- 8 Aralık 2013
- 460
- 141
- 103
Valla canım kişiden kişiye değişir benim bi arkadaşım 6 haftada diğeri 8 hafta da duydu kaLP atışlarıni bende keseyi görmeye gitmedim daha bu cuma 5 Hf olacağız görünür mu sence
Hmm tamam csnim Sağol ::) senin kese göründüğünde beta kaçtı hatırlıyor musun
2600 lüydü sanırım canım
yok canim ac tok farketmez idrara sıkışık olmak gerekiyorTamam canım çok sağol benim 2 gun once 1687 ydi cumaya kadar baya yükselir herhalde görünür ins ya bi de aç tok fark eder mi usg icin
yok canim ac tok farketmez idrara sıkışık olmak gerekiyor
yok canim ac tok farketmez idrara sıkışık olmak gerekiyor
Ya bu epilasyon işi benimde kafamı karıştırıyor ağda riskli mi olur acaba cuma günü dr a sormayı düşünüyorum unutmazsam ins
Ayy canim senin durumunla benim durum ayni oglanlar cok benziyo benim de oglum hic ayrilmiyo pesimden aynen senn gibi wc ye beraber gdiyoruz ya da kapida bekliyo :) mide bulantima benim meyve iyi geliyo bastiriyo mu neden bilmiyorum rahatlatiyo beni ozellikle ayva sen de bi dene istersen canm
benım bı kac gunden berı aksaml<rı daha cok mıdem bulanıyor nıyese .butun gunum maf oluyor..canım hıc bısey yapmak ıstemıyorum..cok şey yedım bulantı gecsın dıye ama hıc bısey fayda etmıyo.azda olsa azalsa rahat ederdım bıraz
merhabalar arkadaşlar.bende 6+4 um.kesesı gorduk ama kalp atışı için ne zaman gıtsem acaba
canım aslında doktor bırşey demedı.keseyı gordu, amelıyata gırecektı hızlı baktı.bende sormayı unutmuşumdoktor ne dedi canım?
canım aslında doktor bırşey demedı.keseyı gordu, amelıyata gırecektı hızlı baktı.bende sormayı unutmuşum
canım aslında doktor bırşey demedı.keseyı gordu, amelıyata gırecektı hızlı baktı.bende sormayı unutmuşumgenelde 7. ve 8. haftalarda gözüküyor diyorlar..doktor hiç yorum yapmadı mı hani sorun yok yada haftaya bi daha bakalım falan :)
yanlış yazdım canımcanım aslında doktor bırşey demedı.keseyı gordu, amelıyata gırecektı hızlı baktı.bende sormayı unutmuşum
ben normalde hastanede calışıyorum.doktor doğumhaneydı amelıyata gırecektı benıde hemen hızlıca muayene edıverdı, sorun yok dedı ama şu zamanda gel demedı, bende heyecandan unutmuşumcanım aslında doktor bırşey demedı.keseyı gordu, amelıyata gırecektı hızlı baktı.bende sormayı unutmuşum
ben normalde hastanede calışıyorum.doktor doğumhaneydı amelıyata gırecektı benıde hemen hızlıca muayene edıverdı, sorun yok dedı ama şu zamanda gel demedı, bende heyecandan unutmuşum
Ben 6+1de dinleyebildim kalp atislarini canim ama derinden geliyodu yeni baslamisti daha vajinal ultrasonla denedi doktor cok rahat duydum istersen sen 7 haftalikken git karindan daha kolay dinlenirmerhabalar arkadaşlar.bende 6+4 um.kesesı gorduk ama kalp atışı için ne zaman gıtsem acaba
Ben 6+1de dinleyebildim kalp atislarini canim ama derinden geliyodu yeni baslamisti daha vajinal ultrasonla denedi doktor cok rahat duydum istersen sen 7 haftalikken git karindan daha kolay dinlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?