Esime mesaj attim bebek durmuyor evi toplayamadim makarna yapicam haberin olsun diyedışardan söyleyin yemeği, kaynananizada telefondan yemek sipariş etmeyi ögretin
Yanlizligi severimBöyle devam ederseniz yavaş yavaş yanlız kalacaksınız.
Gercekten bu aile duskunlugu benide dusunduruyorAnlatmaniza gerek yok. Yapmayacaksiniz. Düsük yapmis bir kadindan terbiyesizce yemek isterken onu kayiran esden de lütfen tekrar cocuk yapmayin. Size saygisi yok
Oyle yapicamTrilece istiyormuş paşa kizina bak. Yap makarna, salata koy gitsin. O düşüncesizse bu halinizle, maddi yokluğunuzu siz mi yapacaksınız?
Vay gudubetOyle yuzsuz ki asla analamaz bu olay oldugunda ben ona benim kendime yemek yapacak halim yok kimsenin ac karnini doyuramam demistim hic takmadi bile umrunda olmadi
Yanlizligi severim
Gercekten bu aile duskunlugu benide dusunduruyor
Oyle yapicam
Cildircam dolaptaki tavugu kizart yaninada pilavla salata yap diyor
Esim o gun telefonda benim karim hasta yatiyor gelip cocuga bile bakmayip memelkete gezmeye gittin ne yemegi istiyorsun simdide dedi oda patates kizrtsanixda olur diye cevap vermis esimde evde patates varmi diye sordun mu hic demis kapatmis telefonu sonra kv oglundan yuz bulamayip beni aradi bende ayni sekilde kendime yemeknyapsmiyorum kimsenin ac karnini doyuramam dedim konu kapandi ama suan dusugun ustunden 2 ay gecti habfendi hastaneden buraya yemege gelcekmis esimde onun yaninda bilmiyorum ne konusuldu esimin ailemden gelen paradan haberi yok annem bana her ay kimsenin haberi olmadan boylr harclik gonderir bende onunla eve ve kendime gereken seyleri alirim dunde yine ayni sekilde annem para gonderince markete gittim esim issizlik maasi almisti onunla odemeye calisti bende bende var elbisemi kiraladim duyerek odedimeşiniz ne dedi peki bu düşük sonrası yemek istemesi mevzusuna. Hem ikiniz de işsizmişsiniz ve sizin aileniz para göndermiş, eşiniz mahçup falan olmuyor mu, hem ailesinin hem aile olarak sizin bu paradan sebepleniyor olmanızdan? Bir de nasıl rahat rahat şu durumda triliçe isteyebiliyor? benim için eşinizin durumu garip açıkçası.
Lanet olasi kocamKim diyor?
Anlatamadigim su galiba esim de bende issisiz annemin gonderdigi parayla eve alisveris yapip beni dusunmeyen insanlara yedirmek istemiyorum
1Bu gun bana hak verir yarin yine ayni seyi yapsrlar anlamayan anlamiyor
Evet, konunuza yazmamışsınız. Bizde münecim değiliz nerden bilelim.Anlatamadigim su galiba esim de bende issisiz annemin gonderdigi parayla eve alisveris yapip beni dusunmeyen insanlara yedirmek istemiyorum
Konusuna yazmamış ki nerden bileceksiniz?İkinizin işsiz olduğu detayını görmedim. O zaman sonuna kadar haklısınız.
Canim kocam mesaj atmis tavuk kizart pilavla salata yap diye bacisinida getirriyormus yardim edermisGelsinler. Yemek yapmaesin yaparsa yapsin.
Sizin zor zamaninizda yardimci olmamis. Yoksa normalde sevmem Boyle gelmesin,etmesin demeyi
Benim babamda olsa haksizken uste cikamaz bu birincisi ama ben esimele evlendim ailesiyle degil kimseye sabir gosterememMadem eşinizi babanıza küsecek kadar seviyorsunuz, o zaman eşiniz için ailesine sabır gösterip katlanabilirsiniz. Gereksiz buluyorum böyle tavırları
Konusuna yazmamış ki nerden bileceksiniz?
neden bilgi veriyorsunuz kiCildircam dolaptaki tavugu kizart yaninada pilavla salata yap diyor
umrunda olmadı sizde yemek yapmadınız dimiOyle yuzsuz ki asla analamaz bu olay oldugunda ben ona benim kendime yemek yapacak halim yok kimsenin ac karnini doyuramam demistim hic takmadi bile umrunda olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?