30 yaşındayım,3 yaşında bir oğlum var 8 aylıkta hamileyim ve çalışıyorum. Kayınvalidem 40 yaşındaydı evlendiğimde suan 48 yaşında. Evlendiğimde düğünüme misafir gibi geldi evimde ignesi yok... Eşim emekli siz iki kişi çalışıyorsunuz yaparsınız dedi !! biz düğün koşturmacası içindeyken kendi evini yeniledi tüm eşyalarını sıfırladı. Biz evlendikten 3 yıl sonra ev aldık bahçe katı !!! bütçemize göre yani.. Bize 5 liralık tablo getirdi ev hediyesi, bizden 6-7 sonra BEKAR ogullarına ev aldılar. Oğluma dogum yaptım 2 tane çıtçıtlı badi getirdi tanesi 2,5 lira olanlardan ( Durumu kötümü diye soranlar olacaktır kesinlikle hayır 3 tane dairesi var ikisi kirada kocası emekli iyi bir yerden ve oğlu var çalışan. Yılda 2 bayramda anca görüşüyoruz onda bile bana laf sokma alt etme çabası içinde... Ona hizmet edeyim, evini dip köşe temizleyeyim gibi istekleri var !!! Tabiki yapmam...
Şimdi evimizi değiştirdik 1,5 ay oldu taşınalı daha hayırlı olsun demedi !!! Dogum yapıcam gene gelicek 2 liralık badiyle. Milletin kayınvalidesinin özene bezene yaptıgı şeyleri görünce daha da sinirleniyorum. Eşime sarıyorum ne biçim bir ailen var diye. Takmayayım diyorum ama elde değil üzülüyorum. Kesinlikle görmek istemiyorum kendisini dogumda gelipte daha çok sinirimi bozucak. Daha önce dogumda geldiğinde özel hastane dogum yaptım diye. Yazık o kadar paraya bursada olsa ben onu devlette dogurturdum diyen bir patavatsız kendisi. Eşime de çok kızıyorum hiç bişey demiyor buda senin torunun anne hiçmi hevesin yok demiyo ama her cuma arar kalpleri kırılcak diye ödü kopar hal böyle olunca eşimden de nefret ediyorum.
Bende mi bir gariplik var çokmu beklenti içindeyim !!! ihtacım yok yapacaklarına ama insan nasıl üzülmezki ya.
Şimdi evimizi değiştirdik 1,5 ay oldu taşınalı daha hayırlı olsun demedi !!! Dogum yapıcam gene gelicek 2 liralık badiyle. Milletin kayınvalidesinin özene bezene yaptıgı şeyleri görünce daha da sinirleniyorum. Eşime sarıyorum ne biçim bir ailen var diye. Takmayayım diyorum ama elde değil üzülüyorum. Kesinlikle görmek istemiyorum kendisini dogumda gelipte daha çok sinirimi bozucak. Daha önce dogumda geldiğinde özel hastane dogum yaptım diye. Yazık o kadar paraya bursada olsa ben onu devlette dogurturdum diyen bir patavatsız kendisi. Eşime de çok kızıyorum hiç bişey demiyor buda senin torunun anne hiçmi hevesin yok demiyo ama her cuma arar kalpleri kırılcak diye ödü kopar hal böyle olunca eşimden de nefret ediyorum.
Bende mi bir gariplik var çokmu beklenti içindeyim !!! ihtacım yok yapacaklarına ama insan nasıl üzülmezki ya.