Kavga Anında...

Şükürler olsun ki çok şiddetli kavgalarımız olmadı şimdiye kadar. Umarım bundan sonra da olmaz.:nazar:
İlk zamanlar sesim çok yükselirdi de o beni sakinleştirirdi.
Şimdi de kırılınca yüzüm düşüyor,onun deyimiyle buruluyormuşum ama hemen ya şakalaşır ya da kanıma girecek cümleler söyler o da olmazsa tatlı bir şeyler çıkarır cebinden dayanamam gülümserim.:17:
Tartıştığımız konuyu yeniden açarız,açıklamalar yapılır,tatlıya bağlanır.
O kırıldıysa,küstüyse işim kolay,dediğine göre gülümsememe dayanamıyormuş...:nazar::69:

maalesef biz buna henüz çözüm bulamadık ben kavga esnasında eğer sinirliysem gerçekten çok ağır konuşabiliyorum bu yüzden haklı yada haksız olduğum zamanlar susmayı tercih ederim yani sakinleşince konuşmak isterim ama erkek arkadaşım öyle değil oda konuşmak olayı aşmak ister ilerde yine aynısı olacak konuşalım der bense konuşmam sonra o arar mesaj atar öyle hiçbişey yokmuş gibi devam ederiz ben çok alıngan ve asabi biriyim haksızda olsam hiç aramam hep o arar

Şükürler olsun ki çok şiddetli kavgalarımız olmadı şimdiye kadar. Umarım bundan sonra da olmaz.:nazar:
Şimdi de kırılınca yüzüm düşüyor,onun deyimiyle buruluyormuşum ama hemen ya şakalaşır ya da kanıma girecek cümleler söyler o da olmazsa tatlı bir şeyler çıkarır cebinden dayanamam gülümserim.:17:
O kırıldıysa,küstüyse işim kolay,dediğine göre gülümsememe dayanamıyormuş...:nazar::69:

Yüz yüze kavga ettiğimizde oda yüzümün düştüğünü görür hemen yanıma gelir beni güldürmeye falan çalışır hemen barışırız bizde...
Ne güzel :nazar:

Yüz yüze kavga ettiğimizde oda yüzümün düştüğünü görür hemen yanıma gelir beni güldürmeye falan çalışır hemen barışırız bizde...

maalesef biz buna henüz çözüm bulamadık ben kavga esnasında eğer sinirliysem gerçekten çok ağır konuşabiliyorum bu yüzden haklı yada haksız olduğum zamanlar susmayı tercih ederim yani sakinleşince konuşmak isterim ama erkek arkadaşım öyle değil oda konuşmak olayı aşmak ister ilerde yine aynısı olacak konuşalım der bense konuşmam sonra o arar mesaj atar öyle hiçbişey yokmuş gibi devam ederiz ben çok alıngan ve asabi biriyim haksızda olsam hiç aramam hep o arar

Bende sinirliyken ağzımdan çok kırıcı sözler çıkabiliyor sevgiliminde öyle o yüzden daha çok yıpranıyoruz olay uzuyor yani çözmekte zorlanıyoruz genelde bu yüzden.
Aynen alıngan olduğum için hep onun aramasını konuyu açmasını beklerim.

Kavga anında sonradan üzüleceğim sözler söyleyemem ne kadar sinirlensem de yapımda yok demek ki.
Ama ortada bir sorun varsa ertelemeyi sevmiyorum,sonra konuşuruzu kabul edemiyorum ve uzatıyorum da uzatıyorum.
Küs kalmayı sevmediğim için çözüm bulana kadar dır dır dırrr :D

Kavga anında sonradan üzüleceğim sözler söyleyemem ne kadar sinirlensem de yapımda yok demek ki.
Ama ortada bir sorun varsa ertelemeyi sevmiyorum,sonra konuşuruzu kabul edemiyorum ve uzatıyorum da uzatıyorum.
Küs kalmayı sevmediğim için çözüm bulana kadar dır dır dırrr :D

Bu güzel bişey herkes yapamıyor maalesef sinirliyken kendine hakim olamıyor ve sonradan daha çok üzülüyor.
Bende kavga sırasında çok dır dır yaparım :)

İşte bizim şansımıza telefonda pek tartışmayız.:nazar:
Zaten öyle telefonda uzun uzadıya sohbetlerimiz yoktur.
"Nasılsın,o işi ne yaptın,geleyim mi,geldin mi vs." dışında telefonda ayrıntıya bile girmediğimiz için kavga konumuz da olmuyor haliye.:16:
Siz de uzatmayın küslüğü hiç bir zaman. Hayat çok kısa be inan.:ssz:

Son düzenleme:
kavga demeyin bana :52:

bi konuda anlaşamazsak çok fena kavga ediyoruz. ben daha sakinim ona göre hatta onun yanında meleğim ben :))
o aklına gelen herşeyi söyler. ben ne kadar kızsam da kötü söz söyleyemem yapımda yok.
ertesi gün ben küserim, öyle yumuşar. yoksa aynı gün tartıştığımız konuda sonuca ulaşmamız mümkün değil. :2:

İşte bizim şansımıza telefonda pek tartışmayız.:nazar:
Zaten öyle telefonda uzun uzadıya sohbetlerimiz yoktur.
"Nasılsın,o işi ne yaptın,geleyim mi,geldin mi vs." dışında telefonda ayrıntıya bile girmediğimiz için kavga konumuz da olmuyor haliye.:16:
Siz de uzatmayın küslüğü hiç bir zaman. Hayat çok kısa be inan.:ssz:

Çok doğru söylüyorsun hayat kısa bu küslüklerle vakit kaybetmeye değmiyor...

kavga demeyin bana :52:

bi konuda anlaşamazsak çok fena kavga ediyoruz. ben daha sakinim ona göre hatta onun yanında meleğim ben :))
o aklına gelen herşeyi söyler. ben ne kadar kızsam da kötü söz söyleyemem yapımda yok.
ertesi gün ben küserim, öyle yumuşar. yoksa aynı gün tartıştığımız konuda sonuca ulaşmamız mümkün değil. :2:

Bizde öyleyiz ama ikimizde çok sinirliyiz o çok çabuk yumuşar fakat ben kolay kolay yumuşayamam :)

Bazen çözene kadar konuşuruz.
Bazen çok sinirlenince kapatırız, özellikle o an birbirimizi anlamaya ümidimiz yoksa.
Hiç birkaç dakikadan fazla dayanamadık ama, öyle saatler geçiremeyiz bozuk bozuk.
Birimiz ararız mutlaka.

ben sakinleşip sonra sorunun üzerine gidilmesi taraftarıyım. ama ne yazık ki erkek arkadaşım telefonu kapatmak istediğimde hiç bir zaman kabul etmedi ve sinirle söyledi de söyledi kırdı da kırdı. bu yüzdendir ki kalbim kırık yüreğim buruk daha fazla devam edemedim ilişkiye çok yıprandım

sanırım bana göre açılmış burası,benimde moralim çok bozuk nişanlımla tartıştık yaklaşık 10 günü geçti bayram ve kandilde görüştük sadece bir de geçen gece bir mesele yüzünden görüştük sonra hiç aramadı sanırım hala kavganın etkisindeyiz.bir de çok inatçıdır.kolay kolay inat yapmaz ama yaptığı zamanda :59: konuşmak bile istemiyorum düşünün artık.bu gece aradım önce duymadı sonra aradım tamamen kapatmış.çok ağrıma gitti evet insan kendini çok değersiz hissediyormuş,şu kızgın halimle bişey yazmak istemedim,elim kaç kere mesaja gitti,vazgeçtim ama çok ağrıma gitti. sanırım bende artık aramasam iyi olucak :43:

Son düzenleme:
bi olay oldu ve kavga ediyoruz mesela ben o an hele bi de haklıysam direkt ayrılmk istediğimi sewmediğimi nefret ettiğimi söylerm hatta iyice damarıma basarsa seni hiç sewmedm ztn bile diyebilirm. yarım saat -1 saat snra saçmaladığımı anlayıp gdip yanına sırnaşmaya başlarım.bn de böle bi tipim işte:D

gülüyorum ama bu yüzden o kdr zor durumlara düştüm ki şimdiye kdr her defasında kendime sözler werdim yemnler ettm sinirlenince suscam dye ama henüz başarmış değlm

Bizim çok sık kavgalarımız olmaz ama olduğunda da uzaktamamak taraftarıdır o.
Ben genelde uzatırdım çözene kadar üstünde yoğunlaşırdım ama o bundan çok rahatsız oluyor. Çünkü ben uzatırsam daha çabuk sinirleniyor ve çok çabuk kırabiliyor..
Kendiside bunun farkında o yüzden uzatma nolur elimde değil ağzımdan çıkanın farkına varmıyorum o yüzden büyütme der.
Bende çoktandır kavga etcek gibi olduysak bikaç saat cevap vermiyorum.
Kötü birşey demediği halde çok pişman oluyor. Özür dilerim aşkım diye gönlümü almaya çalışıyor.
Eskiden uzattığım sonuna kadar konuştuğum dönemlerde öldürsem özür dilemezdi şimdi ben susup o konuşunca içine batıyor. Ne özürler diliyor bebeğim benim :9:

Size tavsiyem susup sinirinin geçmesini beklemek.. O zaman haklı siz oluyorsunuz:34:

Küsmek nedir bilir misin?
Küsmek dürüstlüktür.
Çocukçadır ve ondan dolayı saftır.
Yalansızdır.
Küsmek; ‘seni seviyorum’dur.
Vazgeçememektir.
Beni anlatır küsmek.
Kızdım ama hala buradayımdır, gitmiyorumdur, gidemiyorumdur.
Küsmek; nazlanmaktır, yakın bulmaktır, benim için değerlisindir.
Küsmek, sevdiğini söyle demektir.. Hadi anla demektir.
Küsmek; umuttur, acabaları bitirmektir, emin olmaktır.

Yani, diyeceğim o ki:
Ben sana küstüm.

- Nâzım Hikmet Ran

Tartışırım zaten anlaşmamızdır bizim susup acı çektirmektense kavga edelim, bağıralım, çağıralım ne olacak deriz. zaten en sonunda da hep bir uzlaşma tavrını yakalarız. 10 dakikada sönen tipler olduğumuz için uzun sürmüyor :1:

Back
X