kaşkaval peyniri acil yardim

afra tafra

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
1.077
1.361
Kizlar kahvalti icin pizza yapicam. Esimden kasar almasini istemistim. Tipi benziyo diye dikkat etmeden kaskaval diye bir peynir almis. Bu peynir kasar gibi erir mi pizzaya kullanabilir miyim yoksa gidip degistireyim mi? Yonetim konuyu tasimadan cevaplayin lutfen:)

Evet kullanılabilir, hiç kullanmadım ama bir çeşit kaşar deniyor:)
not=erimez yazılmış:KK43:

Kullandiniz mi hic? Ustteki arkadas erimez demis. Gozumu karartip acsam mi paketi:)

Bulgaristan'da okudu benim kardeşim orada pizzaların içine hep bu peynirden koyuyorlar. Burada marka adı vermiyim de peynirli kenarlı pizzalar oluyor ya bundan koyuyorlarmış.
Kullanmadım ama içinde bu peynirden olan pizza yedim gayette erimişti. Ama burada değil orada yedim sonuç olarak peynir aynı şekilde üretilmiştir. :)

Hellim peyniri ile bile yapıyorlar pizza bunulada yapılır bence :)

Bulgaristan'da okudu benim kardeşim orada pizzaların içine hep bu peynirden koyuyorlar. Burada marka adı vermiyim de peynirli kenarlı pizzalar oluyor ya bundan koyuyorlarmış.
Kullanmadım ama içinde bu peynirden olan pizza yedim gayette erimişti. Ama burada değil orada yedim sonuç olarak peynir aynı şekilde üretilmiştir. :)
Cok iyi ya:) tamam kaskaval penirini kullanicam. Bulgarlar yapiyorsa ben de yaparim:)

X