Kayanana ve watsap

Açmayın trip atsınlar ne olacak alisirlar. O an açmayın sonra akşam siz ararsınız. Boyle boyle biraz azaltir düzene sokarsiniz

telefonu kapatırdım gerekirse,hiç sevmem görüntülü konuşmayı

Watsapta son görülme yi kapat canım belki en son ne zaman açık olduğunu göremediği için zirt pirt aramaz vazgeçer yavaş yavaş

Aradıklarında meşgule at şuan müsait değilim daha sonra ben ararım de

telefonum bozuldu de ve eski telefon bul bi tane ona dön. Kimse bişey diyemez sen de rahatlarsın bir süre. onlarda alışırlar bu duruma
normal de değil hoşta değil yaptıkları

Akıllı telefonu bırakmayı gerçekten düşündüm bi ara ya

Evet her geçen gün değişir dedikçe sayı artıyor alıştırmam lazım

Beni eve misafir gelince ve misafirliğe gidince de arıyorlar aile büyüklerine falan hiç haberim yok bi açıyorum sürpriz

Açmayın. Misafir yanında görüntülü arama açılır mı yahu? İşiniz varsa müsait değilim diye bi mesaj atın hepsi bu. Trip atarlarsa kendileri bilirler. Nasıl görecekler torunlarını?
Ben evlerine misafir geldiğini ekrandan görüyorum kaç defa eşimle kavga ettik

Yani bunu düşünmek çok zor değil bence de siteler yaparlar sizinkiler daha anlayışlı maşallah

Ben evlerine misafir geldiğini ekrandan görüyorum kaç defa eşimle kavga ettik
Ben misafir sizde anladım. Tesettürlü falan değilseniz çok sorun değil bence misafirin var olması. Ama genel olarak sürekli aramaları ve açmayınca trip atmaları sinir bozucu. Siz eşinizle kavga etmeyin. Açamadım işim vardı unutmuşum sonrada diyin.

Direkt yuzune kapatirim cagriyi kabul etmem goruntulu aramak ne ya dan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…