Kayınvalide sorunsalı yavaştaan yavaştan boy göstermeye başlar...

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
2 yıllık ilişkim inişli çıkışluı zorlu yollardan gecerek ilerliyor. Erkek arkadaşımın annesi ve ablası hep beni destekliyormus erkek arkadaşım öyle söylüyor. Kendileri de beni komsularına müstakbel gelinimiz diye tanıtırlar. Kayın valide de ablası da aşırı eleştireldirler. Geçen haftasonu bir günü onlarla geçirdim. Beni kıyafetiimden saçıma kaşıma kadar eleştirdi neden saçını koyu boyattın niye kaşını kalınlaştırmış olmamıs oğluna kızdı kesin sen yaptırdın bunu filan diye cidden de o istemişti koyu saç..
Sonra masa kurarken örtüyü azcık asimetrik sermişim Allaaaah kadın beni çağırdı gösteriyo ay benim simetri takıntım var böytle olmaz bilmemne. Mangala kağıt attım biraz döküntü oldu tabi kağıtta 2 parca küçük o kadar konustu ki onun için de mutfağa ilk geldiğim anda girişmedim diye ben hissetim bozulduğunu kahvaltıda zaten biz gittiğimizde yapıyolardı. Sonra ki öğünde yardım ettim tabii ki bu sefer de hem yardım et istiyo hem de mutfakta dolandırmıyo bişeyler bi basit seyler istemeler peçeteyi bana ver şurdan yani bana ne muamelesi çekiyo sen beceriksiz çıktın
Şaşırdım ondan böyle bişey beklemezdim. Ama sonra dedim ki ne olursa olsun o da bir kayınvalide yani yapma ihtimali aslında zaten çok yuksekti

Suç sende biliyor musun, daha ortada resmi bişey yokken kadının evine girip çıkıyorsun. O da kendinde her şeyi hak görüyor.
Yapma canım ya, ne işin var tanımadığın insanların içinde, bi de onlara hizmet ediyorsun kendini beğendirmek için.
Bu devirde kayınvalide ile yakınlaşmayacaksın. Benden sana ufak bi tavsiye.

Suç sende biliyor musun, daha ortada resmi bişey yokken kadının evine girip çıkıyorsun. O da kendinde her şeyi hak görüyor.
Yapma canım ya, ne işin var tanımadığın insanların içinde, bi de onlara hizmet ediyorsun kendini beğendirmek için.
Bu devirde kayınvalide ile yakınlaşmayacaksın. Benden sana ufak bi tavsiye.
erkek arkadaşım ısrar etti diye gittim ona kalsa devamlı gideyim istiyor ben de öyle 2 ayda 3 ayda bir o ısrar edince gidiyorum evlerine ama haklısın en basında bu kadar erken tanışmamalıydım belki de

bence kesinlikle evine gitmek insanlara kendini ezdirme neden yardım etceksin allah bilir annen sana kıyamıyodur sofrada yemeğini bile koydurmuyodur ..Şimdiden gitme ve mesafeli ol saygısızlığa tahammül olmayacağınıda erkek arkadaşına bildir aman annesidir babasıdır ablasıdır diyip ezik bir ruh haline bürünme .ailesi değil bu o bile olsa asla bunu kendine yapma sen ailen için emin ol çok önemli bir bireysindir

erkek arkadaşım ısrar etti diye gittim ona kalsa devamlı gideyim istiyor ben de öyle 2 ayda 3 ayda bir o ısrar edince gidiyorum evlerine ama haklısın en basında bu kadar erken tanışmamalıydım belki de
Aman bu oyuna gelme tatlım iki yıllık sevgilimin ailesi o dönem sürekli benle tanışmak istedi o bu gitmedim ben yapamam ailemden izinsiz böyle bir şey dedim ve hiçbiriyle tanışmadım . Çünkü asıl düşünceleri oğullarına karşı kullanacak koz elde etmek oluyor biliyordm . Sonra isteme zamanı beni gördüler güya bana bayıldılar çok sevdiler ama su an düğününe bir ay var çektirmedikleri kalmadı iki kez nisan atma noktasına geldik. Arkadaşların dediği gibi çok samimi cana yakın davranmayacaksın ne zaman olursa olsun mesafeni koru ben yapamadım ve ben güler yüzlü oldukça onlar tepeme çıkmaya çalıştı bu sefer ben de buna izin vermedim ve ortalık karıştı aman sen sen ol başta koy mesafeni

Aman bu oyuna gelme tatlım iki yıllık sevgilimin ailesi o dönem sürekli benle tanışmak istedi o bu gitmedim ben yapamam ailemden izinsiz böyle bir şey dedim ve hiçbiriyle tanışmadım . Çünkü asıl düşünceleri oğullarına karşı kullanacak koz elde etmek oluyor biliyordm . Sonra isteme zamanı beni gördüler güya bana bayıldılar çok sevdiler ama su an düğününe bir ay var çektirmedikleri kalmadı iki kez nisan atma noktasına geldik. Arkadaşların dediği gibi çok samimi cana yakın davranmayacaksın ne zaman olursa olsun mesafeni koru ben yapamadım ve ben güler yüzlü oldukça onlar tepeme çıkmaya çalıştı bu sefer ben de buna izin vermedim ve ortalık karıştı aman sen sen ol başta koy mesafeni
mesela o gün ablası fenalaştı böbreğinde sorun var hep oluyomus gidip iğne yaptırmıslar şimdi de yoğun bakımdaymış aramalı mıyım ?

mesela o gün ablası fenalaştı böbreğinde sorun var hep oluyomus gidip iğne yaptırmıslar şimdi de yoğun bakımdaymış aramalı mıyım ?
Ya insanı duygularla düşününce elbette aramak lazım tanıştığıma göre yapacak bi şey yok ama onda bile mesafeni koru . Ben mesela böyle zorunlu kalmadıkça aramadım gelip gittiklerinde o kadar saygı hürmet gösterdim ki ama hiç kıymeti yok başladılar bizi aramıyor sormuyor bilmem ne diye nişanlıma beni takmaya . Çok şaşırdım ailemde böyle bi şey görmedim benm de yengelerim var annem bunları hiç sorun etmez dertleri bizi ayırmayı hep . Caktirmadan. Üstelik sınava hazırlandığını kafamın dolu olduğunu biliyor ama bahane bunlar

• asla aramamalısın telefon kapattıkdan sonra şöyle söyleyebilirler ki çok tanıdım bu tarz insanlar en basiti kuzenimin 6 yıldır beraber olduğu kız cenazelerde düğünlerde arayınca ya da gelince telefon kapanınca bunun ne işi var ya herşeye giriyor adı sanı konulmadan diye mırıldanıyor en çağdaş görünen teyzeler

• asla aramamalısın telefon kapattıkdan sonra şöyle söyleyebilirler ki çok tanıdım bu tarz insanlar en basiti kuzenimin 6 yıldır beraber olduğu kız cenazelerde düğünlerde arayınca ya da gelince telefon kapanınca bunun ne işi var ya herşeye giriyor adı sanı konulmadan diye mırıldanıyor en çağdaş görünen teyzeler
ayy gitsen dediğin gibi ya bunu derlerse gitmesen sormayınca aklına gelmeyince bile erkek arkadaşım beni çok kötü tenkit ediyo iki ucu coklu değnek :KK43:

ayy gitsen dediğin gibi ya bunu derlerse gitmesen sormayınca aklına gelmeyince bile erkek arkadaşım beni çok kötü tenkit ediyo iki ucu coklu değnek :KK43:

Canım ilişkinizin boyutunu bilemiyorum ama bir erkek ailesi konusunda bu kadar saplantılıysa en ufak detayı kaçırmadan büyük laflar edip onarılmayacak yaralar açıyorsa emin ol hiçbirşeyin sonu olmaz. Senin bu anlattıklarını yaşayıp sevgiliyken aşk ağır bastığı için evlenenlerin sonu hep çok kötü bitti.Ben eşimin ailesiyle ciddi sorunlar yaşadım eşim düğüne bile gelmelerini istemedi nitekim gelmediler ve şuanda görüşmüyor çünkü realist davranıyor .Eğer benim yanımda olmasaydı intihara kadar gidebilirdim çünkü psikolojik olarak tamamen dipteydim.

Canım içinden hangisi geliyorsa onu yap. Aramak istemiyorsan gerçekten arama kendini ezme yani. Nasılsa laf söylemeye niyetli olan insan en mükemmeline bile bulur söyleyecek birşey. Yalnız varya bu yaşadıkların hiç hayra alamet değil. Buna benzer bir kayınvalide geçti başımdan, en sonunda terk edildim. Herşeye bi kulp bulmalar, aramıyo etmıyo demeler, yanımda beni kendi akrabalarıma kötülemeler. Annem kıyamıyo bana iş yaptırmaya bunlar iş yapmıyosun diye laf yapıyorlar. Oğullarını yetiştirmeyi bilmiyorlar. yazıkk.. Erkek arkadaşın cidden kızların da dediği gibi böyle aileciyse, onla da arana mesafe koy, empati kurdur.

X