- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
Evde yalniz oldugu icin bize gelmis. Pazar gunu iki bucuk saatlik yerde oturan kizina gidecek herkes ama ben istemiyorum. Kendimce gecerli bir sebebim var ama cok zorladi dun beni. Sebebimi soylemek istemedim cunku biliyorum onlar oyle demek/yapmak istemedi onlar iyi niyetli ben alinganim.. Herneyse esim mahcup dusermis, algi olusurmus aileyle kopukluk olurmus. Uzerime cok geldi, sonra gecen gun esimin anneannesine neden gitmedigimi sordu. Sasirdim her gitmedigim yere her zaman hesap mi sorulacak? Cok lafci bir aile bunu biliyorum ama laf etmsinler algi olusmasin diye karaktersiz mi olayim? Yalaka mi olayim? Cok sinirlendim cunku esimde oturup dinledi sayilir. Onlara gitmeye mecbur muyum? Benim hayatim bunlarin ailesinden ibaret degilki? Haksizmiyim kizlar siz soyleyin? Tek haksiz oldugum yer bana gore sessiz kalamadim ve heycanlanarak konusan biri oldugum icin ayip etmis olabilirim. Ama esimi susturup bana soruluyo hesap sorulur gibi :s yani sessiz istesemde kalamiyorum.
Olmasi gereken sey esimin konusmasi benim yerime ben mi yanlis dusunuyorum? Ama o konusup kavga mi etsin babasiyla bu mentalitedeler.. Ne dusunecegimi bilemiyorum ben mi abartiyorumki
Olmasi gereken sey esimin konusmasi benim yerime ben mi yanlis dusunuyorum? Ama o konusup kavga mi etsin babasiyla bu mentalitedeler.. Ne dusunecegimi bilemiyorum ben mi abartiyorumki