Kayınvalidem'den Nefret ediyorum Nefret....

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
30 yaşındayım,3 yaşında bir oğlum var 8 aylıkta hamileyim ve çalışıyorum. Kayınvalidem 40 yaşındaydı evlendiğimde suan 48 yaşında. Evlendiğimde düğünüme misafir gibi geldi evimde ignesi yok... Eşim emekli siz iki kişi çalışıyorsunuz yaparsınız dedi !! biz düğün koşturmacası içindeyken kendi evini yeniledi tüm eşyalarını sıfırladı. Biz evlendikten 3 yıl sonra ev aldık bahçe katı !!! bütçemize göre yani.. Bize 5 liralık tablo getirdi ev hediyesi, bizden 6-7 sonra BEKAR ogullarına ev aldılar. Oğluma dogum yaptım 2 tane çıtçıtlı badi getirdi tanesi 2,5 lira olanlardan :KK43:( Durumu kötümü diye soranlar olacaktır kesinlikle hayır 3 tane dairesi var ikisi kirada kocası emekli iyi bir yerden ve oğlu var çalışan. Yılda 2 bayramda anca görüşüyoruz onda bile bana laf sokma alt etme çabası içinde... Ona hizmet edeyim, evini dip köşe temizleyeyim gibi istekleri var !!! Tabiki yapmam...
Şimdi evimizi değiştirdik 1,5 ay oldu taşınalı daha hayırlı olsun demedi !!! Dogum yapıcam gene gelicek 2 liralık badiyle. Milletin kayınvalidesinin özene bezene yaptıgı şeyleri görünce daha da sinirleniyorum. Eşime sarıyorum ne biçim bir ailen var diye. Takmayayım diyorum ama elde değil üzülüyorum. Kesinlikle görmek istemiyorum kendisini dogumda gelipte daha çok sinirimi bozucak. Daha önce dogumda geldiğinde özel hastane dogum yaptım diye. Yazık o kadar paraya bursada olsa ben onu devlette dogurturdum diyen bir patavatsız kendisi. Eşime de çok kızıyorum hiç bişey demiyor buda senin torunun anne hiçmi hevesin yok demiyo ama her cuma arar kalpleri kırılcak diye ödü kopar hal böyle olunca eşimden de nefret ediyorum.
Bende mi bir gariplik var çokmu beklenti içindeyim !!! ihtacım yok yapacaklarına ama insan nasıl üzülmezki ya.

tamam siz nefret ediyo olabilirsiniz ama eşinizde nefret etmek zorunda değil...aramasına takmayın

Yaa tabii nefret etmesin ama söylesin kırıldıgı şeyleri. Bana geliyo üzülüyo onlara gidiyo kırılcak diye aklı çıkıyo.
Onlarda nasıl olsa istemiyo bişey diyorlar.

Evet fazla beklenti içindesin. İkinizde çalışıyosunuz. Evlendikten 3 sene sonra ev alacak kadar para bulmışsanız demezlki ortalamanın az da olsa üstünde maaşınız var. Niye insanlardan yardım bekliyosunuz?
Büyütmüş bu yaşa getirmiş daha napsınlar?
Karışsalar kabahat karışmasalat kabahat. Kendi yağınızda kavruluyosunuz demekki senede 2 kez görüşüyosun ondada laf sokuyo diyosun. 2 kez sabretmek çok mu zor?
Toruna badi getirmek kısmı o kadar durum iyiyken özensiz olmuş ama çocuğu başkaları için değil kendiniz için doğurduğunuza göre buna takılmanızda saçma.
Hayatı kendinizedr eşinizede zehir etmeyin.

Dua edin öyle biriyle beraber oturmuyosunuz.Size gòrünürde yarari olmadigi gibi zararı yok.O senin esinin annesi nolursa olsun saygini elden birakmamalisin.Ve oglu tabiiki napicsk silip aticakmi.Sende oglan annesisin bi gun ankarsin esinin sucu yok.Eslerinizi bu kadar iki arada birakmayin.Anne yani anne

Bence çok beklenti içerisine girmişsiniz. O sizin çocuklarınıza hediye almıyorsa, sizde ona almazsınız olur biter. Bu kadar ufak şeyleri kafanıza takmaya değmez.. Huzurunuzu iki kıytırık çaput parçası için bozmayın..

bana tuhaf gelen de bekar oğullarına ev almaları sizinki üveymiş gibi kendiniz yapın demeleri..

Benimde canımı sıkan şeylerden biri o.
Eşime üvey gibi davranıyorlar ama o kırmamak için kendini paralıyo.

işte kinlenmenizin hep sebebi yazınızda da belirtmişsiniz ya
milletin kv sine bakmak
eskiden bende çok yapardım çok üzülürdüm özellikle ilk gebeliğimde çok üzüldüm
yaş ilerledikçe beklememeyi öğrendim.. şimdi o kadar mutluyum ki
hep milletten görüp özenmekten oluyor bunlar haksızsınız da demiyorum bu arada
zamanla geçer inşallah..
eşinize de sakın laf söyleyip üzmeyin unutmayın o onun anneni babası
tavırları onu ilgilendirir..

he evlat ayırmışlar mı ayırmışlar bu bir gerçek
ihtiyarladıklarında da kol kanat gerdikleri evlatları bakar artık diye düşünürsünüz :KK52:

eskiden insanlar kişiliklerine göre sevilirdi ,şimdi aldığı hediyelere göre ...İlginç vesselam :110:
İki liralık badi yerine eli kolu dolu gelse demek ki şirin gözükecek ,kusura bakmayın ama evindeki eşyaları değiştirirken size sormayacak koskoca kadın ,kocanızı kim okuttu ,iş güç sahibi yaptı sevmediğiniz kayınvalideniz mi ..Bıkmadınız şu adamları darlamaya ,sıkıştırmaya adam anasını babasını da aramayacak vayyyy beeeee o_O

30 yaşındayım,3 yaşında bir oğlum var 8 aylıkta hamileyim ve çalışıyorum. Kayınvalidem 40 yaşındaydı evlendiğimde suan 48 yaşında. Evlendiğimde düğünüme misafir gibi geldi evimde ignesi yok... Eşim emekli siz iki kişi çalışıyorsunuz yaparsınız dedi !! biz düğün koşturmacası içindeyken kendi evini yeniledi tüm eşyalarını sıfırladı. Biz evlendikten 3 yıl sonra ev aldık bahçe katı !!! bütçemize göre yani.. Bize 5 liralık tablo getirdi ev hediyesi, bizden 6-7 sonra BEKAR ogullarına ev aldılar. Oğluma dogum yaptım 2 tane çıtçıtlı badi getirdi tanesi 2,5 lira olanlardan :KK43:( Durumu kötümü diye soranlar olacaktır kesinlikle hayır 3 tane dairesi var ikisi kirada kocası emekli iyi bir yerden ve oğlu var çalışan. Yılda 2 bayramda anca görüşüyoruz onda bile bana laf sokma alt etme çabası içinde... Ona hizmet edeyim, evini dip köşe temizleyeyim gibi istekleri var !!! Tabiki yapmam...
Şimdi evimizi değiştirdik 1,5 ay oldu taşınalı daha hayırlı olsun demedi !!! Dogum yapıcam gene gelicek 2 liralık badiyle. Milletin kayınvalidesinin özene bezene yaptıgı şeyleri görünce daha da sinirleniyorum. Eşime sarıyorum ne biçim bir ailen var diye. Takmayayım diyorum ama elde değil üzülüyorum. Kesinlikle görmek istemiyorum kendisini dogumda gelipte daha çok sinirimi bozucak. Daha önce dogumda geldiğinde özel hastane dogum yaptım diye. Yazık o kadar paraya bursada olsa ben onu devlette dogurturdum diyen bir patavatsız kendisi. Eşime de çok kızıyorum hiç bişey demiyor buda senin torunun anne hiçmi hevesin yok demiyo ama her cuma arar kalpleri kırılcak diye ödü kopar hal böyle olunca eşimden de nefret ediyorum.
Bende mi bir gariplik var çokmu beklenti içindeyim !!! ihtacım yok yapacaklarına ama insan nasıl üzülmezki ya.
Allah aşkına başka derdiniz mi yok sizin?Sağlığınız sıhhatiniz yerinde mi? Düzenli bir işiniz var mı?Kimseye muhtaç mısınız?Çoluğun çocuğun afiyetteler mi?başınızı sokacak bir eviniz var mı?
Çocuğunuzun badisini şuyunu buyu alacak gücünüz var mı?hehhh bunlara çok şükür diyorsan, kv.kp. bunlardan yana çöp beklentisi içine girmeyin.kapınızı kapattığınızda evinizde sukunet, huzur, mutluluk var ise kapı dışındakiler misafir...
hayırlı olsun dememiş, varsın demesin işiniz gücünüz rast mı gitmiycek ne olacak?
eşinizin ailesi kötü olsa da ve bunu erkeğin sürekli gözüne sokarsanız, evinizin ve kendi huzurunuzu bozmaktan başka hiç bir işe yaramayacaktır..

Eşim 15 yaşındayken 35 yaşındaki anacığını toprağa vermiş. Hep buraları okurken düşünmüşümdür kayınvalidem hayatta olsaydı da beni sevmeseydi eziyetçi kaynana olaydı ama oğlunun başında olaydı diye. Üç günlük dünya değer mi ilgisiz hayırsız diye üzülüp eşine sarmaya. İhtiyacında yokmuş madem zaten senede iki defa yüzünü görüyormuşsun. Bırak sende hiç yokmuşlar gibi davran. Hamileliğinin en güzel dönemi yakında yavrunu kucağına alacaksın. Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin. Bak bir tane daha evladın var ne mutlu sana sağlıklı çocukların var gençsin eşin yanında. Çok şükür bir engelin yok bir ihtiyacın yok. Boşver kayınvalidende ilgisiz oluversin. Farz et yoklar uzaktaymışsınız da. Hiç takma sen kendi ailene odaklan sadece.

onlardan alacağın en büyük "intikam" eşinle çocuklarınla mutlu olup onları takmaman....aynıları bende de var....böyle insanlar bunu zaten eşinle takışman için kasıtlı yaparlar fırsat verme onlara....onlara nötr ol...bu onlara yeter

Offfff
Offfffff şu ana kuzusu erkek müsveddelerinden iyice tiksiniyorum ya gitsinler analarıyla evlensinler benim kaynanada senin gibiydi evden yaka paça kovdum oh canıma değsin o günden beri çok mutluyum bacım herşey adamına göre bu dünyada. Bu kaynananın elbet bir hastalığı olacak senin eline düşecek o zaman o kadına bakmazsın olur biter

onlar yokmuş gibi davranın yada çok arada görüştüğün insanlar gibi....
eşinin anne babası onlar kızsa bile laf söyleyemiyordur...
zaten arada görüşüyorsun boşver hiç kafana takma...

bende böleyim
ama elden bıse gelmıyor
sız esınıze sararken zavallı evınde hıcbıseyden habersız oturan kaynananızın günahını almıs oluyorsunuz o kadar
siz dır dırcı annesı melek oluyor

Yilda ancak iki bayramda goruyorum yazmişsin, yilda iki kere idare etsen ne olur yani? Abartiyorsunuz bazi seyleri bile bile isteye isteye. Takmayin takmamak bu kadar zor degil

Offfff
Offfffff şu ana kuzusu erkek müsveddelerinden iyice tiksiniyorum ya gitsinler analarıyla evlensinler benim kaynanada senin gibiydi evden yaka paça kovdum oh canıma değsin o günden beri çok mutluyum bacım herşey adamına göre bu dünyada. Bu kaynananın elbet bir hastalığı olacak senin eline düşecek o zaman o kadına bakmazsın olur biter

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Benimde kayıv. problemlerim var ama evden kovmadım kovamam. Araya mesafe koydum arada konuşurum oda bana yaptığı tavırlar ve kıskançlıklar artı biz evlenirken zerre yardım etmemesindendi. Ancak Allah ele ayağa düşürmesin kimseyi. Hastalık sağlık önemli durumlardır. Ben zalimce davranamam.O da bir anne her ne kdar bende pek sevmesemde anne diyip geçiyoruım. Fazla görülşmeyin ve tavrınızı koyuın yeterlidir. Sonuçta yaşlı diyip geçmek lazım ama nefsimize yenik düşüyoruz. Çok görüşmedikten sonra hiç kafaya takmayın. Benim eşimde hergün konuşur bi çözümü yok yani maalesef

X