- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Eşim pasif biride değil bunları yaşatacak bır insanda değil. O da şaşırdı bu duruma.hani bakıma muhtaç olsalar evleri barları olmasa, ne bileyim zorda olsalar neyse
Kayinbabam in nerdeyse aylık 2 bin lira geliri var.emeklisi ve yan gelirleri var yani.evi vali var.koyde yaşıyorlar ama koy şehre 15 dk uzaklıkta ve ankaraya 1 saat ve cocuçocukları torunları akrabalar sürekli bağlantı içinde.
Yani yaşlı ve zor durumdalar durumu değil.
Anne babaya kalkıp ilk etapta ne işiniz var demek öyle bır şey değil bu yüzden sassakinim ben.tabi ki yaşamam onlarla zaten çok çok sorun olsa başka evimizde var başka şehirde ama sorun şu
Ben dügün yaptım balayı gidiyordum (bır sorundan dolayi gidemedim. )ama sonuçta balayı dönüp hazırladığım evimde yaşamım a başlayacağı ama kayimam kaya namına almış resmen yerleşmiş yetmez gibi birsürü insanı evde yatırmis.başka şehirdeyim a Çeyiz bır kısmı gitmedi kendi Arabamız götürürüm diye.elektrik süpürgesi gitmemiş. Gitmiş onu almış televizyon unutulan sokturup binanın sistemine bağlanmış. Köyden kislik unu Bulgurun getirtmis.eski tv var onu getirmişmutfağa kurduraçamıyorum ..?.vs
Astana yakın 2 gün sonra tahlili var gidip dönmesi tahlili yapar oran köye giderler diye evde bıraktı eşim onları eve yerleşmişler diye değil.
Bence onlar kalıcı gelmişler çok üzgünüm ama