de iyiydi. Rabbim sağlıklı versin inşallah bol bol dua ediyorum. Birde en güveniliri ikili diye duymuştum...
3 ay internette okudugum her seyi yaptim, ilişkiden sonra 20 dk sirt ustu yatmak,ayaklari kaldirmak,hemen dus almamak vs 4.ayda amaan zaten cabaliyorum olmuyo diyip bunlarin hic birini yapmadim, hemen ayaga kalktim ve hamile kaldim, sanirim cocuk niyetiyle iliskiye girince kafayi oraya taktim diye olmadi ilk 3 ay, doktor bi arkadasim iliskiden zevk aldiginda (sadece cocuk icin iliskiye girmediginde yani) spermlerin daha kolay yumurtaya ulastigini soylemistiYa ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?
hamileyseniz ve düşük tehlikeniz varsa dikkatli olmakta fayda var.illaki düşer tutunmaz diyemeyiz Rabbim ömür verdiyse bir şekilde yaşar ama yinede temkinli olmakta fayda var.Merhabalar tecrübeli olduğunuz için sizlere bir sorum olacak. ben klomen tedavisi görüyorum. bat tahmini ya haftaya pazartesi ya da haftaya persembe.klomenden dolayi iki kere yumurtladim da... cumartesi 11 saatlik bir araba yolculuğuna çıkacağım 3 gün sonra tekrar 6 saatlik bir yolculuk 5 gun sonrada 9 saatlik yolculukla dönüş olcak. sizce hamileysem bu yolculuklar bebeğin tutunmasini engeller mi???
daha önce de 1 kez kimyasal gebelik geçirdim biraz evham yaptim. ama önemli bir seyahat iptal etmem de zor
cumartesi gitmeden kan testi yaptiricam öncesinde yaptirsam çıkmayabilir.
bende 12 çi haftam bitti hiç kusma yaşamadım ama koku hassaiyetim var parfüm ve deterjanlar mahvediyor kilo vermek yerine 8 kilo aldım gerçi kortizon kullanıyorum ben ms hastasıyım dr gerekli gördü onunda yan etkisi iştah acıyormuş herkeste farklı ilerliyor hamilelik şimdiden allah kurtasın canım hepimiziMerhaba kızlar ben 13 haftamdayım ve hamılelıgımın baslangıcından bugune toplam 3 kg verdım mıde bulantılarımdan dolayı. çok sukur mıde bulantılarım azalmaya basladı.Ancak hala ıstahım yok yemek yıyesım gelmıyor sızde de aynı durum varmı
öncelikle hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin allahım. Bende 14 haftaligim bende iki kilo verdim hâlâ mide bulantilarim var kesin her gün bi kerede olsa cikariyorum agzim camur gibi hersey herkes kokuyo 4gundur biseyler yemeye basladim ama yine cikariyorum simdide bel ağrım basladi.Merhaba kızlar ben 13 haftamdayım ve hamılelıgımın baslangıcından bugune toplam 3 kg verdım mıde bulantılarımdan dolayı. çok sukur mıde bulantılarım azalmaya basladı.Ancak hala ıstahım yok yemek yıyesım gelmıyor sızde de aynı durum varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?