kaygilarimla basedemiyorum.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
544
Ankisiyite hastasiyim. Ilac kullaniyorum. Ama hicbir faydasini gormedim. Surekli kaygi endise halindeyim. Cogu zaman yasamaktan bile zevk almiyorum. Bugun yine atak gecirdim. Ruhsal halim cok kotuu

yalnız kalmamaya calıss..ozeellıkle sabahları erken kalk kı gecelerı erken uyursun canımm..kendıne hobıler edın..kurslara yazıl..spora basla..salona yazıl hemen..

Ankisiyite hastasiyim. Ilac kullaniyorum. Ama hicbir faydasini gormedim. Surekli kaygi endise halindeyim. Cogu zaman yasamaktan bile zevk almiyorum. Bugun yine atak gecirdim. Ruhsal halim cok kotuu
Derdi veren allah dermaninida verir cnm hastaligini düşünme güçlü ol yaninda bizler variz dertlesiriz kafanı dagitirsin

Bana da anksiyete teşhisi konmuştu. Gece kriz geliyordu, nefes alamıyordum. Kendi kendime yenmeye çalıştım. Kendime sürekli olumlu telkinler veriyordum. Hep olumlu düşüneceksiniz, bu Hastalığın başka tedavisi yok. Ben iki yıldır ilaç kullanmıyorum, krizlerim de bitti şükür.

Cnm ozelden msj attim zaten zamaninda dedigim gibi banada cok cektirdi bu hastalik ve su an sukurler olsunki kurtuldum diyebilirim sana tavsiyede bulunmak isterim ama burada yazmasi uzun olacak gorusuruz

Kalbim yerinden cikacak gibi oluyor. Aklima hep kotu seyler geliyor.
Ayni durumdaiz canim gecmiyor hep aklimda kotu senaryolar uyuyup rahatlayayim desem onda bile aklimda hep bisey olursa korkusu Allah yardimcimiz olsun

Cnm ozelden msj attim zaten zamaninda dedigim gibi banada cok cektirdi bu hastalik ve su an sukurler olsunki kurtuldum diyebilirim sana tavsiyede bulunmak isterim ama burada yazmasi uzun olacak gorusuruz
Sizin kaygilariniz neydi

İlaç kullanmaya yeni başladıysan hemen etki etmiyor. Sabırlı ol bu konuda. Seni üzen her şeyden uzak durman gerekli. Kendini iyi hissettiğinde de korkularının üzerine git. Aklını kaçırmak korkarsan eğer içinden sayı saymaya başla. Atak geldiğinde de yüksek sesle sayı say.

bende panik atak hastasiydim,bazen ufak ufak ataklar gelior yine..allah sifa versin
bana cok faydasi olan sey su. ayaktan yukari dogru bütün kemiklerini sikicaksin cok sik kendini sonra her bir uzvunu iste kol el parmaklar ayak parmaklari vs tek tek serbest birak....adele ve kaslarini...o an sinirlerin bosaliyor, cok iyi geliyor bana.bir dene bakalim

bu hastalugi ceken bilir ve anlar beni. Cok tesekkur ederim. Beynim hep kotu seneryolar kurma pesinde. Bu illetten kurtulmak ve hayatin tadini cikarmak istiyorum.

Ayni durumdaiz canim gecmiyor hep aklimda kotu senaryolar uyuyup rahatlayayim desem onda bile aklimda hep bisey olursa korkusu Allah yardimcimiz olsun
Bu illet yapisti yakams birakmiyor beni. 4 yasinda oglum var. Babasi ile disari cikaramiyorum ya kotu birsey olursa diye.

bende panik atak hastasiydim,bazen ufak ufak ataklar gelior yine..allah sifa versin
bana cok faydasi olan sey su. ayaktan yukari dogru bütün kemiklerini sikicaksin cok sik kendini sonra her bir uzvunu iste kol el parmaklar ayak parmaklari vs tek tek serbest birak....adele ve kaslarini...o an sinirlerin bosaliyor, cok iyi geliyor bana.bir dene bakalim
Tesekkur ederim deniycem. Dun atak gelmisti. Bugun birax daha iyiyim.

X