Kayınpederde Bulunan Anahtar!

Ceyda3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
90
38
88
Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var...

Ev tutulduktan sonra nişanlım ve benim evimizde olmadığımız zamanlarda kayın pederimin gelen kargoydu eşyalardı felan karşılaması için nişanlım babasına 3. bir anahtar yaptırmıştı. Büyük ihtimalle de evlendikten sonra yedek anahtar misali bu 3. anahtar yine babasında kalacak. Ben şehir dışından gelin gidicem, özel eşyalarım şuan orada. Kimseye haber vermeden sormadan etmeden evimize kendince eşya alıp yerleştirmişliği var. Çocuklarının evini ayrı özel bir alan gibi görmekten ziyade burası da benim evim görüşü var yani biraz.. Anahtarı geri istemek de babası açısından kırıcı olabilir. Biz evde olmadığımızda tatildeyken felan eve girip girmediklerini nasıl anlayabilirim sizce?

Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var...

Ev tutulduktan sonra nişanlım ve benim evimizde olmadığımız zamanlarda kayın pederimin gelen kargoydu eşyalardı felan karşılaması için nişanlım babasına 3. bir anahtar yaptırmıştı. Büyük ihtimalle de evlendikten sonra yedek anahtar misali bu 3. anahtar yine babasında kalacak. Ben şehir dışından gelin gidicem, özel eşyalarım şuan orada. Kimseye haber vermeden sormadan etmeden evimize kendince eşya alıp yerleştirmişliği var. Çocuklarının evini ayrı özel bir alan gibi görmekten ziyade burası da benim evim görüşü var yani biraz.. Anahtarı geri istemek de babası açısından kırıcı olabilir. Biz evde olmadığımızda tatildeyken felan eve girip girmediklerini nasıl anlayabilirim sizce?
sız sehır dısındaymıssınız nısanlınızda calısıyor buyuk ıhtımal esyalar geldıgınde yerlerıne yerlestırmekten kastınız nedır bardakları kolıden cıkarıp yıkayıp dolap ıcını çitileyıp dantellı kapıtonelerı acıp yerlestırmıyordur buyuk esyaları suraya buraya koyun dıye yonlendırmıstır sızın ısınızı kolaylastırmak ıcın

evlendıkten sonra kılıdınızı degıstırırsınız ıcınıze sınmıyorsa

Hem adama iş yaptırın, nöbetçi gibi eve dikin hem de eşyaları yerleştirdi diye laf edip, dedektifçilik oynamak için akıl sorun.
Yahu eviniz bu kadar mabedinizse, ayrı bir alan ise neden anahtarı veriyorsunuz. Bir zahmet evinizde durun, eşyaları, kuryeyi falan filanı sizler karşılayın.
İhtimalleri düşünüp tedbir için buraya başvuruyorsunuz.
Kendime not: Evladıma da damat/geline de zerre yardım etme.

Tırnağı olan başını kaşısın. Tırnağı olmayanda protez tırnak taksın bir zahmet.

Şuan kayınpederiniz de anahtar olması normal değil mi? Adam yardımcı oluyor, eşya getiriyor, hem işleri halletsin hem adamcağız da anahtar olmasın mı? Madem bu kadar kıymetli eşyalarınız gidin başında durun. Nisanlınızın babası ne yapsın sizin özel eşyalarınızı?

birşeyi anlamak için neden uğraşıyorsunuz ki kilidi komple değiştirin olsun bitsin .. anahtar yatağı bozuldu değiştirdik dersiniz bu kadar rahatsızsanız. en baştan anahtar vermeye karşıyım ne münasebet de bana ait olan evimin anahtarını vericem . keşke başka çözüm bulaymışsınız
Nişanlım yaptırıp vermiş babsına haberim yokken... Eşime de diyemem ki evlenince sizinkiler girer çıkarsa huzursuz olurum kilidi değiştirelim diye :/

Ne saçma bir düşünce ya. O ev 40 kere değişiyor içine girince merak etmeyin. O kadar rahatsızsanız kendiniz gidin bir zahmet. Ayrıca bir kilit değiştirmek 100 lira kıyın paraya da değiştirin. O anahtarlar eski ev sahibi, emlakçı bilmem ne kaç tane insanda oluyor. En mantıklısı zaten girince değişmek.

Nişanlım yaptırıp vermiş babsına haberim yokken... Eşime de diyemem ki evlenince sizinkiler girer çıkarsa huzursuz olurum kilidi değiştirelim diye :/
herseyı konusamadıgınız bukadar cekındıgınız bır ınsanla neden evlenıyorsunuz
bu cok basıt bırsey bukadar basıt bırseyı bıle konusamayacagınız ınsanla evlenmemelısınız zaten
evlendıkten sonra kafalarına gore gırmezler degıl mı dıye soramıyorsunuz bıle

Biz ne olur ne olmaz ailelere yedek anaktar verdik. Bir kere şehir dışındaydık. Evdeki yangın alarmı çalmaya başladı (alet bozulmuş yüksek sesle alarm verdi aralikli). Komşular kaç saat çekmek zorunda kaldı biz gelene kadar. Bu ders oldu bana. Simdi herhangi bir durumda 10 dakika içerisinde biri evimde olabilir. Kayinpeder durduk yere sizin eşyalarınızi karistirmaya meraklı değildir sanirim. Ve ev daha yerlestirilmemis anladığım kadarıyla. Yani icinde oturmuyorsunuz ve adama isler verilmiş isinize geldiği zaman. Sahsen bir sorun göremedim.

Güvenlik için de değiştirelim diye. Zaten adam sapık mapık değilse niye girsin. Benim bir akrabanın kayınpederi oğlu şehir dışındayken geline baskın verirdi. Gece gündüz dinlemez dalardı içeri. En son kadını iç çanaşırıyla salonda uyurken görünce salak kocası aldı anahrarı. Böylesi de var.

herseyı konusamadıgınız bukadar cekındıgınız bır ınsanla neden evlenıyorsunuz
bu cok basıt bırsey bukadar basıt bırseyı bıle konusamayacagınız ınsanla evlenmemelısınız zaten
evlendıkten sonra kafalarına gore gırmezler degıl mı dıye soramıyorsunuz bıle

Ben olsam direkt carlarım kilit değişecek, anahtar verilmeyecek diye 🤣🤣🤣

Güvenlik için de değiştirelim diye. Zaten adam sapık mapık değilse niye girsin. Benim bir akrabanın kayınpederi oğlu şehir dışındayken geline baskın verirdi. Gece gündüz dinlemez dalardı içeri. En son kadını iç çanaşırıyla salonda uyurken görünce salak kocası aldı anahrarı. Böylesi de var.
:D :D ay tovbe yarabbım :D

sizden önce o evde illaki birileri oturmuştur kiracıysanız . bunu söyleyin eşinize yönetici de ev sahibin de eski kiracı da yedek olabilir en iyisi değiştirmek rahat olamıyorum öbür türlü dersiniz

Back
X