- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
mrb kızlar benimde kendime göre bi derdim var henüz 11 aylık evliyim , ben 21 yasındayım eşim 22 yasında severek evlendik rabbimize şükür mutluyuzda ben kendi ailemle aynı şehirde oturuyorm istanbulda eşimin ailesi memleketlerinde yaşıyo neyse bu yaz kayınvalidem bizde kalmaya geldi 50 gün kaldılar kayınvalidem 38 yasında genç oldugu için çogu konuda anlaşıyoruz bende onu seviyorum o da beni hatta yeri gelio annemden daha çok anlaştıgımız bile oluyo geldiginden hediyeler vss.. alıyo bi önemi yok tabi ama en azından gönlümü hoş tutuyo buraya kadar hersey güzel biz evlenmeden önce eşimle anlaştık ben istanbul dışı baska bi yerde yasayamam diye eşimnde işi burda oldugu için tamam diyip kabul etti benim ailemde kendi ailesne söledi daha snra sorun çkmasın diye kızımız uzakta olursa dayanamayz onu görmeden biz diye eşimn aileside o zaman hiç ses etmediler , ve kayınvalidemin burda oldugu sürede biz eşimle kredi kartları yuzunden biraz tartıştk biraz uzadı o tartışma kayınvalidem yanımzda tabi ben eşimn bulundugu odadan çıktım kayınvalidem arkamdam; siz böyle tartışma devam edin kendinizi memlekette bulcaksınız dedi tabiki lafı bana ama ben o lafı duyunca beynimden vurulmuşa döndüm hiç beklemiyodum kayınvalidemden böle bişey şok oldum sonra içeri girdim anne ben böyle tehditlere gelemem dedim sen oğlunu al git dedim, baktım arkadam eşime diyo ben sizin gelmenizi isteseydim ask1 'mi dinliycektim ben istemiyorum sizin gelmenizi isteseydim sizi çoktan getirtirdim tabi ben o sözden snra bi şok daha yasadım ama bişey demedim bu defa sustum çünkü gercekten kaynvalidemden böle bişey beklemiyodm daha önce bana yaptıgı bütün iyilikler gözümden çktı ben soğudum tabi kayınvalidemden bi kaç gün mesafeli davrandm yanıma geldi konuşmaya çalıştı neden böle davranıyosn vs.. yok bişey dedim öyle atlattım kayınvalidem gtti sorun şu ki ben hala o sözünü unutamıyorum bilmiyorum abartmış olabilirim ama bi türlü aklımdan çıkmıyo şimdi biz 1 aylıgına eşimin memleketine gidicez ki ben hç istemiyorum ama sırf eşim için gidicem ama ordayken nasıl davranıcagımı bilmiyorm elimde olmadan hissetiriyorum , bana yaptıgı iyilikleri düşünerek unutmaya çalışıyorm ama olmuyo lütfen akıl verin kızlar sürekli bunu düşünüyorum...