ben yorulmuyorum diyor öyle deyinceKendini yorma, ben hallederim de ozaman. İzin veriyorsun ki yapıyor. Ayrıca sohbet etmiyoruz dediğine göre kadın kafa dinliyor :) Söyleniyorsun, şikayet ediyorsun, surat asıyorsun, pasif agresif yaklaşıyorsun ama karşı tarafın işine geliyor. Ayrıca ev işlerini işe yaramak için yapıyordur, kimse sesini çıkarmadığı için ev işlerini hallederek evinizde kafa dinliyor kısaca.
3 gün bayılır 5 gün ayılır sonra alışır, geleceğim dediğinde kabul etmeyin bundan sonrakilerde, alışmak zorunda.teşekkür ederim, evine git iması yapılınca tansiyonu çıkıyor ölümden dönüyor filan. eşim konuşmaya çalışınca da tansiyonum fırladı gözlerim görmedi kör oluyordum bayıldım filan diyor. aşırı drama queen. tansiyonu 13 bu arada yüksek dediği o. 3 günlük lohusaydım benim tansiyonum da 17ye çıkmışken de gkulata yaptığım yemeği tatmadı tansiyonum fırladı bayılayazdım demişti 13 ölçmüşlerdi yine.
git deyince bayılıyor, ölümlere yatıyor. denedik daha önce.
git deyince bayılıyor, ölümlere yatıyor. denedik daha önce.
valla gelinime kötü davranmışsam beni kapıdan koymasınlar zaten ya. benim de oğlum var çok ciddi söylüyorum yani elin kızına böyle davranırsam yüzüme de bakmasın kapısını da açmasın. ben yine açtım kapımı :)
beklentili yapsın demiyorum. istemediğim şeyi iyilik adı altında yapmasına laf ediyorum. size sormadan sürekli mutfak düzeninizi değiştirip buzluğunuza konacak malzemelere kadar kayınvalidenşiz karar verse, her gün yiyeceğiniz yemeği o düşünse memnun olacaksınız herhalde.
Sizin gibilere de böyle kayınvalideler düşüyor ya maşallah yani.çok merak ediyorum bu kadın niye sürekli bizim evde? hayır yani cidden düşünüyorum bulamıyorum bir sebep.
kendisini sevmiyorum soğuk davranıyorum(çok haklı sebeplerim var) ama hala bir şey olmamış gibi bana normal davranıp sürekli misafirliğe geliyor gelince 3 hafta kalıyor.
oğlunu görmek için desek görmüyor bile sabah kv uyanmadan işe gider akşam gelince çocuğu parka götürür sonra ya benimle gezmeye çıkar ya çalışır, yani eşim annesiyle günde 20 dk filan görüşüyor. ikisi de hiç şikayetçi değil bundan. kadın oğlunu da pek öyle canım cicim sevmiyor zaten.
şu an bebeğime bakıcı bakıyor ama çocuktan önce de hep geliyordu bu kadın. uzun kalıyordu. ben bir de evden çalışıyorum. tüm gün yüz yüze alakasız bir kadınla baş başayım ne saçma şey ya.
bakıcıyla tartışır filan. toruna bakmak da bahane yani.
bütün ev işlerini de kendisi yapıyor hiç bir şeye elimi sürmem yine de yoruldum gideyim demez. derdi ne bu kadının ve benim evimde bu kadar çekici olan şey ne?
Bu konuya göre değerlendiriyorum ben ;Adam parayı sorun etmese de siz ediyorsunuz. Daha fazla para verip, daha az hizmet aldığınız için dertlenip; evdeki işlerle ilgili eşinizle tartışan siz değil miydiniz ? Unuttuysanız 11 Haziran 2025 Benden daha ne istiyorsun diyen kocam konunuz :
Acikca konusmadiktan sonra istenmedigini nerden anlayabilir ki kadintabi ki konuşuyorum ama günaydın, kahve yapıyorum içer misin, su bitmiş sipariş verelim muhabbeti dışında hiç konuşmuyoruz.
çocuğu parka götüren eşim. yani eşimle hiç görüşemiyorlar ki. benim evde durmasının bir anlamı yok. oğlunu da görmüyor yani benim gül yüzüme bakmaya mı geliyor anlamıyorum. bana destek olmasını istemiyorum ki. bana iyilik yapmasın bana hediye almasın beni bi salsın.
Kadın yapıyor da konu sahibi istemiyor arkadaşlar neyine bu kadar yükleniyorsunuz anlayamadım
İstemiyor yani evinde kalmasını da ev işi yapmasını da.
Ben istemiyorum düzenim bozulsun ona muhtaç kalayım filan. ama çalışıyorum mecburen yani.
Bende kvye tencereyle yemek goturuyordum misafiri gelcek diye tatli goturuyordum evimde bi supurge mi tuttun diyordu sfjdkf boyle kvdem olsa kaplicaya gonderirim az sevinsin diyeSizin gibilere de böyle kayınvalideler düşüyor ya maşallah yani.
Benim annem senede 3 günlük geliyor sadece. Babam evlendiğimden beri bir kez geldi bir gece kaldı. Rahatsız etmek istemiyor onlar.Kadın yapıyor da konu sahibi istemiyor arkadaşlar neyine bu kadar yükleniyorsunuz anlayamadım
İstemiyor yani evinde kalmasını da ev işi yapmasını da.
Konuşmanız lazım konu sahibi. Evinizde rahat değilsiniz. Ayılan ayılsın bayılan bayılsın. Konuşun ve gönderin. Bir daha da kabul etmeyin. Sizin anneniz ne sıklıkla geliyor?
Seviyor olsam ben de öyle yapardım ama kadını sevmiyorum. Kuş tutsa yaranamaz bana :)Bende kvye tencereyle yemek goturuyordum misafiri gelcek diye tatli goturuyordum evimde bi supurge mi tuttun diyordu sfjdkf boyle kvdem olsa kaplicaya gonderirim az sevinsin diye
Iyi kvler gurbet ellerde
Bunlari yaptigi halde sevmiyorsaniz evde yatili misafir istemiyorum diyecek kadar da cesur olmalisiniz o haldeSeviyor olsam ben de öyle yapardım ama kadını sevmiyorum. Kuş tutsa yaranamaz bana :)
Evine git diyoruz zaten gitmiyor. Eşim geçen sene sert bir şekilde söyledi ertesi gün biletini aldı gönderdi. İki ay geçmedi yine ben haftaya geliyorum dedi kadın. Adamın da annesi yani peki dedik oturduk.Hem çalışıyorum mecburum hem de kalsın istemiyorum nasıl oluyor? Kadını niye göndermiyorlar, yemeğinden temizliğine yaptırıp arkasından konuşmak ayıp değil mi? Evde küçük çocuk var diye kadın kahvaltı hazırlıyormuş o da kabahat. Ben rahatsız olsam erken kalkar kendim hazırlarım. Tansiyonmuş hastalıkmış, evine götürüp dinlen sen demek yerine kadına yardımcı muamelesi yapıyorlar. Çalışıyorum mecburum demek gitmesin evde iş yapsın demek değil mi? Hem kadını kullansınlar hem de arkasından bir sürü laf söylesinler.
İstemiyorum dedim yine geldi.Bunlari yaptigi halde sevmiyorsaniz evde yatili misafir istemiyorum diyecek kadar da cesur olmalisiniz o halde
Hem sevmiyorum diyip hem yaptigi yemegi yiyorsunuz etik degil
O zaman o geldiginde siz evden gideceksinizİstemiyorum dedim yine geldi.
Çok basit, ben haftaya geliyorum dediğinde eşiniz hayır diyecek. Gelme demek git demekten daha kolay. Bir düzen oturttuk bozulsun istemiyorum, daha sonra misafirliğe gelirsin diyecek. Kadın anlamıyor demek ki, ben olmazsam dağılırlar sanıyor. Peki olur demeyin hayır olmaz diyin. Tansiyonun çıkıyor yoruluyorsun hastalanıyorsun biz başımızın çaresine bakıyoruz gelmene gerek yok diyeceksiniz. Fitne fesat kötülük yapmıyormuş kırıcı olmaya gerek yok.Evine git diyoruz zaten gitmiyor. Eşim geçen sene sert bir şekilde söyledi ertesi gün biletini aldı gönderdi. İki ay geçmedi yine ben haftaya geliyorum dedi kadın. Adamın da annesi yani peki dedik oturduk.
Çalışıyorum mecburum demek sizin anladığınız anlama gelmiyor. Çalışıyorum ve küçük bebeğim var sabah kalkınca kahvaltı hazırlayamıyorum. 5.30da kalkıyoruz zaten daha nereye erken kalkacağım. Çocuğa hazırlıyorum yediriyorum kendim de toplantım bitince çocuk uyuyunca yiyeceğim ama müsade edilmiyor. Kadının düzenine mecbur kalıyorum.
Ailenize gidin?Nereye gideceğim ki küçücük bebekle? Ciddi soruyorum yani otele mi gideyim bakıcıyı da otele götürüp Ahskshsks.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?