Kayınvalidem yine..bıktım artık ya

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.806
Kızlar yine konu kayınvalidem
Bıktım artık ya.. Eşim için bile olsa katlanamiyorum artik ama bi süre daha kalmamiz gerekiyor kvde.
Mutfağı topluyoruz kayinvalidem bi yere gidelim pikniğe dedi bende olur dedim semaver filan götürürüz dedim. Sonra kayınpeder geldi kv ona; poni pikniğe gidelim diyo dedi. (hep böyle yapıyor beni öne sürüyor.bu şekilde kendine pardesü aldırmıştı en son) bende bu kez; sen dedin ya anne dedim. Kvalidem yanimda benden icin , kpedere BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRÜYOR dedi. Çok zoruma gitti. Çok davranışlarını, vicdansizliklarini görmezden geldim. Daha sonra eşim keyifsiz olduğumu görünce zorladı sorunu anlattım bende ki öyle bi insan degilim esimde şaşırdı. Annesiyle konuşmus eşim. o da geldi yeminler ediyor ben öyle demedim diye, sonra insanlık hali diyo dediysemde diyo, insanlik hali ben seni tanimiyo muyum öyle şey yapmazsin diyo,tamam neyse dedikce gelip öptü bi de yaa :KK57::KK57:. Yapı gereği kırıcı olamiyorum yumuşak yüzlü olduğum saygı gosterdigim için böyle davranıyor sanırım. Problemli bi ailede büyüdüm bu yuzden huzursuzluk yasansin istemiyorum.Ne yapayım siz söyleyin

Galiba boyle durumlarda biraz sinsi olmak ya da oyleymis gibi davranmak gerekiyor.
Ayy anne ya ben kotu gelin olacagim ya da sen kotu kaynana olacaksin diyip gulup gecin, cok takmayin.
Cunku onlarda oyle bir maske oluyor ki ben yakalayamiyorum hangisini ne ara takti diye?

Kpederden çekiniyor tamamda bana dese ben de derim kayın peder sever beni. Bizi birbirimize düşürüyor demesi zoruma gitti ben hep iyi davranirken

Annemde babama birsey aldıracağı zaman bana atardı topu, bişey dediğim yeni tv yeni koltuk gibi, nazım geçiyo diye yapardı bunu, kV nin niyeti hu olabilir

Kpederden çekiniyor tamamda bana dese ben de derim kayın peder sever beni. Bizi birbirimize düşürüyor demesi zoruma gitti ben hep iyi davranirken

O heralde sen dedin ya anne diyeceğini tahmin edemedi boş bulundu öyle dedi, KP seni seviyo sana bisey diyemez diye seni öne sürmüş bence

Başka falsoları yoksa takma

Benim kayınvalidemde yapar aynısını ama kadının kocasına nazı geçmez ondan yapar. Yani kayınpederim böyle gezme tozma meselelerine sıcak bakmaz. Kadın da ne yapsın bizi öne sürüyor. Ilk zamanlar takardım ama şimdi takmıyorum.
Ama kayınvalideniz bir birimize düşürüyor diyerek ayıp etmiş. Ben olsam artık böyle şeyler söylediğinde siz bilirsiniz derim. Hiç fikir beyan etmem

Büyük bi problem yok
Sadece siz hep susmuşsunuz
Eşin varken ya da kayınpederin varken direk ver tepkini
Tek kalma ki uydurmasın bişeyler

O demeden bundan sonra hemen siz atlayın

Annem pikniğe gitmek istiyor
Annem şunu yapmak istiyor bana sordu
Annem bana şöyle bir teklifle geldi ne dersini ?!? Givi
Kapak olsun kalsın

Seni kullanarak birseyler yaptirmasi ayri, bizi birbirimize dusurmeye calisiyo demesi apayri, iftiraya girer

Bunda nevar ki?pikniğe gitmeye kizacakmiydi kayinpeder?ben hayatta kayinvalideyle pikniğe gitmem kayınValide böyle bişey dese aa prag pikniğe gitmek istedi diye eşim sasirir herhalde.o sebeple zaten gitmeye niyetim varsa ben olsam ses etmezdim ki eşim aa annemi pikniğe davet etmiş ne iyi gelin desin diye.biraz fenayim biliyorum ama iyi görünme fırsatı gibi bu.benim bakış açım tabii bizim hayatımıza göre. Ama kizilacak bi durum degilki bu niye herkes cekinmis.diğer üstünüze atılan olaylarida iyiyse alın kötüye aa benim haberim yok öylemi dedik anne diye saflığa vurun.:KK53::KK70:

mesela kayınvalıdenız pıknıge gıdelım dedı ya
aaa olabılır deyın seslı konusa konusa herkes duysun
kayınbabanızın yanına gıdım kayınvalıdem pıknıge gıdelım dıyor deyın
ona fırsat bırakmadan sız yapın

bazı insanlar böyle gerçekten, sanki fark etmeden yapıyorlar.
Tabi kayın pederinizin yanında yalancı durumuna düşürmesi hoş olmamış.

Tabi sadece bu huyu size karşı ise buna huy diyemeyiz, baya sizin kuyunuzu kazıyor olabilir. Yok herkese karşı yapıyorsa siz de çok takılmayın.Bu huyunu kaydedip ona göre davranın.

X