kayananlar yuzunden panik atak oldum

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
50
dun konu actim ama kemdimi ifade etmeyi galiba basaramadim herseyi anlatmam gerekiyirdu toparlamak zor oldu. cunku hersey birbiri ardina siralandi.. bana lutfen yardim edin.. kayanamgil evliligimi hamileligimi maffettiler. bir kez görüsmeyi biraktik. ben esimin annesi diyip vicdan yapip arayi yaptim. fakat ikinci defa daha beter oldu ve tam kopardik. iki seneye yakin gorusmuyoruz. siz sorun ben cevaplayayim... moralim cok bozuk!!!

Konu sahibi arkadaşım, dün yazdığın konudan anladıklarıma göre onlar vicdan yapılacak insanlar değiller.. Vicdan yapmayı bırak ve kayınvalide ve görümceyi hayatından çıkar. Eşin zaten senin yanındaymış. Boşver takma kafana. Sağlığına yazık...

Ben evli değilim, ortada henüz ciddi bir şeyde yok. Bende bile kaynana fobisi oluştu burada ki konuları okumaktan. :KK16:

Hazirlikli olmanizi tavsiye ederim birden bire kaynasmayin...
ilk once izleyin karar verin emin olun ondan sonra samimi olun

Canim üzülme sen fikrini söyle ama küsme zaten anca ailenle aran bozuldugu zaman eskisi gibi olunuyor yani normal bu cogunun ortak sorunu olmuyorsa birak gittigi yere kadar özel günlerde bi araya gelin yeter!

biri kv yle başetmenin 101 kuralı diye bir kitap çıkarmalı :KK58:

gelini uyuz etmenin 1001 yolunu hemde kitapsiz bulur onlar...cok doldum ya kv gelecek gunler agir agir yaklasiyor bu gun temiz carsaflari cikardik...kv sabah gelir İ WANT YOU PLAY GAME der... ama onun behrinde testerede yokmustur.Mo yasamis cunkum

gelini uyuz etmenin 1001 yolunu hemde kitapsiz bulur onlar...cok doldum ya kv gelecek gunler agir agir yaklasiyor bu gun temiz carsaflari cikardik...kv sabah gelir İ WANT YOU PLAY GAME der... ama onun behrinde testerede yokmustur.Mo yasamis cunkum

ya bir de başkalarının yanında onlar mutlu olsunda ,biz razıyız demeleri yok mu :KK69::KK69: Ne kötü gelinlerden başka uğraşacak uğraşları yok :110:

Hazirlikli olmanizi tavsiye ederim birden bire kaynasmayin...
ilk once izleyin karar verin emin olun ondan sonra samimi olun

Burada ki yorumları okuyarak çok fazla taktik öğrendim canım, bende çok dikkatli atacağım adımlarımı öyle birisi olursa tabi... Umarım bir gün bende k.v konusu açmam burada. Allah yaşayanlarada sabır versin.. :KK16:

Burada ki yorumları okuyarak çok fazla taktik öğrendim canım, bende çok dikkatli atacağım adımlarımı öyle birisi olursa tabi... Umarım bir gün bende k.v konusu açmam burada. Allah yaşayanlarada sabır versin.. :KK16:

cok itici bir durum.
hic tanimadigin bir kadin durmadann ugrasiyor seninle ve annen degil ama anne diyorsun.

işin pis tarafı hepimiz birer kv adayıyız heralde ozamanda gelinlerden şikayet edicez:KK53::KK53::KK53::KK53:

hiiiiccc ugrasamam.
zaten nerden baksan 20 yil ben ilgilenecegim cocugumla gerisinide onlar halletsin hic mi yasamiycam ben dimi kendime zaman ayiririm tatile giderim :birde oglene kadar uyurum

X