Canım öncelikle hayırlı olsun,seninle aynıyız benim de adetim 1 hafta gecikti cuma bhcg 86 idi şimdi seninkine yakındır.aynen benim de kasık ağrılarım var.panik olacak birşey yok.sadece kafama takılan bhcg seviyesi haftama göre düşük gibi geliyor doktorun birşey söyledi mi sana o konudaKizlar bugun hcg baktirdim 356 cikti adetim gecikeli 1 hafta oldu zaman zaman adet olcakmis gibi agrilarim var agrim olunca panik oluyorum normal mi bunlar
Evet canim 1500 lere falan gelice vajinal yoldan gorunuyor benim de oyle gorundu zaten.senin 5 hafta dolmus belki karindan gorunebilirkesenin kan değeriyle bir alakası varmı acaba ?benimde bugün 5 haftam doldu yarin gidicem karından ultrasonla görünürmü diye korkuyorum
Tamamdir canım :) yarın bende Dr a bi gideyim diyorumPrincess91
Canim merhaba benim de cuma gunu ram haftalikti ve cuma gunu ogrendim hamile oldgumu beta hcg degerim 3773 cikti ikiz olma ihtimali var mi tek kese vardi ama cok merak ediyorum ikiz olablr miBugün dr gittim sata göre 4+4 günlük hamileyim karindan bakildi ve kese 5 haftaligi tamamlamış goruntudeymis ve bhcg 5615 olmuş yani 2 katına çıkmış ikiz ihtimali varmis 8 - 10 haftalık ta net belli olacakmış. Diğer hersey yolunda ve çok iyi duzeydeymis
Seninde yüksek gibi benim de şuan tek kese ama ihtimal varmış zaten 8 10 haftada genelde belli oluyormusCanim merhaba benim de cuma gunu ram haftalikti ve cuma gunu ogrendim hamile oldgumu beta hcg degerim 3773 cikti ikiz olma ihtimali var mi tek kese vardi ama cok merak ediyorum ikiz olablr mi
Bu arada ikimizde aynı gün öğrenmişiz ben perşembe adet olacaktım olmadım cuma akşam hamile olduğumu ogrendimCanim merhaba benim de cuma gunu ram haftalikti ve cuma gunu ogrendim hamile oldgumu beta hcg degerim 3773 cikti ikiz olma ihtimali var mi tek kese vardi ama cok merak ediyorum ikiz olablr mi
Canım öncelikle hayırlı olsun,seninle aynıyız benim de adetim 1 hafta gecikti cuma bhcg 86 idi şimdi seninkine yakındır.aynen benim de kasık ağrılarım var.panik olacak birşey yok.sadece kafama takılan bhcg seviyesi haftama göre düşük gibi geliyor doktorun birşey söyledi mi sana o konuda
8 10 haftaya cok vaSeninde yüksek gibi benim de şuan tek kese ama ihtimal varmış zaten 8 10 haftada genelde belli oluyormus
Mol gebelik ne oluyo tam olarak?Canimm ben sonucumu doktora gosteremedim çalışıyorum sadece hcg yaptirip eve geldim eşim ve ben de doktorum. Hic merak etme sen 2 gunde bir yaklasik olarak iki kat artmasi normal, degerin dusuk degil zaten cok artmasi mol gebelik dedigimiz durumu oluşturuyor. Mol gebelik 40 yas ustu ve 20 yas altinda daha sik goruluyor ve 1500 gebelikte 1 gorulme sıklığı var. Senin daha yeni bir gebelik ben de adet olmadigimin ilk gununde yaptırmıştım 18 cikmisti telaslanacak bir durum yok bence gonlunu ferah tut Rabbime guven
Mol gebelikte artış 2 kat değil daha fazla oranda oluyormuş ilk etapta bende yüksek olunca korktum ama artış düzenli ve 2 kat olduğu için sorun yokmuş allaha Şükür. Mol gebelikte kısa sürede 100000 lere çıkıyormuş hcgCanimm ben sonucumu doktora gosteremedim çalışıyorum sadece hcg yaptirip eve geldim eşim ve ben de doktorum. Hic merak etme sen 2 gunde bir yaklasik olarak iki kat artmasi normal, degerin dusuk degil zaten cok artmasi mol gebelik dedigimiz durumu oluşturuyor. Mol gebelik 40 yas ustu ve 20 yas altinda daha sik goruluyor ve 1500 gebelikte 1 gorulme sıklığı var. Senin daha yeni bir gebelik ben de adet olmadigimin ilk gununde yaptırmıştım 18 cikmisti telaslanacak bir durum yok bence gonlunu ferah tut Rabbime guven
:)nasil da denk gelmis ya tam da sana yazdim. Benim doktorum ikiz degildir dedi ama benim ilk cocugumu 5 haftalikjen ogrenmistim ve hcg degerim 1007ydi ondan cok yuksek geldi bana sordum ikiz degildir dedi ama yine de merak ediyorum kalp atislarini duydugumda ogrenirim diye dusnmustum ben aslindaBu arada ikimizde aynı gün öğrenmişiz ben perşembe adet olacaktım olmadım cuma akşam hamile olduğumu ogrendim
Mol gebelikte artış 2 kat değil daha fazla oranda oluyormuş ilk etapta bende yüksek olunca korktum ama artış düzenli ve 2 kat olduğu için sorun yokmuş allaha Şükür. Mol gebelikte kısa sürede 100000 lere çıkıyormuş hcg
Amin canim amin insaallah. Rabbim herkesin gonlundekini hayirli edip versin.Evet aynen oyle onemli olan duzenli artislar. Rabbim hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin, sorunsuz hamilelikler gecirelim insallah hep birlikte. Birbirimize dualarimizi eksik etmeyelim.
Bana 8 - 10 haftalık ta netleşti dedi dr:)nasil da denk gelmis ya tam da sana yazdim. Benim doktorum ikiz degildir dedi ama benim ilk cocugumu 5 haftalikjen ogrenmistim ve hcg degerim 1007ydi ondan cok yuksek geldi bana sordum ikiz degildir dedi ama yine de merak ediyorum kalp atislarini duydugumda ogrenirim diye dusnmustum ben aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?