Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YHerseyi düşünmüşsün iyi günlerde kullan cnm ama ben bişeyi anlayamadım ütüyü niye iki tane aldın![]()
Y
Sağolasin canım Allah razı olsun amin. Mavi ütü seyahat ütüsü seyahatlerde çok iyi oluyor hem küçük sapı da katlandığı için de yer kaplamıyor. :)
Çok teşekkürler canım sağolasın :) kupları Bim'den almıştım markası yanlış hatirlamıyorsam Lav'dı. Birkaç markanın var buna benzer kupları denk gelir mutlaka :)her şeyi fazla fazla almışsınız hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın kuplarınızı nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)çeyizlerin çok modern görünüyor güle güle kullan allah içine sindirsin
herşeyi düşünmüşsünüz valla eksik yok gibi.. Maşallah huzurla kullanın herşeyinizde çok güzel
Maşallah her ayrıntı düşünülmüşEn dikkatimi çeken parçalar Düdüklü tencere ve Standlı Mikser
2sinide marka ve mümkünse fiyatlarını öğrenebilirmiyim eksik listemdeler şuan araştırma yapıyorum
Sağolasın canım :)Maşallah her ayrıntı düşünülmüşEn dikkatimi çeken parçalar Düdüklü tencere ve Standlı Mikser
2sinide marka ve mümkünse fiyatlarını öğrenebilirmiyim eksik listemdeler şuan araştırma yapıyorum
Çok teşekkurler canım sağolasın :)Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller