Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar katsız saç kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ameliepoulan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
12
1
herkese merhaba :) ben şubat ayında saçlarımda ne kadar kırık varsa kurtulmak istedim kızlar.. o zamandr da hiç kestirmedim. şu an saçlar tam omuz altı. ama o zaman kat da istemedim, upuzun uzatayım kapkalın öreyim omzuma atayim istedim. :KK70:. ama şimdi saçın boyu ne kısa ne uzun, kalın telli, havalar sıcak tam bir eziyet oluyor. elektrik çarpmş gibi oluyorum. sizce yıkadıktan sonra sıvı saç kremine sprey falan sıksam mı? önerilerinizi bekliyorum

Hah aynı dert bende de var. Brezilya fönü yaptırmayın sakın. 1 karış uzadığında saç ne olacak? Altlar dümdüz üstler kabarık, çok komik olur. Böyle kabarıklık önleyici profesyonel ürünler var. Prof. derken kuaförde satılan ürünler. Elidor, gliss falan değil yani. Mesela kabarıklık için L'oreal'in mor renkte serisi varmış, adını hiç hatırlamıyorum şu an. Schwarkopf'un nem serisi var mesela mavi renk (nemli saç kabarmaz ya). Bu tür ürünlerden bahsediyorum. Zaten araştırdıkça başka markalar da çıkıyor. En güzeli paraya kıymak ve saça ihtiyacı olanı vermek. Ben şu an kestirmeye cesaret edemediğimden, keratinli set kullanıyorum. Bitmesine yakın kestiricem.
Bir de ne marka ne özellikte alırsanız alın, set olarak alın. Şampuanı, kremi, durulanmayan spreyi vs.

yukardan sıkı toplayıp balerın topuzu gıbı
veya cesıtlı dagınık orgu modellerıyle sonuc alabılırsınız

Saçlarını kuruttuktan sonra saçlarını burup ensede topuz yapıp firkete ile tuttur, sabah açtığında kabarmayan güzel dalgaların olur muhtemelen.

X