Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Ben baya erken ogrendim heralde ilkinde de oyle olmustu 12+4 de erkek dedi doktorum daha ben sormadan gerci ben kiz istiyodum ama hayirlisi tabikide erkekler daha erken anlasiliyo zaten bazi doktorlar garantici olduklari icin 16.haftada söylüyorlar herkesin bebegi sağlıklı bi sekilde dunyaya gelsin inşallah

Bizimkine de kiz dediler ama erken diye emin olamiyoruz. Bakalim 17. Haftamizda doktorumuz net bilgiyi verecek. Saglikli olsunlar da minislerimiz. Allah herkese hayirli bir gebelik, bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin.

Canım üç çocugum var üçünde de yasadim ordan biliyorum. Ama şükür ki ,,dogumla bitti rahim büyüdükçe mideyi yukarı it mesinden oluyor eskiden ailedeki herkesin sağlık karnesine gaviscon yazdırarak hayatta kaldım çok şükür ki şimdi rahatca ulaşıyoruz ilaçlara

Cinsiyet ogrenmeye gittim biraz önce, bebisim bagdas kurdugu için doktor cinsiyeti göremedi keyifci cikti bizimki %70 erkek dusunuyorum dedi, bakalim hayırlısı

Bende bilmiyorum ki, hu konuda bilgili olmadığımdan sorayım dedim. Bugün doktoruma da sordum 20. Haftadan sonra başlar genelde dedi. Bu arada benimde ooğluşum olacak

Ikili testi iyi cikmissa dörtlü test yaptirmaya gerek var mı bu konuda bilginiz var mı?

Ikili testi iyi cikmissa dörtlü test yaptirmaya gerek var mı bu konuda bilginiz var mı?
Bende yaptırmayı düşünmüyorum.ikili iyi çıktı kötü çıksa yaptırırdım.kesin sonuç için. Ama şu an yaptırmak gereksiz gibi anca para öde dur. Bir de sonuç sadece ihtimaller.kesin sonuç bile değil ense ölçümü de iyiydi. Rabbim sağlıklı versin inşallah bol bol dua ediyorum. Birde en güveniliri ikili diye duymuştum...

Hanımlar çocuklar tatilde hayat yoğun geçiyor. ÇOK vakit bulamıyorum yazışmaya ama arada da olsa takipteyim.bu arada yaptırmayacağım halde dörtlü test yüzünden geç vakte aldığım kontrolüme bir hafta kaldı bakalım bizim ki kız mı oğlan mı

ikili testten farkli olarak nöral tüp defektine de bakiyolar sanirim dortlude,o yuzden kararsiz kaldim,ama sonucta o da bi olasilik hesaplamasi olacak
Cinsiyetini ben ogrenemedim hala, benimki bana kendini gostermemekte kararli :) insallah siz ogrenebilirsiniz

Ya ben şunu merak ediyorum. Aranızda ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalktım tuvalete gıttım dus aldım yıne de hamıle kaldım dıyenınız var mı? vajınal dus demıyorum. normal duş... ya nebılıyım merak ettım? ben gecen ay ayağa kalkmadım 1 saat hatta sabaha kadar yattım ama hamıle kalamadım tabı nasıp herseyden önce. Ama merak ettım var mı aranızda boyle hamıle kalanlar? neler yaptınız hamıle kalmak ıcın?

3 ay internette okudugum her seyi yaptim, ilişkiden sonra 20 dk sirt ustu yatmak,ayaklari kaldirmak,hemen dus almamak vs 4.ayda amaan zaten cabaliyorum olmuyo diyip bunlarin hic birini yapmadim, hemen ayaga kalktim ve hamile kaldim, sanirim cocuk niyetiyle iliskiye girince kafayi oraya taktim diye olmadi ilk 3 ay, doktor bi arkadasim iliskiden zevk aldiginda (sadece cocuk icin iliskiye girmediginde yani) spermlerin daha kolay yumurtaya ulastigini soylemisti

hamileyseniz ve düşük tehlikeniz varsa dikkatli olmakta fayda var.illaki düşer tutunmaz diyemeyiz Rabbim ömür verdiyse bir şekilde yaşar ama yinede temkinli olmakta fayda var.

Merhaba kızlar ben 13 haftamdayım ve hamılelıgımın baslangıcından bugune toplam 3 kg verdım mıde bulantılarımdan dolayı. çok sukur mıde bulantılarım azalmaya basladı.Ancak hala ıstahım yok yemek yıyesım gelmıyor sızde de aynı durum varmı

slm kızlar bende öok giremiyorum siteye çalıştığım için anca fırsat buldum bugün 12 ci haftam bitti dr gidicez kan isticek 2 li tarama yapılıcak dua edin sıkıntı çıkmasın 3 haftadır gitmedik meraktan çatlıyorum ne durumda diye fındık kurdum alalh hepimizi kurtarsın:)

bende 12 çi haftam bitti hiç kusma yaşamadım ama koku hassaiyetim var parfüm ve deterjanlar mahvediyor kilo vermek yerine 8 kilo aldım gerçi kortizon kullanıyorum ben ms hastasıyım dr gerekli gördü onunda yan etkisi iştah acıyormuş herkeste farklı ilerliyor hamilelik şimdiden allah kurtasın canım hepimizi

öncelikle hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin allahım. Bende 14 haftaligim bende iki kilo verdim hâlâ mide bulantilarim var kesin her gün bi kerede olsa cikariyorum agzim camur gibi hersey herkes kokuyo 4gundur biseyler yemeye basladim ama yine cikariyorum simdide bel ağrım basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…