Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sagolun.Çaresi nedir bilmiyorum da Allah yardımcın olsun canım.
Evliyim. Esimle bir sorunum yok.yeni bosanmistin degil mi, dogru mu hatirliyorum?
Kalbim yerinden cikacak gibi oluyor. Aklima hep kotu seyler geliyor.yalnız kalmamaya calıss..ozeellıkle sabahları erken kalk kı gecelerı erken uyursun canımm..kendıne hobıler edın..kurslara yazıl..spora basla..salona yazıl hemen..
Derdi veren allah dermaninida verir cnm hastaligini düşünme güçlü ol yaninda bizler variz dertlesiriz kafanı dagitirsinAnkisiyite hastasiyim. Ilac kullaniyorum. Ama hicbir faydasini gormedim. Surekli kaygi endise halindeyim. Cogu zaman yasamaktan bile zevk almiyorum. Bugun yine atak gecirdim. Ruhsal halim cok kotuu
Allahim bu derdi kimseye vermesin. Ne zor bir bir hastalik ceken yasayan bilir. Birgunde solup gidiyosun.Derdi veren allah dermaninida verir cnm hastaligini düşünme güçlü ol yaninda bizler variz dertlesiriz kafanı dagitirsin
nick benzerligi o zaman, pardon..Evliyim. Esimle bir sorunum yok.
Ayni durumdaiz canim gecmiyor hep aklimda kotu senaryolar uyuyup rahatlayayim desem onda bile aklimda hep bisey olursa korkusu Allah yardimcimiz olsunKalbim yerinden cikacak gibi oluyor. Aklima hep kotu seyler geliyor.
Sizin kaygilariniz neydiCnm ozelden msj attim zaten zamaninda dedigim gibi banada cok cektirdi bu hastalik ve su an sukurler olsunki kurtuldum diyebilirim sana tavsiyede bulunmak isterim ama burada yazmasi uzun olacak gorusuruz
bu hastalugi ceken bilir ve anlar beni. Cok tesekkur ederim. Beynim hep kotu seneryolar kurma pesinde. Bu illetten kurtulmak ve hayatin tadini cikarmak istiyorum.Cnm ozelden msj attim zaten zamaninda dedigim gibi banada cok cektirdi bu hastalik ve su an sukurler olsunki kurtuldum diyebilirim sana tavsiyede bulunmak isterim ama burada yazmasi uzun olacak gorusuruz
Bu illet yapisti yakams birakmiyor beni. 4 yasinda oglum var. Babasi ile disari cikaramiyorum ya kotu birsey olursa diye.Ayni durumdaiz canim gecmiyor hep aklimda kotu senaryolar uyuyup rahatlayayim desem onda bile aklimda hep bisey olursa korkusu Allah yardimcimiz olsun
Tesekkur ederim deniycem. Dun atak gelmisti. Bugun birax daha iyiyim.bende panik atak hastasiydim,bazen ufak ufak ataklar gelior yine..allah sifa versin
bana cok faydasi olan sey su. ayaktan yukari dogru bütün kemiklerini sikicaksin cok sik kendini sonra her bir uzvunu iste kol el parmaklar ayak parmaklari vs tek tek serbest birak....adele ve kaslarini...o an sinirlerin bosaliyor, cok iyi geliyor bana.bir dene bakalim