Aradıklarında meşgule at şuan müsait değilim daha sonra ben ararım deKızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
her gün yüzyüze görüşür hale geldik
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kimsenin kalbini kırmadan nasıl çözebilrim bunu yoksa normali
Mi bu böyle devam mı etmeliyim ben mi abartıyorum
Konu sahibi aklima bi fikir geldi .. On kameraniza bant yapistirin :)))
telefonum bozuldu de ve eski telefon bul bi tane ona dön. Kimse bişey diyemez sen de rahatlarsın bir süre. onlarda alışırlar bu duruma
normal de değil hoşta değil yaptıkları
Evet her geçen gün değişir dedikçe sayı artıyor alıştırmam lazımAçmayın görmezden gelin müsait olunca siz arayın.Bir süre sonra siz onlara değil, onlar size ayak uydurmaya mecbur kalırlar.Nasıl alıştırırsanız hayat boyu öyle gider.İlk ve tek torun onlara hak veriyorum ama insan bir yerden sonra katlanamıyor.
Internetbaglantisini kapatin olmazmi bahaneniz olur
Benim kayinvalidem hic aramaz neden bilmem, bende onu ara sira ariyorum goruntulu. Esim hergun goruntulu arar gorusur.
kapatıyorum bazen ama açınca hemen aradıkları düşüyor ekranaHerkesin herkese her an ulaşabilir olmasına sinir oluyorum
Bence uçak modunda takılın akşam belli bir saatten sabah belli bir saate kadar
Bu konudan bende cok dertliyim bizimkilerde olur olmaz zamanlarda ariyorlar sinir oluyorum bazn kiyafetim musait olmuyor.bi telasla ceket ariyorum bi de kaynima aratiyor kayinvalidem aliyor telefonu sonra sirayla kayinbabam kayinvalidem gorumcem kaynim hepsi oglumla konusuyor.hic dusunmuyorlar
Bir iki defa misafirlikteydik o şekilde yaptım ama sonra bildiklerine devam ettilergöruntülüyü reddedip sesli arayacaksiniz.
su an müsait değilim ben sizi ararım sonra diyeceksiniz.
bunu bir kac kez yapın.
Ben evlerine misafir geldiğini ekrandan görüyorum kaç defa eşimle kavga ettikAçmayın. Misafir yanında görüntülü arama açılır mı yahu? İşiniz varsa müsait değilim diye bi mesaj atın hepsi bu. Trip atarlarsa kendileri bilirler. Nasıl görecekler torunlarını?
Yani bunu düşünmek çok zor değil bence de siteler yaparlar sizinkiler daha anlayışlı maşallahAy aman emin ol istese çok da güzel yapar yapacağını. Pastam dursun karnım doysun hesabı. Benim kayınvalidelerin de ilk torunu, önce yazar müsait misin diye ya da torunumu özledim der ben ararım hemen. Öyle pat diye aradığı nadirdir, müsait olmazsam da reddeder yazarım hemen. Küsmeye yer arıyor bence sizinkiler.
Ben misafir sizde anladım. Tesettürlü falan değilseniz çok sorun değil bence misafirin var olması. Ama genel olarak sürekli aramaları ve açmayınca trip atmaları sinir bozucu. Siz eşinizle kavga etmeyin. Açamadım işim vardı unutmuşum sonrada diyin.Ben evlerine misafir geldiğini ekrandan görüyorum kaç defa eşimle kavga ettik
Evet beni de oyle disardayken arkadaslarimiza gidince iki gunde bir ariyorlar mutlakaBeni eve misafir gelince ve misafirliğe gidince de arıyorlar aile büyüklerine falan hiç haberim yok bi açıyorum sürpriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?