Kasım'da hamile olduğunu öğrenenler

Valla canım kişiden kişiye değişir benim bi arkadaşım 6 haftada diğeri 8 hafta da duydu kaLP atışlarıni bende keseyi görmeye gitmedim daha bu cuma 5 Hf olacağız görünür mu sence

ben 5. haftada keseyi görmüştüm :) sende büyük ihtimal görürüsün.. kalp atışını duymaktan ziyade benim istediğim görmek duyma işi için çok hafta gecmesi gerekiyor :)

benım bı kac gunden berı aksaml<rı daha cok mıdem bulanıyor nıyese .butun gunum maf oluyor..canım hıc bısey yapmak ıstemıyorum..cok şey yedım bulantı gecsın dıye ama hıc bısey fayda etmıyo.azda olsa azalsa rahat ederdım bıraz

kraker yemeyi denedinmi canım..Bulantı henüz bende başlamadı ama kokular çok rahatsız ediyor..

canım aslında doktor bırşey demedı.keseyı gordu, amelıyata gırecektı hızlı baktı.bende sormayı unutmuşum
ben normalde hastanede calışıyorum.doktor doğumhaneydı amelıyata gırecektı benıde hemen hızlıca muayene edıverdı, sorun yok dedı ama şu zamanda gel demedı, bende heyecandan unutmuşum

ben normalde hastanede calışıyorum.doktor doğumhaneydı amelıyata gırecektı benıde hemen hızlıca muayene edıverdı, sorun yok dedı ama şu zamanda gel demedı, bende heyecandan unutmuşum

Heyecanlanmakta haklısın tabi :) hastanedeysen cok şanslısın bi kaç gün sonra yanına git bi sor ne olacak :)

Ben 6+1de dinleyebildim kalp atislarini canim ama derinden geliyodu yeni baslamisti daha vajinal ultrasonla denedi doktor cok rahat duydum istersen sen 7 haftalikken git karindan daha kolay dinlenir

normal ultrasyonla gözükmüyormu? başta bi görelimde Allah nasip ederse dinleriz de :) 6+0 da kontrole gidicem çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…