Ay nişanlılığımdan beri aynı tantana yemin ederim,sürekli borç istiyordu sürekli yok diyordum evlendim halen beni arıyor.
2 gün önce beni aradı ( bu sefer kaynanam da yanındaymış ) bende açtım nasılsın iyiyim falan geçtik neyse bi araba satın alacakmış 350 bin liraya ihtiyacı varmış. Bende keşke bizde olsa yardım edebilsek dedim direkt. O da ben sizden para mı istedim dedi,ben de yardıma ihtiyacın olduğunu söyledin beni aradın ya bende o yüzden söyledim dedim. Sonra kredi çekilmesi lazım kredi lazım falan dedi. Olmuyor falan dedim bende duraksadım. Telefonu kapattı ses gelmeyince. Sonra beni yine aramış ben görmedim,görünce de dönmedim açıkcası ne diyeyim yani? Eşim bir kaç kere arama karımı beni ara desede adam laftan anlamıyor beni arıyor.
neyse işte eşim annesini aradı akşam size gelicez diye kadında gelmeyin istemiyorum karın babanın telefonunu açmıyor diye beni şikayet etmiş allahıımmm!!!!
eşimde iyi sen bilirsin gelmeyiz o zaman demiş

içim içimi yiyor bana akıl verin nolur! gidip bişi demeli miyim? sırf ara bozulsun diye sürekli aynı dolduruşları yapıyor.
not

kocamı boşamak dışında onu seviyorum ailesinin beni istememesine rağmen dedikleri hiçbirşeye uymayıp beni seviyor,sırf evliliğin ilk zamanları annesi beni evine istemiyor diye 1 ay annesiyle konuşmadı karımı istemeyen beni istemesin diye)