Kayınpeder Sorunsalı

Ganajcikolat

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
71
45
merhabalar..kpeder den artık tiksinmeye başladım.zaten bana bi getirisi yoktu.evlendik,herşeyimi eşim yaptı.bilezikleri vs. Ev eşyalarını annemle bölüştüler.benim kendi babam da yok kayıp.velhasılı bnm kp bnm pc de face açık unutmuş şeyrtan dürttü okudum msj ları yüzde doksanı kadın hele bi de kadının birine zamanında kv yi aldattığını anlatmış.dahası da var neyse ben bunarı okuyunca hepten soğudum tiksindim..baba demek bile istemiyorum zaten zor baba diyom..bi de yeni bebeğim var onu bile sevmesini istemiyorum.çok aşağılıkça geliyo ooff off bi de öğrenince çok etkilendim :KK43:( dahs yazcak çok şey var da evime gelmesini bile istemiyorum allahtan uzaktaaa:KK43:(

merhabalar..kpeder den artık tiksinmeye başladım.zaten bana bi getirisi yoktu.evlendik,herşeyimi eşim yaptı.bilezikleri vs. Ev eşyalarını annemle bölüştüler.benim kendi babam da yok kayıp.velhasılı bnm kp bnm pc de face açık unutmuş şeyrtan dürttü okudum msj ları yüzde doksanı kadın hele bi de kadının birine zamanında kv yi aldattığını anlatmış.dahası da var neyse ben bunarı okuyunca hepten soğudum tiksindim..baba demek bile istemiyorum zaten zor baba diyom..bi de yeni bebeğim var onu bile sevmesini istemiyorum.çok aşağılıkça geliyo ooff off bi de öğrenince çok etkilendim :KK43:( dahs yazcak çok şey var da evime gelmesini bile istemiyorum allahtan uzaktaaa:KK43:(

birincisi size düğünde falan yardım etmek zorunda değil, ikincisi çok yanlış özeline girmeniz bu durumda kp kadar sizde itici olmuşsunuz, eşi yaşıyor mu pederin, yaşamıyorsa kiminle ne yaptığı sizi ilgilendirmez, eşi yaşıyorsa da onu ilgilendirir, sizin nefret etmenizi gerektiricek bir durum yok bence, kızacaksa oğlu kızar onun hakkı kızmak

bence kadınlara bakması değil size düğüünüzde yardım etmemesi asıl sorununuz. karısını aldatan bir adamın bebeginize dokunmasını istemessiniz ama o da dedesi onun da hakkı hiç okumamış gibi hayatınıza devam edin

su yazdiklariniz elbette hos durumlar degil ama sizi baglayan durumlarda degil,heleki bebeginizi saklayacak,kayiracak bi mevzu hic degil

X