kayınvaldemden çok sıkıldım

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
merhaba bayanlar aslında kv dem ile pek bir problemim yok ama çok bunaltıyor benii
her yere birlikte gitmek istiyor beni arkadaşlarının arasına katmak istiyor tamam gidiyorum ama daral geldi
bi tane yakın arkadaşı var saliha teyze eşi doktor 2 kızı 1 oğlu var dun gıttık devamlı konu salihanın kızları ve oğlu
kvdem diyorki saliha anlatsana bidaha senin büyük geçen gün ne yapmıştı saliha senin küçük kız ne yer bidaha anlat neden balık yemez senin büyük kızın hayvan sevgisi ayyy bunaldım artık ben ezberledim ben anlatacaktım kvdemde şevkle dinliyor aynı şeyleri tekrar tekrar kızların en küçüğü 22 yaşında bu arada
herseyi saliha teyzeye sorar bebeğimin doktoru bi ilaç için kötü kullanma dedi neymış saliha teyze bir şey olmaz demiş ya bu kadın ilk okul mevzunu eşde çocuk doktoru değil

gıtmek istemiyorum işimvar diyorum illa bir yolunu bulup zorluyor
doğumda sünnet yaptırcam dedim yok yok dedi diretti şimdi oğlum genel aneştezi alacak buyuklerın ben bilirim özelliğinden de çok sıkıldım vesselam

merhaba bayanlar aslında kv dem ile pek bir problemim yok ama çok bunaltıyor benii
her yere birlikte gitmek istiyor beni arkadaşlarının arasına katmak istiyor tamam gidiyorum ama daral geldi
bi tane yakın arkadaşı var saliha teyze eşi doktor 2 kızı 1 oğlu var dun gıttık devamlı konu salihanın kızları ve oğlu
kvdem diyorki saliha anlatsana bidaha senin büyük geçen gün ne yapmıştı saliha senin küçük kız ne yer bidaha anlat neden balık yemez senin büyük kızın hayvan sevgisi ayyy bunaldım artık ben ezberledim ben anlatacaktım kvdemde şevkle dinliyor aynı şeyleri tekrar tekrar kızların en küçüğü 22 yaşında bu arada
herseyi saliha teyzeye sorar bebeğimin doktoru bi ilaç için kötü kullanma dedi neymış saliha teyze bir şey olmaz demiş ya bu kadın ilk okul mevzunu eşde çocuk doktoru değil

doğumda sünnet yaptırcam dedim yok yok dedi diretti şimdi oğlum genel aneştezi alacak buyuklerın ben bilirim özelliğinden de çok sıkıldım vesselam
ay Allahım yarabbim çok bilmiş Saliha teyze hee

senin kv herşeyini ona danışarak yapıyor anlaşılan yaşam koçu bellemiş

o ne yaparsa yapsın da sana nasıl dayatabilir ki bunu açık açık konuş reddet.

ayy yazık ya kv mekadar çok seviyor saliha teyzeyi..senide hep yanında istiyor..belki ondan baika arkadaşı yok..kv kızıda yoksa her gittiği yere kızı gibi senide götürmek istiyor..

kızı çoook uzaklarda aslında bissuru arkadaşı var ama o daha bir başka

aiiiiyy ne bunaltıcı ama gitmek istemiyorum de ya net hoşlanmıyorum de kendi arkadaş çevrenle görüş haberi de olmasın hani gidiom ediom deme çık git aaa bu kv lerde bir cins ben hiç bulaşmıyorum o yüzden kafama buyruğum kim ne derse ddesin uğraşamam kafa dengim de değil zaten birde bu kv ler teyzeler on kere aynı şeyleri konuşurlar diyorum git bir kursa ufkun açılsın ama nerdeee kös kös oturur kapı önünde boş işler

kv ile mesafe koymanız şart tatlı bir biçimde tabii... ipleri çok ele almış gözüküyor. anne ben artık çocuklu bir kadınım evimin düzenini yürütmek kolay olmuyor, biraz hassasım korumacıyım bir süre çocuğumu ev ortamında büyüteceğim gibi şeyler söyleyip kv den ve arkadaşlarından bir nebze olsun uzak durabilirsiniz diye tahmin ediyorum. misafiriniz gelsin, çok yorgun olun, çocuk nanemolla olsun ya da açıkça sıkılın; ben sıkılıyorum yaşıtım olmayan gün ortamlarından sizi de kırmak istemiyorum ama artık çocukluyum başka bir düzenim var diyin gitsin veleddalin amin... :KK70:

sanirim kayinvalideler hep ayni. Benimkide istiyorda kusura bakmasin yani, arada bir gidilir falanda benim Yas grubum degil yani sIkIlIyorum ne yapayim. Artik " insan icine girmeliymisim" ne anliyorsa insan icine girmekten :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

saliha teyzeden bi tanede benim anneme lütfen belki ozaman benim yakamı bırakır hatta erkek versiyonu varsa ondanda bi doz babama istiyorum :21:

Kv lerin hepsimi ayni olur yahu illaki yaninda yoldaş götürecek

Önceden benimkide öyleydi bi arkadaşı vardı senin saliha teyze gibi çok bilmiş ama benim yaşımda kvmin arkadaşları hep benim yaşımda

Kendi yasindakilerini istemez onlarin gönlü geçmiş diye

Offf bi över bi över öve öve bitiremezdi pastayı böreği çok guzel yapar evi tertemizdir cok tutumludur diye gittik

Kvm beni cagirdigina pişman oldu ev resmen dökülüyor çöp eve dönmüştü

Halen gorusurler ben bi kere gördüm bitti görüşelim dedi ben müsait olamadım nedense:KK14::KK53:

ne bulur benim yaşımdaki kadinda anlamış değilim :KK14:

Benimde gelenim gidenim cagiranim kendi evimde basbasa kaalmak icin esimin izin gununde kv. Eltime gorumceme yalan soylerdik sabah onlar gelmeden beni almaya yada aramadan koltuklari kaldiriyorum perdeleri cikartiyordum nevresimleri yikiyordum bir yaptim iki yaptim ucte zaten yine temizlik yapiodur diyorlar :)

X