Kayinvalide terörü artı aldatılmak? lütfen evliler yazsın

JazzBand

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
91
59
Oncelikle çok duygusal biriyim yorumlarınız konusunda sizden hassasiyet bekliyorum
4,5 yıldır evliyim eşimin ailesi ile biz kültür olarak çok farklıyız ama eşimle kafa yapılarımız uyuşuyor yani eşim de ailesiyle pek uyuşmuyor, ilişkimiz flört dönemi dahil 7 yıl
Eşimin ailesiyle isteme/söz olaylarinda tanıştığımdan beri özellikle kayinvalidemden çok kırıcı laflar işittim saçın beyaz gözün küçük ...tün büyük gibi.Ilk başlarda çok bozulsam da hep sustum düğün gecesi olay çıkarmaya çalıştılar türlü bahanelerle, ben sussam da kinim büyüdü içimde evlendikten sonra da eyvallahım olmadı açıkçası bacak bacak üstüne atmak onların yanında konuşmak filan yasak kvdem dominant bir kadın ben kendimi ifade etmeye başlayınca işine gelmedi tabi çünkü alışkın değiller neyse bize geldiğinde 3 haftadır kalıyordu sudan sebepten kavga çıktı karşılıklı hakaret ettik birbirimize eşimin yanında üstüme yürüdü eşim beni boğmaya çalışırken nefes alamıyorum demeye çalışıyordum geldi oğlunu tuttu bırak allahından bulsun dedi eşim bana hakaret ederken kahkaha attı o gece annemler beni evden aldı o panik ve sinirle hiç eşya alamadım
Sonra babam eşimle konuştu burası sizin eviniz gidecek biri varsa o da annendir diye bu sefer ben evime geldim kvdem oğlunu da alıp evden 3 valizle giderken bana zafer işareti yaptı
Eşim bikaç gün içinde boşanma davası açtı sonradan öğrendim tabi ben annesi ile birlikte annesiyle yaşayan bi arkadaşında kalmışlar 10 gün sonra annesi gitmiş
Tabi bizim eşimle başka hiçbir problemimiz yok evlilik yıldönümümüzde giymiş takım elbiseyi elinde pizzayla geldi barıştık davayı geri çekti
Aradan 45 gün geçmedi bi cumartesi sabahi telefona uyandik eşimin babası 15 gün izin almış işinden geliyormuş sebep ne dedim öylesine demiş babası
Geldiği gün yüzüme bile bakmadı nasılsınız dediğimde Sağol dedi kafasını çevirdi saatler geçince konuyu açtı bana ....hanım diye hitap ederek ben de ona. ..bey dedim çılgına döndü oğlunun yanında usturuplu yoldan hakaret edince ipler 2.sefer koptu
Yine evden gittim sonra geri döndüm eşim isteyken evde babası benim mayaladığım yoğurdu yiyordu kapıyı da kilitlemis evime giremedim zili çalınca 2 dk sonra açtı eşyalarımı almaya geldim dedim yalnız değildim allahtan üzerime yürüdü eşyalarımı almak için yatak odasına gittim kapıyı kapattım tekmeyle kapıyı açtı polisi aradım ben de
Karakola gittim şikayetçi oldum babasına uzaklaştırma kararı çıkardım ama evime gitmedim can güvenliğim yok
Sonra ertesi gün sen misin onu yapan eşim de bana uzaklaştırma kararı çıkarmış olay polise mahkemeye taşındı ve ben evime gidemedim 5 ay kardeşimde yaşadım bu 5 ay süresince eşimle hep bi sebepten konuştuk telefonda boşanma detaylarıyla ilgili ya da kavga ettik gece sessiz bilinmeyen numaradan eşim arıyordu biliyordum bizim başkaca problemimiz yoktu
5 ay sonra ben bişey hissettim eşimin sosyal medya hesaplarından birini hackledim uyuz çirkin bi kızla aşkımlı canımlı cicimli konuşmalar kız ne zaman boşancaksınız diyor parasal durumunu anlamaya çalışıyor beynimden kaynar sular indi konuşmaların başlaması 10 gün filan olmuştu ben eşim beni arar da Özür diler mi derken başıma bu da mı gelecekti zaten o 5 ay kan kustum allah biliyor
Hemen aradım buluşma istedim tamam dedi eşim de..o gün saatlerce dışarda konustuk ve gecenin sonunda barışmıştık ben o gece eve döndüm
Tabi hesap da sordum kızla ilgili kötü bişey söylemedi ama hiçbişey yapmadığını söyledi ayriydik sonuçta boşanıcaktık bu aldatma olmaz dedi
Sizce ben aldatıldım mı?
Ve ailesinden herkesi barışınca tek tek aradım hiçbiri açmadı birtek ablası açtı bir daha arama demek için o da..
Merak edenler için biz barışalı 2 sene oluyor bebis istiyoruz yavaştan
Barıştıktan sonra eşime olayları bir de benim gözümden anlattım 2 senedir ailesinin yanına gitmiyor ailesiyle mesafeli ve tavır almış durumda bu kadar baskıcı oldukları için kızıyor onlara ama bana da kötületmiyor geçmişe sünger çekme kararı aldık ve benim içimdeki ateş anca soğuyor yakinda elimize tatlimizi alıp eşimin ailesine gitmeyi düşünüyoruz ama ben çok korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim

Zafer işareti nedir ya şaka gibi.sakin gitme elin normal olmayan insanlariyla napicaksin.ben olsam çocukta yok o kocayida kapıya koyarım ama işte 2 yıl geçmiş. Elin kızına aşkım demek ne demek.sen yapsan adın çıkar ahlaksız diye.of öf neyse şimdi yapılacak en iyi iş o aileye muhattap olmamak.

tam bu nasıl aile yazacaktım barışalı iki yıl oluyor yazısını gördüm. sen zaten kararını vermişsin ne diyelim ki o_O

Empati diye bir şey var bilir misiniz sizin oralara gelmemiş olmalı evliler yorum yapsın dediğinize göre. Zaten yorumluk bir şey kalmamış bir sürü hakarete dayağı rağmen affetmişsiniz ne yorumu istiyorsunuz ki? Sırf eşinizle konuştu diye kıza kusur bulup çirkin demek ne haddinize silahmi dayamış eşininzin kafasına konuş diye? Aldattımı konusuna gelince yorum yapamam ama daha boşanmadan arayışa geçtiğini göre pekde önemli degilmişsiniz. Savcılık size uzaklaştırma verdiğine göre pek normalde değilsiniz. İlk defa böyle bir şey duydum. Bayana verildiğini ki durup dururken vermezler.

Oncelikle çok duygusal biriyim yorumlarınız konusunda sizden hassasiyet bekliyorum
4,5 yıldır evliyim eşimin ailesi ile biz kültür olarak çok farklıyız ama eşimle kafa yapılarımız uyuşuyor yani eşim de ailesiyle pek uyuşmuyor, ilişkimiz flört dönemi dahil 7 yıl
Eşimin ailesiyle isteme/söz olaylarinda tanıştığımdan beri özellikle kayinvalidemden çok kırıcı laflar işittim saçın beyaz gözün küçük ...tün büyük gibi.Ilk başlarda çok bozulsam da hep sustum düğün gecesi olay çıkarmaya çalıştılar türlü bahanelerle, ben sussam da kinim büyüdü içimde evlendikten sonra da eyvallahım olmadı açıkçası bacak bacak üstüne atmak onların yanında konuşmak filan yasak kvdem dominant bir kadın ben kendimi ifade etmeye başlayınca işine gelmedi tabi çünkü alışkın değiller neyse bize geldiğinde 3 haftadır kalıyordu sudan sebepten kavga çıktı karşılıklı hakaret ettik birbirimize eşimin yanında üstüme yürüdü eşim beni boğmaya çalışırken nefes alamıyorum demeye çalışıyordum geldi oğlunu tuttu bırak allahından bulsun dedi eşim bana hakaret ederken kahkaha attı o gece annemler beni evden aldı o panik ve sinirle hiç eşya alamadım
Sonra babam eşimle konuştu burası sizin eviniz gidecek biri varsa o da annendir diye bu sefer ben evime geldim kvdem oğlunu da alıp evden 3 valizle giderken bana zafer işareti yaptı
Eşim bikaç gün içinde boşanma davası açtı sonradan öğrendim tabi ben annesi ile birlikte annesiyle yaşayan bi arkadaşında kalmışlar 10 gün sonra annesi gitmiş
Tabi bizim eşimle başka hiçbir problemimiz yok evlilik yıldönümümüzde giymiş takım elbiseyi elinde pizzayla geldi barıştık davayı geri çekti
Aradan 45 gün geçmedi bi cumartesi sabahi telefona uyandik eşimin babası 15 gün izin almış işinden geliyormuş sebep ne dedim öylesine demiş babası
Geldiği gün yüzüme bile bakmadı nasılsınız dediğimde Sağol dedi kafasını çevirdi saatler geçince konuyu açtı bana ....hanım diye hitap ederek ben de ona. ..bey dedim çılgına döndü oğlunun yanında usturuplu yoldan hakaret edince ipler 2.sefer koptu
Yine evden gittim sonra geri döndüm eşim isteyken evde babası benim mayaladığım yoğurdu yiyordu kapıyı da kilitlemis evime giremedim zili çalınca 2 dk sonra açtı eşyalarımı almaya geldim dedim yalnız değildim allahtan üzerime yürüdü eşyalarımı almak için yatak odasına gittim kapıyı kapattım tekmeyle kapıyı açtı polisi aradım ben de
Karakola gittim şikayetçi oldum babasına uzaklaştırma kararı çıkardım ama evime gitmedim can güvenliğim yok
Sonra ertesi gün sen misin onu yapan eşim de bana uzaklaştırma kararı çıkarmış olay polise mahkemeye taşındı ve ben evime gidemedim 5 ay kardeşimde yaşadım bu 5 ay süresince eşimle hep bi sebepten konuştuk telefonda boşanma detaylarıyla ilgili ya da kavga ettik gece sessiz bilinmeyen numaradan eşim arıyordu biliyordum bizim başkaca problemimiz yoktu
5 ay sonra ben bişey hissettim eşimin sosyal medya hesaplarından birini hackledim uyuz çirkin bi kızla aşkımlı canımlı cicimli konuşmalar kız ne zaman boşancaksınız diyor parasal durumunu anlamaya çalışıyor beynimden kaynar sular indi konuşmaların başlaması 10 gün filan olmuştu ben eşim beni arar da Özür diler mi derken başıma bu da mı gelecekti zaten o 5 ay kan kustum allah biliyor
Hemen aradım buluşma istedim tamam dedi eşim de..o gün saatlerce dışarda konustuk ve gecenin sonunda barışmıştık ben o gece eve döndüm
Tabi hesap da sordum kızla ilgili kötü bişey söylemedi ama hiçbişey yapmadığını söyledi ayriydik sonuçta boşanıcaktık bu aldatma olmaz dedi
Sizce ben aldatıldım mı?
Ve ailesinden herkesi barışınca tek tek aradım hiçbiri açmadı birtek ablası açtı bir daha arama demek için o da..
Merak edenler için biz barışalı 2 sene oluyor bebis istiyoruz yavaştan
Barıştıktan sonra eşime olayları bir de benim gözümden anlattım 2 senedir ailesinin yanına gitmiyor ailesiyle mesafeli ve tavır almış durumda bu kadar baskıcı oldukları için kızıyor onlara ama bana da kötületmiyor geçmişe sünger çekme kararı aldık ve benim içimdeki ateş anca soğuyor yakinda elimize tatlimizi alıp eşimin ailesine gitmeyi düşünüyoruz ama ben çok korkuyorum valla ne yalan söyleyeyim

yanlış mı okudum, eşiniz sizi boğarken kv.niz kurtarmış?

uzaklastırmayı kp.ye çıkarmakla yetinmemeliymissiniz bence.
ama evli degilim; aldatılmak, ölüm korkusu ve bebege iyi ornek olacak bir baba seciminden anlamam,
ayrılamayacak kadar büyük aşktan (?) hic anlamam.

Cok karisik bende tam bosan yazcaktim 2 sene oldu demissin bu olay icin. Hata etmissin bole bi adamla.evli kalarak daha bosanmadan arayisa gecmis bide bu evden cikip.cikip gitmeler geri gelmeler 1 sefer olur tamamda bu ne oyuncak etmissiniz evliligi... yinede herkesin kendi hayatı mutluluklar dilerim

Eşin seni boğazlıyor ama başkaca probleminiz yok yani. Sonuçta takım elbisryi çekip pizzayla kurtarmış işi. Büyük aşk falan yok da boşanmaltan korkan bir kadın annesiyle karısının oyuncağı olmuş bi adam var. Daha ilk olayda dönmeyecektin o eve gururun varsa. Bu kadar çirkin şeyler yaşamamış olurdun.

Eşiniz boğazınızı sıkmış, sizi boğuyormuş. Hakaretleşmişsiniz. Sizi aldatmış (Evet aldatmış). Ama kayınvalideden başka sorununuz yok?

Neyse, zaten iki yıl olmuş.

Birazdan birileri gelip "Sen bakma, bir tokat bile yemedim diyen yalan söylüyordur" filan diyecek. Esas yalanı o söylüyor olacak. Hakaretsiz, bir tokat bile olmadan devam eden evlilikler var. Kararınızı vermişsiniz ama bunu da bilin. Umarım bundan sonra mutlu olursunuz.

fesatlik kavga cikar yine..gitmeyin..:stop: gercekten gitmeyin..eski konulari illa ki deseceklerdir
gorusmemeye devam edin,agizlarindan hareketlerinden hayir cikan insanlar degiller belli ki,dertsiz basiniza dert almayin.
bide cocuk dusunuyorsunuz,dedelikleri ebelikleri kendilerinde kalsin uzak durun..
aldatildiniz mi sorusunu unutun gitsin artik,suan geciminiz onemli.

Oncelikle buraya alenen konu aciyorsan, diger herkes gibi yorumlara hazirlikli olacaksin.
İnsanlari medeni haline gore ayiramazsin.
Evliler sirf bir kagida imza atmis diye sana hak vermezler.
Kimse o imzanin kölesi degil, gerektiginde insanlar boşanadabilir.
Kimsenin ne yazacagini sen belirleyemezsin.

Eşin seni bogmaya calisiyor, bin kere bosanma davasi aciyor, bunlar normal seyler degil.
Ailesinin yanina gittiginizde, her sey guzel olacak sanmayin. Biricik ogullarini onlardan iki senedir uzaklastirmiş oldugunuz icin size karsi iki kat nefret vardir içlerinde. Ustelik eşiniz sizi ailesine karsi korumayan birisi ve siz orada tek basiniza kalacaksiniz, duygusal ve fiziksel olarak.
Ben olsam çelik yelek giyer giderdim, ya da ben olsam bu aileyle bagimi coktan koparmis olurdum...

adam seni oldurmeye kalkmis, senin tek derdin "acaba beni aldatti mi?" ne diyeyim, umarim cocuk yapmazsiniz.

lütfen hayırr. gitmeee. eşin senden taraf olmuşken. gitme. eğer gidersen eşin yine yolunu şaşıracak... tecrubeyle sabittir. gitmeee

Koyduğun mesafe öylece kalsın kesinlikle gitme, tabi eski günlere dönmek istemiyorsan.

konu bir garip. neyse.
bu arada bir başka konuyu hatırlattı. oda garipti. yine neyse:KK14:

Hayır aslaa insanları ayırmıyorum evliler yazsın derken evliliği bilenler anlamında yoksa atalarımız söylemiş bekara boşamak kolay diye evliligin empati kurularak anlaşılabileceğine inanmıyorum yaşamak lazım yoksa ne haddime milleti ayırmak

Boşanmaktan korkmak evet bunu yaşadım ama en bitti bu iş dediğim zamanlarda annem ve Kızkardeşim zamana yay dediler öfkeyle hareket etme dediler onları dinledim

Büyük bir aşk yok demiş evet belki bu da doğru gurursuz onursuz davrandigimi hissettiğim zamanlarda annem bana hep dedi ki; hickimse mükemmel değil hicbirimiz değiliz mükemmel görünen evlilikler var ama mükemmel aslında yok 4 duvar arasını kimse bilemez kısaca mükemmel insan yok dedi hep ben annemi dinledim onlar da çok üzüldüler

Herkese ayri ayrı teşekkür ederim haddimi bildirenlerin de canı sağolsun kendileri yasamasinlar inşallah böyle şeyleri

X