kayınvalide -can sıkıcı

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
arkadaşlar az çok bilirsiniz benim kayınvalidemle yaşadığım sorunlarımı..doğumdan sonra resmen koptu ipler..kestim gidip gelmeyi..bilmeyenler için kısaca yazayım..ikiz bebeklerimin bakımı konusunda ben işteyken annemle tartışmışlar ve anneme demediği laf kalmamış..zaten evlendim evleneli yetmişti canıma..baya patırtılı kavga ettim kaynanamla bu olaydan sonra ve gidip gelmeyi kestim..aradan çok zaman geçmeden kendisi geldi evime benden anneme söyledikleri için özürdiledi..anneme söylediklerini geçtim benim evimden annemi bile kovmuş yani..ki bebeklerime bakan kendi annem.ne hakla bunu yapıyorsa..bende gittim mahallesine bunu rezil ettim..yaptıkları için..

herneyse konuyu dağıtmıyım..sonra gelip özürdiledi..ama ben mesafeyi koydum bi kere yüzüne bile bakmadım..1 sene gelip gitmedim..3 ay önce bebişlerin doğum gününde hediyelerini alıp gelmiş kaynımla..ağırladım oturduk biraz gittiler..birdaha ne onlar geldi ne ben gittim..yalnız eşimin hatırı için bayramın birinci günü annesine gittik bayramlaşmaya..gayet iyi davrandı ama sevmiyorum ben annesini..soğumuşum bikere..onu görünce tüylerim diken diken oluyor..çok kötü kalpli bir kadın..gayet iyi biliyorum onun içini dışını ben..sonra bunlar bekar kaynımla ikisi şehir dışındaki bir komşularını ziyarete gitmişler..dönüştede bize uğrayacaklarmış..eşim dedi..iyi uğrasınlar dedim ne diyim yani..ama geç olunca uğramaktan vazgeçip direk eve gitmişler.

derdim ne..yüz vermek istemiyorum..bayramda gittim diye hemen gelip gitmeye başlıcak diye tırsıyorum ya..istemiyorum ben onu..sevmiyorum..

hatırlıyorum canım cok streslıydın tedavıler bebeklerın zorlu gunler gecırdın
bence esının hatrına ses etme bu arada senın keyfın yerındeydı keyfınıde kacırmasınlar ama gelecekse gelsın
sen o kadaını hayatının merkezıne oturtma yeterkı
sen benım umurumda degılsın havasını verme kadına ama ! umursamada onu

biz onları hayatımızdan siliyoruz, ama onlar hala torundur, oğuldur onun bahanesiyle yanaşmaya çalışıyorlar....
eski düşman dost olmaz...
herşey çabuk unutulmaz.herşey ooo güllik gülistanlık olmaz... keskin sirkeliklerinin cezasını çekmeliler... :47:
sana gelelim. muhatap olma geldiklerinde... bebegi görüp giderler.. onların yanaşma derecesinide sen ayarla....

evet canım haklısınız..muhattap olma niyetinde değilim..çünkü bilmezsiniz kayınvalidemi yüz versem astarını isticek..ben kaynana olsam gelip bana bağırığ çağıran gelini istemem ya..hepsini geçtim anneme dünyanın lafını söylemişsin..ben işteyken gelip evimden kovmuşsun..hangi yüzle geleceksin evime..üç kuruşluk keyfim vardı..kayınvalide bana gelip gitmeye başlarsa oda kalmayacak..

Hiç tırsma canım tavizinden de ödün verme...

Gerçekten bir kere daha yüz alırsa yine olan sana olur.Kaynana değil mi işte....

.3 oğlu var..en büyüğü evli..eltim var bir tane..inanın yıllardır kapısını açmaz kayınvalidemin ne bayramda ne seyranda..ben niye gittiysem bayramda..eltim gibi yapamadım..
kayınvalidemin huyunu biliyor işte..elimi verip kolumu kaptıracağıma ne elimi vereyim ne kolumdan olayım dedi demekki..zamanında onlarada az yapmadı...onlar yeni evliyken oğlunu doldurmuş doldurmuşta kayınvalide..sonra kaynım gidip eşimin teyzesine tokat atmış..ne gelip duruyorsunuz gelmeyin birdaha diye..ilk birkaç sene çok çekmiş eltim..sonra kocasıda anlamış hatalarını..yıllardır çok iyiler maşallah..neden çünkü eltim kayınvalideyi hanesinden uzaklaştırdı..öyle kıyamet kopmuş öyle kavga etmişlerdiki o gün bu gündür eltim kapısını açmaz..

eşimin içine dert olmasın..bayramdır gönlü olsun dedim gittim.kadın hemen bize gelecek..şimdi düşüneceksinizki ne var bunda büyültülecek..işte işin aslı o değil..kaynananın huyunu çok iyi biliyorum..artık iki günde bir bana gelecek..bunu düşündükçe sinir oluyorum..işallah düşündüğüm gibi olmaz..zaten gelirsede yüz vermicem..

biz onları hayatımızdan siliyoruz, ama onlar hala torundur, oğuldur onun bahanesiyle yanaşmaya çalışıyorlar....
eski düşman dost olmaz...
herşey çabuk unutulmaz.herşey ooo güllik gülistanlık olmaz... keskin sirkeliklerinin cezasını çekmeliler... :47:
sana gelelim. muhatap olma geldiklerinde... bebegi görüp giderler.. onların yanaşma derecesinide sen ayarla....

hiç sorma güzelim..aynen öyle..hadi sadece gelip gitseler başım üstüne..etrafa çevreye kirliklilk vermekten başka bişey yapmıyorlar..tabi hepsi böyle değil..ama en azından bendeki böyle..

daha onceki konularinizi okumustum. esinizin annesi yuzsuzgillerden. mesafenizi iyi ayarlamaniz lazim. hazir huzuru bulmusken yine huzurunuzu bozmasina izin vermeyin.
tum yaptiklarindan sonra nasil hala utanmadan yuzunuze bakacak gercekten cok merak ediyorum.

daha onceki konularinizi okumustum. esinizin annesi yuzsuzgillerden. mesafenizi iyi ayarlamaniz lazim. hazir huzuru bulmusken yine huzurunuzu bozmasina izin vermeyin.
tum yaptiklarindan sonra nasil hala utanmadan yuzunuze bakacak gercekten cok merak ediyorum.

aynen canım..bunu bende çok merak ediyorum

Bi tane de bende var :))) benım kı maşallah cın cınn

İşine gelınce canım gelınım yoksaa sırt çevrilir..1,5 yıldır iyi kullandı benı kı öncesıde var nısanlılık söz bılmem ne benı zamanında ıyı sındırmıs ama sımdı yapabılıyormu aslaaa...Nıye ezdırıyım kendımı yahu..

Hep bana hep bana olduuu ben neyım burada senın canın canda benım kı patlıcanmı.Hep kendıne ısteyecek bısey ben doğuracam edıcem yakında bı eksığınız varmı yardıme ıhtıyacın varmı nabıyosun ne edıosun dıyen yok

ama bulgurun varmı o varmı bu varmı demeye gelınce tobe tobeeeeeeeeeeeeeeeee

Esinin tutumu nasil bu konuda? Sana mi hak veriyor annesine mi?

Erkekler boyle seyleri iclerinde biriktirip birden patlayabiliyorlar ona gore…

Canim arada bir ugranabilir ama bir misafir gibi gelsin gitsin, evinin icindekilere karisma hakkini verme ona. Iste aynen dedigin gibi bayramdan bayrama gorursun..bazi insanlar maalesef yuzsuzler ve istedikce isterler…

Sen tavizini verme aradaki mesafeni her zaman koru ve esinde senin yanindaysa korkma. Ne yazikki onlari omur boyu gormek zorundasin, esinin ailesi ve cocuklarinin babannesi.

bayramda gittiğimde görmeliydiniz bukadarmı yüzsüz olur insan..ben yüz vermedikçe konuşmadıkça asılıyor resmen..yavrum kuzum napıyorsun işler nasıl..dizimi okşamalar yanağımı sıktırmalar filan..hiz hazetmem..samimiyetine inansam belki gururum okşanır hoşuma gider bu tavrı ama samimiyetsiz biri..
kaynım desem abla abla...hiç kırılmadılar heralde..ama ben çok kırıldım anneme yaptıkları için..ve halada hazmedebilmiş değilim..gelmesin bana ya..maşallah bep toplular diyor torunları için yani ikizleim için..sağolsun annem çok güzel bakıyor..böyle çocuk bakan yoktur heralde..zaten annemin on parmağında yirmi marifet e olcak okadar dedim..öylee bozuldu oh canıma değsin..büyük kaynımda vardı oğluyla gelmişti ..karısıyla kaynana görüşmediği için karısı gelmiyor yıllardır..benim oğlanların biri babannesine hiç gitmedi..büyük kaynımda ama anneannesine çok düşkün..yavrum benim diye sevdi yeğenini..büyük kaynımda beni çok sever..anlar halimi huyumu suyumu bilir..zaten bende en çok onu severim..

neyse kızlar ya böyle saçma sapan bir konu için almıyım zamanınızı..daha önemli sorunları olan arkadaşlarla ilgilenelim..herşeyin hayırlısı..bakalım zaman ne gösterecek..
öptüm hepinizi..

Esinin tutumu nasil bu konuda? Sana mi hak veriyor annesine mi?

Erkekler boyle seyleri iclerinde biriktirip birden patlayabiliyorlar ona gore…

Canim arada bir ugranabilir ama bir misafir gibi gelsin gitsin, evinin icindekilere karisma hakkini verme ona. Iste aynen dedigin gibi bayramdan bayrama gorursun..bazi insanlar maalesef yuzsuzler ve istedikce isterler…

Sen tavizini verme aradaki mesafeni her zaman koru ve esinde senin yanindaysa korkma. Ne yazikki onlari omur boyu gormek zorundasin, esinin ailesi ve cocuklarinin babannesi.

eşim bana hak veriyor..oda biliyor annesinin huyunu ama annesi işte ne yapabilirki ?

Bi tane de bende var :))) benım kı maşallah cın cınn

İşine gelınce canım gelınım yoksaa sırt çevrilir..1,5 yıldır iyi kullandı benı kı öncesıde var nısanlılık söz bılmem ne benı zamanında ıyı sındırmıs ama sımdı yapabılıyormu aslaaa...Nıye ezdırıyım kendımı yahu..

Hep bana hep bana olduuu ben neyım burada senın canın canda benım kı patlıcanmı.Hep kendıne ısteyecek bısey ben doğuracam edıcem yakında bı eksığınız varmı yardıme ıhtıyacın varmı nabıyosun ne edıosun dıyen yok

ama bulgurun varmı o varmı bu varmı demeye gelınce tobe tobeeeeeeeeeeeeeeeee

benim kayınvalide gibi aynı...çıkarcı ve menfaatçi..hep bana hep bana..

Son düzenleme:
eşim bana hak veriyor..oda biliyor annesinin huyunu ama annesi işte ne yapabilirki ?

dogru iste tamda bu yuzden esinin uzerine gitme, ne sorun varsa kendin hallet. esin annesine karsi gelemez laf edemez..kaldiki anladigim kadariyla sen zaten ona cevabini veriyorsun esinin yardimina ihtiyacin yok. en iyisini yapiyorsun.

kaynanan gayet yapmacik biri anladigim kadariyla...canimlar cicimler neye yarar bi kez yikmis herseyi. eline firsat gecse eminim tekrar yapar.

dogru iste tamda bu yuzden esinin uzerine gitme, ne sorun varsa kendin hallet. esin annesine karsi gelemez laf edemez..kaldiki anladigim kadariyla sen zaten ona cevabini veriyorsun esinin yardimina ihtiyacin yok. en iyisini yapiyorsun.

kaynanan gayet yapmacik biri anladigim kadariyla...canimlar cicimler neye yarar bi kez yikmis herseyi. eline firsat gecse eminim tekrar yapar.

oo hemde nasıl..ben fırsatı eline bir versem varya topa tutar beni..sonra alır benden ağzının payını ama ben ne yaptımki bunu hakedecek diye ağlayıp duygu sömürüsü yapar..kendi yaptığını unutup..

bazen diyorumki şöyle sessiz sakin pasif bir gelin alsalardı ne olurdu acaba..öldürürlerdi vallahi...mahfederlerdi kadını..Allah dağına göre kar veriyor işte..

oo hemde nasıl..ben fırsatı eline bir versem varya topa tutar beni..sonra alır benden ağzının payını ama ben ne yaptımki bunu hakedecek diye ağlayıp duygu sömürüsü yapar..kendi yaptığını unutup..

bazen diyorumki şöyle sessiz sakin pasif bir gelin alsalardı ne olurdu acaba..öldürürlerdi vallahi...mahfederlerdi kadını..Allah dağına göre kar veriyor işte..

ya bazilarina oylede iste pisirik birini bulduklari zamanda bindirdikce bindiriyorlar. Allah bu gorumcelere kayinvalidelere insaf versin ne diyeyim.

cnm hiç yüz verme, tepene çıkarlar, benim görümcede böyle, güya beni silmişti defterden bende sevinmiştim, sebepte biz tatile giderken onu ve çocuklarını da götürmek istememem, ilk tatilimizdi çünkü, naıyım cümbür cemaat. Çocuk doğduktan sonra unuttu olanları yüzsüz.

Back
X