Pozitif bu, benim testim ilk negatif çıktı çöpe attım saatler sonra bakınca bundan daha silik çıktı ve sonuç hamileyim :) Bebek yeni olduğu içinmiş.hayırlı olsun :)Kızlar yardım bat a 3 gün var bu aksam yaptım testi sizce ne??Eki Görüntüle 1691963
Pozitif bu, benim testim ilk negatif çıktı çöpe attım saatler sonra bakınca bundan daha silik çıktı ve sonuç hamileyim :) Bebek yeni olduğu içinmiş.hayırlı olsun :)
Canım tteşekkür ederim cevap verdiğin için.koruyu bende duydum gerçekten iyi diyolar.
Peki bişey daha sorucam peki kpruda yeni doğan yoğun bakımo var mı.
Ben ikinci hamileliğim ilk bwbeğimde yoğun bakım gerekti .ama Allahtan hamilelikte belli olduda ona göre hastanemi değiştirdim.
Şimdi gerek olucak mı bilmiyorum inşallah gerek olmax ama yinedw doğru bi hastane seçmek istiyorum.
evet canim varmisCanım tteşekkür ederim cevap verdiğin için.koruyu bende duydum gerçekten iyi diyolar.
Peki bişey daha sorucam peki kpruda yeni doğan yoğun bakımo var mı.
Ben ikinci hamileliğim ilk bwbeğimde yoğun bakım gerekti .ama Allahtan hamilelikte belli olduda ona göre hastanemi değiştirdim.
Şimdi gerek olucak mı bilmiyorum inşallah gerek olmax ama yinedw doğru bi hastane seçmek istiyorum.
Evet ben de yeni farkettim ayniymis☺.ben asilama yaptrdgm icin 9 kasima test gunu vermisti o gun ogrendim.2 gun sonra tekrar test yaptrdm 2ye katlamisti. dun de gittim keseyi gorduk cok sukur.2 hafta sonra gel dedi.[/QUOTE
bende 9 unda test yapip ogrenmistimRabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder İnsallah :)
hayirli olsun canimkızlar merhabaaa: geçen hafta çarşmba beta değerim 33.88 çıkmıştı bugün bakıldı 424 çıkmış sizce normal mi? bide kese görünür mü
Pozitif gibi yarın sabah ilk idrarla tekrarlayan ya da 2 gün sonra bekleyemezsen kan testi yaptırdık :) ama %80 pozitifKızlar yardım bat a 3 gün var bu aksam yaptım testi sizce ne??Eki Görüntüle 1691963
Pozitif gibi yarın sabah ilk idrarla tekrarlayan ya da 2 gün sonra bekleyemezsen kan testi yaptırdık :) ama %80 pozitif
Kan tahlili için batı bekleme gerek yok bence silik çizgide sonra hiç bekleme ve kan testini yaptirİnş ebrucum çok sağol :) sabah tekrarlayacagim ins ama kan tahlili için adet günümü beklerim herhalde
Kan tahlili için batı bekleme gerek yok bence silik çizgide sonra hiç bekleme ve kan testini yaptir
Ben de cuma gunu ogrendim :)hayirli olsun canimSelam arkadaşlar
Aranıza yeni katıldım, ben de 13 Kasım Cuma günü hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım :) Hepinize sağlıklı günler dilerim :)
Merhaba bende yeni katildim araniza. Uzun zamandir burayi takip ediyordum. Hamile oldugunu ogrenenlerin yazilarini okudukca seviniyorum. Rabbim herkese nasip etsin insaAllah sağ salim kucaklariniza da alirsiniz bebislerinizibende acaba diyenlerdenim adetime 3 gun kaldi gecen ay 28 ekim de 4 gun gecikmeli adet olmustum ve cok az geldi normalde 4-5 gun olan 2 gunde bitti. Doktora gittim farkli biseyden dolayi mi boyle oldu diye ama hicbisey cikmadi. Herhangi bi gebelik yok olsaydi belli olurdu dedi. Bu ay da bekliyorum sabirsizlikla. Dusunmeyecem diyorum ama yine de merak ediyorum yarin gebelik testi alsam belli olur mu acaba belirti olarak sayilir mi bilmiyorum adet doneminde de oluyor cunku bi tek gogus agrim var o kadar
Merhaba bende yeni katildim araniza. Uzun zamandir burayi takip ediyordum. Hamile oldugunu ogrenenlerin yazilarini okudukca seviniyorum. Rabbim herkese nasip etsin insaAllah sağ salim kucaklariniza da alirsiniz bebislerinizibende acaba diyenlerdenim adetime 3 gun kaldi gecen ay 28 ekim de 4 gun gecikmeli adet olmustum ve cok az geldi normalde 4-5 gun olan 2 gunde bitti. Doktora gittim farkli biseyden dolayi mi boyle oldu diye ama hicbisey cikmadi. Herhangi bi gebelik yok olsaydi belli olurdu dedi. Bu ay da bekliyorum sabirsizlikla. Dusunmeyecem diyorum ama yine de merak ediyorum yarin gebelik testi alsam belli olur mu acaba belirti olarak sayilir mi bilmiyorum adet doneminde de oluyor cunku bi tek gogus agrim var o kadar
3 gunum var ama merak iste bugun test almak istiyorum korkuyorum aslinda hayal kirikligi insani uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?