Kayınvalidem ve alışveriş

merveeda79

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
155
29
merhaba
Kayınvalidem üstümdeki kıyafetleri beğenmediği için gezerken hadi butiğe gidelim dedi bende tamam dedim gittik bazı şeyler denetti bana bende kendi beğendiklerimi denedim toplamda 160 tl tuttu kendide seçti birşeyler .. Ben çalışıyrum o da emekli ve kendi maddi durumu oldukça iyi ben olsam gelinime ödemezdim .. Bana bugüne kadar çok bir şey almadı bn ona hep alıyorum doğum günü hazırladım vs .. Sık sık da alırım hediye ama onun o davranışı ayrı ödeyelim demesi benim zoruma gitti sonuçta maddi durumda iyi ben mi duygusal davranmışım anlamadım .. Doğrusu ayrı ödemek olabilir ama o gidelim dedi sana yüksek bl kot alalım belin gözüküyor annecim dedi ben kendimi o öyle yapınca dedim ki bni kızıngibi Görmüyor hissine kapıldım .. Sizce ben mi yanlış düşündüm ben kuaföre gidince bile onlarla ayırmam hepsini öderim kayınvalidem ile gitmişsem bile.. Neyse yorumu size bırakıyorum .. Bana diyebilirsiniz madem siz ödeseydiniz hepsini diye ama ne bileyim bu defa bn ilgi görmek istedim ondan ..

yani nişan düğün alışverişi, doğum günü vs. değilse...

bilmem bana ödemediği için ayıp etmiş gibi gelmedi.
he ödese güzel bir jest olurdu ama ödemediği için suçlu değil bence.

Yoo kendi kızı gibi görüyor bence, belin gözüküyor annecim demiş. :KK70:
Ama alışverişte benim param yok, olunca alırım derdim, hem onun zevki için giyinicem hem de parasını ben vericem yok öyle bir dünya :) Onu ancak kendi annem git üstüne başına bir şeyler al derse yaparım.

Son düzenleme:
merhaba
Kayınvalidem üstümdeki kıyafetleri beğenmediği için gezerken hadi butiğe gidelim dedi bende tamam dedim gittik bazı şeyler denetti bana bende kendi beğendiklerimi denedim toplamda 160 tl tuttu kendide seçti birşeyler .. Ben çalışıyrum o da emekli ve kendi maddi durumu oldukça iyi ben olsam gelinime ödetmezdim .. Bana bugüne kadar çok bir şey almadı bn ona hep alıyorum doğum günü hazırladım vs .. Sık sık da alırım hediye ama onun o davranışı ayrı ödeyelim demesi benim zoruma gitti sonuçta maddi durumda iyi ben mi duygusal davranmışım anlamadım .. Doğrusu ayrı ödemek olabilir ama o gidelim dedi sana yüksek bl kot alalım belin gözüküyor annecim dedi ben kendimi o öyle yapınca dedim ki bni kızıngibi Görmüyor hissine kapıldım .. Sizce ben mi yanlış düşündüm ben kuaföre gidince bile onlarla ayırmam hepsini öderim kayınvalidem ile gitmişsem bile.. Neyse yorumu size bırakıyorum .. Bana diyebilirsiniz madem siz ödeseydiniz hepsini diye ama ne bileyim bu defa bn ilgi görmek istedim ondan ..
hem giyimine karışmış o kadar hediyeler almış iyilik yapmışsınız size hediye olarak alabilirdi bir kez de hepsini o ödeseydi suçu yok ama o istediği için alışveriş yapmışsın hediye alarak sizi mutlu edebilirdi

merhaba
Kayınvalidem üstümdeki kıyafetleri beğenmediği için gezerken hadi butiğe gidelim dedi bende tamam dedim gittik bazı şeyler denetti bana bende kendi beğendiklerimi denedim toplamda 160 tl tuttu kendide seçti birşeyler .. Ben çalışıyrum o da emekli ve kendi maddi durumu oldukça iyi ben olsam gelinime ödetmezdim .. Bana bugüne kadar çok bir şey almadı bn ona hep alıyorum doğum günü hazırladım vs .. Sık sık da alırım hediye ama onun o davranışı ayrı ödeyelim demesi benim zoruma gitti sonuçta maddi durumda iyi ben mi duygusal davranmışım anlamadım .. Doğrusu ayrı ödemek olabilir ama o gidelim dedi sana yüksek bl kot alalım belin gözüküyor annecim dedi ben kendimi o öyle yapınca dedim ki bni kızıngibi Görmüyor hissine kapıldım .. Sizce ben mi yanlış düşündüm ben kuaföre gidince bile onlarla ayırmam hepsini öderim kayınvalidem ile gitmişsem bile.. Neyse yorumu size bırakıyorum .. Bana diyebilirsiniz madem siz ödeseydiniz hepsini diye ama ne bileyim bu defa bn ilgi görmek istedim ondan ..

Kayınvalidenizin belin gözüküyor diyip giyiminize karışması bence asıl problem. Yoksa kimin ödediğinin ne önemi var ki?

kendinizi beklenti içine sokmayın mutsuz olursunuz

kesinlikle yaptıklarınız içinde karşılık beklemeyin sonunda üzülürsünüz.

Senin aldıklarını beğenmeyip tutup alışverişe götürüyor, kendi beğendiklerini aldırıp parasını ödemiyor, teklif bile etmiyor. Madem içinden gelip kendisi almayacak ne diye seni masrafa sokuyor :KK53:

merhaba

Kendi buyur etmişse gidip alalım diye bence ödeyebilirdi. Yani kendi annemi düşünüyorum, gelini olsa kesinlikle öder. Eşimin annesini düşünüyorum, pazardan aldığım 2 liralık çorabın parasını kendininkini kendi verdi, bana hiç sormadı.(o 3 tane aldı ben 2 tane aldım, toplamda 5 lira yani ama sadece satıcıya 3 lira verdi, ha umrumda mı tabi ki değil) Kişiye göre değişiyor. Ayrıca kaç yaşında kadınsınız ne giyeceğinizi biliyorsunuzdur, belin görünüyor kot alalım vs demesi hoşuma gitmezdi benim.

merhaba

teklif KV nizden gelince herhalde o ödeyecek deyip rahat davrandınız sanırım belki kadın daha düşük bir şeyler begenirsiniz diye düşündü ama y,ne de hem teklif edip hem ödememesi çok ayıp.

Senin aldıklarını beğenmeyip tutup alışverişe götürüyor, kendi beğendiklerini aldırıp parasını ödemiyor, teklif bile etmiyor. Madem içinden gelip kendisi almayacak ne diye seni masrafa sokuyor :KK53:
Canım ne kadar da olsa insanın kendi annesi başka oluyormuş demek ki.. Ha ödeme durumu olmasa asla konu bile açmak olmaz ama kendi gidelim dedi ben kndi beğendim canım bu arada yanlış anlaşılma olmasın

anladığım kadarıyla senin sevgi dilin hediyeleşmek ama karşındakş kişinin değil.belki art niyeti yoktur günahını almayalım ama bence sende artık fazla hediye alamamalısın.belli bi süre sonra kendi evini geçindireyim derken eskisi gibi hediye alamadığın için bu sefer evlenene kadar hediyeler alırdı şimdi hiçbi şey almıyor denir.

teklif KV nizden gelince herhalde o ödeyecek deyip rahat davrandınız sanırım belki kadın daha düşük bir şeyler begenirsiniz diye düşündü ama y,ne de hem teklif edip hem ödememesi çok ayıp.
Olabilir canım haklı olabilirsin .. Ama butik normal AVM ler gibi olmayınca aldım ben ucuz nasıl olsa diye , bn ödediğim için sorun yapmıyorum da mesela onun hiç kızı yok bni kızı gibi görseydi alırdı dedim içimden

merhaba
Kız sukret benimki bugüne kadar bana bir çöp almamış ama hep ona verilsin istiyor bende eskisi gibi değilim almıyorum hicbirsey karşılıklı almıyoruz yani gerek yok.

Aaaa ne ayıp!
İnsan gelinin giyim tarzına niye müdahale eder,siz nasıl sessiz kalırsınız buna?
Anlamadım.

mağazaya girip sana bir şeyler alalım diyorsa ondan beklemek normal zaten paran var mı yok mu hazırlıklımısın hadi yanında olmadı kartın paran vs. nolacaktı :) ama yinede 0 beklenti %100 mutluluk :)

X