Kavga Anında...

Bazen çözene kadar konuşuruz.
Bazen çok sinirlenince kapatırız, özellikle o an birbirimizi anlamaya ümidimiz yoksa.
Hiç birkaç dakikadan fazla dayanamadık ama, öyle saatler geçiremeyiz bozuk bozuk.
Birimiz ararız mutlaka.

Küs kalmamak güzel bişey küçük şeylerden küs almaya bile değmiyor aslında...

ben sakinleşip sonra sorunun üzerine gidilmesi taraftarıyım. ama ne yazık ki erkek arkadaşım telefonu kapatmak istediğimde hiç bir zaman kabul etmedi ve sinirle söyledi de söyledi kırdı da kırdı. bu yüzdendir ki kalbim kırık yüreğim buruk daha fazla devam edemedim ilişkiye çok yıprandım

Bizdede bazen iki taraflı oluyor bu ikimizde çok sinirliyiz ve bağırıyoruz telefonda birbirimizi kırdığımız zamanlar oluyor ilişkiyi gerçekten yıpratıyor...

sanırım bana göre açılmış burası,benimde moralim çok bozuk nişanlımla tartıştık yaklaşık 10 günü geçti bayram ve kandilde görüştük sadece bir de geçen gece bir mesele yüzünden görüştük sonra hiç aramadı sanırım hala kavganın etkisindeyiz.bir de çok inatçıdır.kolay kolay inat yapmaz ama yaptığı zamanda :59: konuşmak bile istemiyorum düşünün artık.bu gece aradım önce duymadı sonra aradım tamamen kapatmış.çok ağrıma gitti evet insan kendini çok değersiz hissediyormuş,şu kızgın halimle bişey yazmak istemedim,elim kaç kere mesaja gitti,vazgeçtim ama çok ağrıma gitti. sanırım bende artık aramasam iyi olucak :43:

Kavga ettiğiniz olay büyükmüydü peki ?
10 gün küs kalmak konuşmamak uzun bi süre yani gerçekten önemli bi sorun var o zaman.
Biraz onun aramasını bekleyin maalesef sürekli arayınca hep bizden bekliyorlar.

kavga anında bnm eşim susar ben bağırırım ama susması bni deli eder....sonra gider başka odaya yalvarır bna "sus bak sinirleniyorum ve kırıcı söz söylemek istemiyorum,şuan sinirlisin ve git sakinleşince konuşalım mantıklıca" der....haklı ama sinir başa gelince akıl kaçıo....

ama en güzeli kavga sonrası barışmalar...çoook ateşli oluo bazeeen:))))

bi olay oldu ve kavga ediyoruz mesela ben o an hele bi de haklıysam direkt ayrılmk istediğimi sewmediğimi nefret ettiğimi söylerm hatta iyice damarıma basarsa seni hiç sewmedm ztn bile diyebilirm. yarım saat -1 saat snra saçmaladığımı anlayıp gdip yanına sırnaşmaya başlarım.bn de böle bi tipim işte:D

gülüyorum ama bu yüzden o kdr zor durumlara düştüm ki şimdiye kdr her defasında kendime sözler werdim yemnler ettm sinirlenince suscam dye ama henüz başarmış değlm

Sende bendensin :)
Sinirlenince ayrılalım demem ama senden nefret ediyorum gibi şeyler söylerim sevgilim alıştı artık sanırım ama hiç iyi olmuyor bu...

Bizim çok sık kavgalarımız olmaz ama olduğunda da uzaktamamak taraftarıdır o.
Ben genelde uzatırdım çözene kadar üstünde yoğunlaşırdım ama o bundan çok rahatsız oluyor. Çünkü ben uzatırsam daha çabuk sinirleniyor ve çok çabuk kırabiliyor..
Kendiside bunun farkında o yüzden uzatma nolur elimde değil ağzımdan çıkanın farkına varmıyorum o yüzden büyütme der.
Bende çoktandır kavga etcek gibi olduysak bikaç saat cevap vermiyorum.
Kötü birşey demediği halde çok pişman oluyor. Özür dilerim aşkım diye gönlümü almaya çalışıyor.
Eskiden uzattığım sonuna kadar konuştuğum dönemlerde öldürsem özür dilemezdi şimdi ben susup o konuşunca içine batıyor. Ne özürler diliyor bebeğim benim :9:

Size tavsiyem susup sinirinin geçmesini beklemek.. O zaman haklı siz oluyorsunuz:34:

Çok doğru söylemişin bende uzatırım konuyu ben uzattıkçada sevgilim özür dilemez hatasını bilir ama kabullendirmeye çalışır bana.
Ne zaman sustum hiçbir şey söylemedim hemen özür diler gönlümü almaya çalışır :)

Tartışırım zaten anlaşmamızdır bizim susup acı çektirmektense kavga edelim, bağıralım, çağıralım ne olacak deriz. zaten en sonunda da hep bir uzlaşma tavrını yakalarız. 10 dakikada sönen tipler olduğumuz için uzun sürmüyor :1:

Buda güzel :)
Sevgiliminde hemen 10 dk sonra yumuşar eski haline döner ama ben alıngan olduğum için hep özür dilemesini beklerim uzatırım :)

kavga anında bnm eşim susar ben bağırırım ama susması bni deli eder....sonra gider başka odaya yalvarır bna "sus bak sinirleniyorum ve kırıcı söz söylemek istemiyorum,şuan sinirlisin ve git sakinleşince konuşalım mantıklıca" der....haklı ama sinir başa gelince akıl kaçıo....

ama en güzeli kavga sonrası barışmalar...çoook ateşli oluo bazeeen:))))

Eşiniz haklı aslında mantıklı ama bunu her insan yapamıyor işte hele sinirli insanlar...
Ay evet sırnaşmalar falan :)))

Back
X