Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

evet canim varmis

Kan tahlili için batı bekleme gerek yok bence silik çizgide sonra hiç bekleme ve kan testini yaptir

Şimdi yaptirsam gebelik varsa bile değer düşük olur ya daha çok strese girmeyeyim diye öyle düşündüm ama tabi dayanamayıp gidedebilirim

Merhaba bende yeni katildim araniza. Uzun zamandir burayi takip ediyordum. Hamile oldugunu ogrenenlerin yazilarini okudukca seviniyorum. Rabbim herkese nasip etsin insaAllah sağ salim kucaklariniza da alirsiniz bebislerinizi bende acaba diyenlerdenim adetime 3 gun kaldi gecen ay 28 ekim de 4 gun gecikmeli adet olmustum ve cok az geldi normalde 4-5 gun olan 2 gunde bitti. Doktora gittim farkli biseyden dolayi mi boyle oldu diye ama hicbisey cikmadi. Herhangi bi gebelik yok olsaydi belli olurdu dedi. Bu ay da bekliyorum sabirsizlikla. Dusunmeyecem diyorum ama yine de merak ediyorum yarin gebelik testi alsam belli olur mu acaba belirti olarak sayilir mi bilmiyorum adet doneminde de oluyor cunku bi tek gogus agrim var o kadar

Ben tam adet günümde erken gebelik testiyle öğrendim. Normal gebelik testinde çıkmıyo erken olunca

3 gunum var ama merak iste bugun test almak istiyorum korkuyorum aslinda hayal kirikligi insani uzuyor

Canım gunaydin Rabbim hepimize nasip etsin ins bende bat a 3 gün kala dün akşam test yaptım ve sılık çift çizgi çıktı sabah daha belirgin di şükür . Cikadabilir cikmayadabilir çok üzülmem dersen yap yoksa beklemeye çalış

3 gunum var ama merak iste bugun test almak istiyorum korkuyorum aslinda hayal kirikligi insani uzuyor

Bende adet günüme kadar zor dayandım. Ondan önce 2 kere normal test yapmıştım o yüzden eşim istemedi. Ama erken gebelik testinde hemen çift çizgi oldu. İnşallah seninkide pozitiftir. Az daha sabret.

Merak edince bnde duramiyorum bi kez gebelik testi aldim ama o normal gebelik testiydi galiba ucret olarak arasinda bi fark oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…