• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katibin ÇEYİZLERİNE buyurmaz mıyınız kızlar? : ) (Düzenlenmiş haliyle)

Parfümlerim

00 (163).webp
00 (164).webp
00 (165).webp
00 (166).webp
00 (167).webp
00 (168).webp
00 (169).webp

Herseyi düşünmüşsün iyi günlerde kullan cnm ama ben bişeyi anlayamadım ütüyü niye iki tane aldın :anneadayı:

[QUOTcanım38313501, member: 625081"]Hm anladım canım Allah dha guzellerini de nasip etsin[/QUOTE]
Amin canım Allah razı olsun Allah huzur afiyet versin inşallah :)

her şeyi fazla fazla almışsınız hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın kuplarınızı nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?

her şeyi fazla fazla almışsınız hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın kuplarınızı nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?
Çok teşekkürler canım sağolasın :) kupları Bim'den almıştım markası yanlış hatirlamıyorsam Lav'dı. Birkaç markanın var buna benzer kupları denk gelir mutlaka :)

Maşallah her ayrıntı düşünülmüş :nazar: En dikkatimi çeken parçalar Düdüklü tencere ve Standlı Mikser :eek: 2sinide marka ve mümkünse fiyatlarını öğrenebilirmiyim eksik listemdeler şuan araştırma yapıyorum

Maşallah her ayrıntı düşünülmüş :nazar: En dikkatimi çeken parçalar Düdüklü tencere ve Standlı Mikser :eek: 2sinide marka ve mümkünse fiyatlarını öğrenebilirmiyim eksik listemdeler şuan araştırma yapıyorum
Sağolasın canım :)
Standlı mikserin markası Braun mr 740,fiyatı ise 189 du ama su an internette daha uygun fiyata var, düdüklü ise Tefal Anticook modeli fiyatı340 TL idi. Canım Allah kolaylık versin al al hiç bitmiyor valla :)

[QUOTE="kivi01, post: 38329221, member: 543yaptıuhh herşey düşünülmüş resmen :) güle güle kullanın :)[/QUOTE]

Allah razı olsun canım çoğu eşyayı gördükçe aldım ve liste yaptım, buraya koymamdaki asıl maksat buradaki arkadaşlara fikir olsun :)

Back
X