Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

günaydın kızlar bugün hiç iyi değilim dünden beri ağlıyorum sıkıntıdan,akşam eşim işyeriyle konuşurken kulak misafiri oldum sürekli işten çıkartılmalar varmış,bu sefer telefonu bitti bana döndü senide hamile diye çıkartırlarsa napcaz diye bende sabah muhasebedeki arkadaşımla konuştum ona söyledim durumu içini ferah tut bizim işyerinde öyle şeyler olmaz dedi çünkü arkadaşımda doğum izni kullandı o yüzden ilk onunla konuştum.sen yerini idare edecek birisini bulurum dersen hiç birşey demezler dedi biraz rahatladım ama yine de içim buruk,genel müdürede biraz zaman geçince söyliycem ,Allahım yardım et

Canım ya çok zor bi durum anlayabiliyorum ama bu güzel günlerini bu stresle geçirme bebek bereketiyle gelir üzülme nolur bebeğini de üzme bol bol dua et esin de şimdiden başka bi iş baksın senin doğuma kadar bulur mutlaka olumlu düşünmeye çalış moralini yüksek tut

tutamıyorum canım kafam çok karışık elimde değil sabah yine salya sümük ağladım birde grip olmuşum zaten.sabah kızdım eşimede evden çıkarken bıktım işinden iş stresinden sanki başka iş yok memlekette ayyyy fenalık geçiricem bnim stresim bana yetiyor zaten

Oyy kuzum yaa çok haklısın nr diyeyim ama artık 2 can tasiyorsun bebeğin için biraz daha sağlam biraz daha güçlü durmaya çalış inan geçecek bu günler zehir etme kendine bu güzel gunleri

Oyy kuzum yaa çok haklısın nr diyeyim ama artık 2 can tasiyorsun bebeğin için biraz daha sağlam biraz daha güçlü durmaya çalış inan geçecek bu günler zehir etme kendine bu güzel gunleri

zaten ne diyorum biliyormusun bebeğim olacağına sevineyimmi üzüleyimmi insan mutluluğunu bile yaşayamıyor,en kötü olanda bu galiba bu bebek benim son şansım bunu eşimde biliyor ya olacak yada yok,

zaten ne diyorum biliyormusun bebeğim olacağına sevineyimmi üzüleyimmi insan mutluluğunu bile yaşayamıyor,en kötü olanda bu galiba bu bebek benim son şansım bunu eşimde biliyor ya olacak yada yok,

Neden son şans olarak görüyorsun ki . Hem madem son Şansın daha sıkı tutunman gerek maddiyat zamanla düzelir ama bebek öyle mi yıllarca bebek için tedavi gören insanlar varken ve Allah sana böyle bi şey nasip etmişken yıpratma bebeğini bol bol dua et esin de anlayacaktir seni sakin kafayla konuşun ağlamak çözüm değil ki

Canım tesekkur ederim ama önceliğim bayan dr etimed de banu hanım ve koruda günay hanim i iyi diye duyuyorum bakalım

etimedi biliyorum ama tercih edildiğini pek duymadım. yeni doğan ünitesinin olup olmadığına muhakkak bak. söylediğim 2 hastanede de yeni doğan sevisi var.. günay hanımıda duymuştum :)

yarın doktora gideceğim.. 6+0 da Kalp atışı görülebilir mi acaba zaman geçmiyor :) 7.hafta ya girmiş oluyorum. İnşallah gözükür.

etimedi biliyorum ama tercih edildiğini pek duymadım. yeni doğan ünitesinin olup olmadığına muhakkak bak. söylediğim 2 hastanede de yeni doğan sevisi var.. günay hanımıda duymuştum :)

Tamam canım çok sağol yakınlık önemli de biraz o yüzden sincan etimesgut civari bakıyorum

koruyu tercih edebilirsin canım..dogum yapan yakınlarımız vardı memnun kaldılar
Bende oraya gidiyorum

Öyle mi xanim hangi dr a gidiyorsun ben günay hanımı düşünüyorum da bir de muayene ücretleri hakkında bilgin var mi tetkikler için ayrı ücret talep ediliyor mu

Öyle mi xanim hangi dr a gidiyorsun ben günay hanımı düşünüyorum da bir de muayene ücretleri hakkında bilgin var mi tetkikler için ayrı ücret talep ediliyor mu

Hüseyin hoca ya gidiyorum cerrahisi daha iyi diye duydum.. Muayne ücretleri 102 TL 10 gün içinde kontrollerde ücret yok zaten. Doğumda bir gece kalmalı 2000 TL sezeryan yada normal dogum farketmiyor. Ekstra bi gece kalırsan 150 TL ödüyorsun epidural istersen +350 TL

Bayanda daha rahat ederim diye düşürsen sen bilirsin ama Hüseyin hocada çok kibar insanı hiç rahatsız etmiyor. Eşimde rahatsız olmadı. Aşkın hoca da cok iyimiş ama o Çukurambara geçmiş.

Teşekkür ederim canim ama önceliğim bayan dr bulamazsam hüseyin hocaya gidebilirim kan testleri vs bu muayene ücretine dahil mi

Teşekkür ederim canim ama önceliğim bayan dr bulamazsam hüseyin hocaya gidebilirim kan testleri vs bu muayene ücretine dahil mi

kan testleri ve taramalar biraz farklı tabi ama taramaları özelde yaptırmanı tavsiye ederim. Devlette çok güvendiğin bir doktor olması lazım olmadı kan tahlillerini sağlık ocağında yada devlette yaptırırsın bende tahlil işini kontrolde hocaya soracağım :)

Hmm tamam csnim Sağol ::) senin kese göründüğünde beta kaçtı hatırlıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…