bilemiyorum kızlar vallahi bu zaman nasıl bir zamanki büyük küçüğe küçük büyüğe güvenmez oldu,aile kavramı denen bir şey kalmayacak yakın bi zamanda yaptığınız herşey sizlerin geleceğine yatırım diye düşünüyorum rahat olun kötülüğü gördüğünüz zamanda en doğal hakkınız arayın elbette ,hakkınızı fkat gereksiz yerde üzmeyin kendinizi,benimde torunum var inanın çok seviyorum aynı sizin gibi annesi çok korktu halada çok korkar beni daha fazla sevecek diye hep derim ki anne çantada keklik çocuk için onun için bazen umursamaz dururlar büyükleri daha çok severler ,amaaa e olursa olsun anne anne gibiyse bin tane babaanne anne olsa dahi annenin yerini asla tutmaz inanın buna,be torunumu severken düşünüyorum acaba yanlışmı düşünüp üzülüyor annesi diye bir de bu taraftan bakın ,elimde olsa o fesat kötü kaynanalara çok şey söyerimde ,çünkü arada günahsızlarda kaynıyor,aynı ey sizler içinde geçerli iyiler kendinizi bozmayın,kötüler sizide allah bildiği ggibi yapsın,insanların güvenini sarstığınız ve türk aile yapısını bozduğunuz için ben şahsen hakkımı helal etmiyorum onlara