Kayinvalide yemeğe gelmesin istiyorum

Böyle devam ederseniz yavaş yavaş yanlız kalacaksınız.
Yanlizligi severim
Anlatmaniza gerek yok. Yapmayacaksiniz. Düsük yapmis bir kadindan terbiyesizce yemek isterken onu kayiran esden de lütfen tekrar cocuk yapmayin. Size saygisi yok
Gercekten bu aile duskunlugu benide dusunduruyor
Trilece istiyormuş paşa kizina bak. Yap makarna, salata koy gitsin. O düşüncesizse bu halinizle, maddi yokluğunuzu siz mi yapacaksınız?
Oyle yapicam

Oyle yuzsuz ki asla analamaz bu olay oldugunda ben ona benim kendime yemek yapacak halim yok kimsenin ac karnini doyuramam demistim hic takmadi bile umrunda olmadi
Vay gudubet e yapmayın yemek gayet basit, şimdi kocanızın annesi sonuçta illa gelecek o kavga kıyamet, ama o gelecek diye ekstra bir şey yapmayın, ne yiyorsanız koyun önüne kasmayın, yokmuş gibi davranın. Yani kimsenin karnını doyuramam demenize rağmen o takmayacak bir kadınsa zaten laftan anlamaz. Sadece hiçbir şey yapmayın evde ne varsa koyun sofraya kendi yemeğinizi yiyip çekilin bir kenara

eşiniz ne dedi peki bu düşük sonrası yemek istemesi mevzusuna. Hem ikiniz de işsizmişsiniz ve sizin aileniz para göndermiş, eşiniz mahçup falan olmuyor mu, hem ailesinin hem aile olarak sizin bu paradan sebepleniyor olmanızdan? Bir de nasıl rahat rahat şu durumda triliçe isteyebiliyor? benim için eşinizin durumu garip açıkçası.

Esim o gun telefonda benim karim hasta yatiyor gelip cocuga bile bakmayip memelkete gezmeye gittin ne yemegi istiyorsun simdide dedi oda patates kizrtsanixda olur diye cevap vermis esimde evde patates varmi diye sordun mu hic demis kapatmis telefonu sonra kv oglundan yuz bulamayip beni aradi bende ayni sekilde kendime yemeknyapsmiyorum kimsenin ac karnini doyuramam dedim konu kapandi ama suan dusugun ustunden 2 ay gecti habfendi hastaneden buraya yemege gelcekmis esimde onun yaninda bilmiyorum ne konusuldu esimin ailemden gelen paradan haberi yok annem bana her ay kimsenin haberi olmadan boylr harclik gonderir bende onunla eve ve kendime gereken seyleri alirim dunde yine ayni sekilde annem para gonderince markete gittim esim issizlik maasi almisti onunla odemeye calisti bende bende var elbisemi kiraladim duyerek odedim

Gelsinler. Yemek yapma esin yaparsa yapsin.
Sizin zor zamaninizda yardimci olmamis. Yoksa normalde sevmem Boyle gelmesin,etmesin demeyi

Madem eşinizi babanıza küsecek kadar seviyorsunuz, o zaman eşiniz için ailesine sabır gösterip katlanabilirsiniz. Gereksiz buluyorum böyle tavırları
Benim babamda olsa haksizken uste cikamaz bu birincisi ama ben esimele evlendim ailesiyle degil kimseye sabir gosteremem

hiç yalana dolana gerek yok eşinize direkt düşük yaptıgımda annen bana böyle böyle yaptı simdi ona hizmet etmek istemiyorum yapmıyorum yemek getirme,getirirsen de kendin ağırla diyin. getirmez zaten. getirirse de dışarıdan bişiler alır eşiniz onu bile sofra kurmayın cocugunuzla ilgilenin oyunlar oynayın vs. eşinize bunu belirtin kv önemli değil eşim beni anlasın o bana yeter.

Cildircam dolaptaki tavugu kizart yaninada pilavla salata yap diyor
neden bilgi veriyorsunuz ki
şunu şunu yapıcam diye
makarna yapın ısrarla makarna

Oyle yuzsuz ki asla analamaz bu olay oldugunda ben ona benim kendime yemek yapacak halim yok kimsenin ac karnini doyuramam demistim hic takmadi bile umrunda olmadi
umrunda olmadı sizde yemek yapmadınız dimi
şimdi bayılırım

kocanızı ve yüzsüz anasını böyle böyle eğiteceksiniz makarna yaparak başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…