kayinvalide esim ve ben

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
kac gundur kafam allak bullak. konuya nereden girecegimi bilemiyorum ama soyle anlatayim.
2014 subatta nisanlandik her seyi kendimiz yaptik, davetiyelerimizi bile kendimiz dagitmadik diye kayinpederin suratini cektik. esimin ailesi beni hic istemediler, memur olmadigim icin hep ezildim. ama su bi aya kadar ben hep guler yuzlu oldum yuzlerine icimden gelmese de konustum. kv demedigim yapmadigim seyleri esime demisim gibi anlatti falan esimi yalanlari ve bana attigi iftiralar ile kendinden soguttu. uc bes aydir onlar aramadikca esim onlarla konusmuyo.

bende bardagi tasiran nokta; esimin isi nedeniyle dogu gorevine geldik. esimin ailesi evi toplarken birakin yardim teklifini arayip sormadilar bile naptiniz gideceginiz yerden ev buldunuz mu falan diye. sadece gidecegimiz gunden bi gun once kv onlarda kalmadik diye surat yapip agladi. ben kalmak istemedigim icin kalmadik. kalmak istemememin sebebi daha once kaldigimizda bizi salonda yatirdilar ve sabah uyandigimda kv diger kanepede uyuyo kayinpeder de basimda bizi uyandirip coraplarini giyiyodu. bu durum beni cok rahatsiz ettigi icin kalmak istemedim.

bi gun once gidicez diye aglayan kv kp havalimanina ugurlamaya gelmedi biz geldik diye arayana kadar arayan olmadi. bu olay benim zoruma gitti cunku esimi cok uzduler.

bayramda ailesini aradi esim benle konusmadan kapadilar telefonu. dugunden beri hic aramadilar zaten ailemi ama bayramda da ne gitme ne mesaj ne arama yaptilar

bu uc olay nedeniyle bayramdan beri kv nin telefonlarini acmiyorum. esim arkamda sagolsun cok canini yaktilar ne yapsan haklisin diyo. bende bundan sonra mecbur kalmadikca konusmicam dedim

esim bana telefonu aradiklarinda ac, ben sizle bu hareketlerden dolayi bi daha konusmak istemiyorum de kapat ve gerisini bana birak diyo.

plani ailesi ben bu tepkiden sonra onu arayacak ve ben karim gorusmek istemiyosa gorusmem beni aramayin deyip tavir almak. bunu yapacagina inaniyorum esim bana verdigi sozleri tutar ve ben yemek yemesem iki gun ac gezecek bi adam. bana sevgisinden bende ailemde cok emin

ama ben sirf benim yuzumden ailesiyle kotu olmasini istemiyorum. esime boyle bisi yapamam dedim sadece soguk davranabilirim dedim esimde ben zaten gorusmek istemiyorum sana ilgim cok oldugu surekli hakkini savundugum icin annem saga sola karici oldu demis duydum dedi !

siz olsaniz napardiniz

yuh ya oğlu için karıcı mı demiş terbiyesizlik yapmış
sen tavrını sürdür bacım
gerek yok senin tavrın daha anlaşılır
eşini anlayabiliyorum ama
böyle bi dioloğa girme olmaz bence

Aradiklarinda ac kisa cevaplar ver ve kapat tavirli oldugun bellidir, anlayacak insan bundanda anlar. Anlamayacaksada ne yapsan anlamaz. Araya daha fazla kirginliklar kusluk sokma bence

Esin ne diyorsa yap..bu sekilde anlarlar bazi seyleri nelere sebep olduklarini.

esim sen boyle susup kendi icine atip onlara bisi demedikce onlar mutlu huzurlu devam ediyolar bi kere arayip sonra niye acmadin diye aramiyolar sen burda yalniz kaliyosun korkuyomusun diye arayip yoklamiyolar seni adam yerine koymayanlara sen niye boyle davraniyosun sen tavir koymazsan ben diyemem ben dersem kendi konusamiyo mu derler diyo ama ailesi ile aralarina girmemem gerektigini dusunuyorum

peki bunu yapsam sonuc daha kotu olmaz mi esimden zaten karici diye bahsediyolarmis ben bunu yaptiktan sonra daha fena laflar soylerlerse

Bir erkek icin daha agiri yok demisti esim. Bide anneye hakaret. Sende anneye hakaret sanslari yok kadin kendine mi hakaret edecek.
Benimkine de hanimkoylu diyorlar ondan bahsederken soylemisti bunlari.

Erkek aileleri cok kotu bu konuda. Benim de kp gazlamaya calisiyor esimi, hanimkoylusun soylesin boylesin diye. Ama kv sagolsun "hayat arkadasi o onun tabi onun dedigini yapacak seninkini yapacak degil" diye tersleyip birakiyor adami.

Sende bu sekilde tabiri caizse karici olmaya destek kimse var mi? Varsa onu kullan. Yoksa boz birak esinin ailesini. Arayi bozmak istemiyorsa anasiyla babasi dusunecek biseyleri.

Sonuna kadar haklida olsan bence esinin dedigini yapma senin uzerinden tavir alicak et tirnaktan ayrilmaz yarin birgun iyi olurlar sen arada kalirsin konusma yada mesafeli ol ama bence daha fazlasini yapma

Sonuna kadar haklida olsan bence esinin dedigini yapma senin uzerinden tavir alicak et tirnaktan ayrilmaz yarin birgun iyi olurlar sen arada kalirsin konusma yada mesafeli ol ama bence daha fazlasini yapma

iste bende bundan 5 sene 10 sene sonrasini dusunuyorum bisi oldugunda ben senin yuzunden ailemi sildim derse kaldiramam gibimi geliyo

iste bende bundan 5 sene 10 sene sonrasini dusunuyorum bisi oldugunda ben senin yuzunden ailemi sildim derse kaldiramam gibimi geliyo
Ömur boyu kus kalamazlar aile sonucta eninde sonunda barisirlar o zamanda sana senin yuzunden demese bile elini opuceksin gidip geliceksin vs gibi seyler der sende tukurdugunu yalamak zorunda kalirsin bence hic ailesiyle arasina girme

Iyi de şimdi kabahatleri aileni arayıp sormamaları mı ya da kaldığınızda salonda yaptırmaları mı

Rahatsız olmuşsunuz gitmemişsiniz tamam makul

Eşimle konuştular telde benimle konuşmadılar diye dert mi olur ya

Ben benimle kimse konuşmasın diye telefon çalınca başka odaya gidiyorum

Kuzum eşin güzel demişte, et tırnaktan ayrılmaz unutma. Ana-babayı atsan atamıyor, satsan satamıyorsun. Şimdi onun dediği gibi yaparsan eğer eşine zemin hazırlamış olacaksın. Velev ki 10 sene sonra bir araya geldiler, barıştılar eskiyi unutalım dediler. Baştan sona kadar haklı olmana rağmen sen fitne fücur, oğlunu anasıyla görüştürmeyen şirret olacaksın. Belki eşin seni suçlayacak. İnan olan şeyler bunlar. Madem eşin seni haklı görüyor ve arkanda, senin görüşmeme kararına saygı duyuyor o zaman gerisini kendi bilir. İsterse gitsin görüşsün seni zorlamadığı müddetçe. İsterse görüşmesin, işin içine seni katmadan yapılanları suratlarına vursun. Sen bulaşma kenara çekil.

öncelikle onlar hayatınızda yokmuş gibi davranın
aramamaları gelmemeleri dert etmeyin :KK66:

açmamak da bir yere kadar sonuçta... açın dert yanarsa cevabını verip içinizdekileri dökün...
merak etme ailesiyle senin yüzünden kötü olmaz... çünkü adam da farkında ailesinin nasıl olduğunun
ve onlar aile illa ki yarın birgün konuşurlar konuşacaklar sen içindekileri zmaanında dökmediğinle kalacaksın

X