- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evliyim eşimle severek evlendim. Benim derdim kayınbabamın davranışları. Ben hiçbirşeyini görmedim Allah var ama adam emekli. Ve emekli maaşını alınca 10-15 gün biryere gidiyor telefonunu kapatıyor. Ne halt yediğini kimse bilmiyor. Çalışmaya gidiyorum diyor ama yalan para pul getirdigi yok. Kumara mı karıya kıza mı gidiyor bilmiyorum. Hiçbirşekilde arayıp sormuyor kimseyi. Dogal olarak köyde kayınvalidem tek kalıyor bizde sürekli onun yanına gitmek zorunda kalıyoruz. Çalışıyorum, bir hafta sonum var dinlenemiyorum bile. gerçi eşim köy aşıgı kayınbaba olsa bile haftasonlarımız sürekli köyde geçiyor. Kayın validem bana iş güç göstermez pek ama yinede bi ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum. Evimin temizligini yapamıyorum. Bu kayınbabanın davranışlarına eşim çok sinirleniyor ve gergin son zamanlarda annesiyle konuşurken diger odaya filan gidiyor. Ben yanındayken tamam tamam diye geçiştiriyor. Birşeyler oluyor ama haberim yok. Olmasıda lazım degil gerçi. Dün kayınvalideyi aradım 'Anne napıyosun gelmiş babam dedim. Nasılsın' Dedim. Hemen iyim dedi oğlunu istedi. Tamam vereyimde konus dedim esime verdim telefonu sinir oldum. insan bir sorar sen nasılsın diye. Eşimde anladı bozuldugumu al anne X'e veriyorum konuş dedi. Napıyon filan diye öyle konuşmaya başladı sonra. Nasıl gıcık oldum anlatamam. Birde bir korkum var sanki eşim ailesine çok fazla düşkün.( tabikji anne baba düşkün olacak biliyorum yanlış anlaşılmasın) Ben bi üzüldüğüm noktayı söylesem onlar şöyle demek istedi filan diye korumaya geçiyor. Şimdi ki yaşadıklarımız basit şeyler fazla üstünde durmuyorum ama ilerde ya daha fazla şeyler yaşarsak ve eşimin tepkileride olaylarla birlikte büyürse. Ki bence öyle olacak. Burda çok bayan yazıyor eşim annesinden vazgeçemiyor. Sürekli onu haklı görüyor filan diye. Böyle bir ortam oluşturmamak için ne yapmam gerek