merhaba kizlar su son bi kac haftadir kayinvalideme karsi icimde oyle bi ofke olduki anlatamam sanki gecmis yasadiklarimin hepsi su an birikti kisaca ozetliyim kayinvalidem beni degil baska bi kizi ogluna almak istiyo ve bunun icin elinden geleni ardina koymaz hicbi zaman bu arada evliyim merak edenler icin. Bi kac haftadir surekli bana laf sokma pesinde en ufagindan esimin cuma gunu doktor randevusu varmis bana cuma gunu sabah soyledi benimde is gorusmem vardi ayni gun daha dogrusu annesi randevu aldim demis ama almamis aslinda aradan gireriz diye dusunmus esimde ilaydanin gorusmesi var olmaz ben onunla giderim demis herneyse ben isimi ertelendim bi kac saat esimle gidicektim kayinvalidem arabaya bindi ilk isi senin ne isin var burda diye sordu kocamla doktora gidiyorum anne ne demek ne isim var dedim senin kocandan daha onemli islerin varmis dedi bana uzamasin diye sabir cektim sadece ayni gunun aksami cocuk mevzu acildi oglumuz olursa biz su ismi koyariz diye karar vermistik esimde biz oglumuz olursa adini boyle koyucaz dedi annesi direk cocugun ismini buyukler koyar kucuklere laf dusmez dedi bende karnimda ben tasiyorum omur boyu bakicak olan benim benim cocugumsa adinida ben koymaliyim dedim iceri cay koymaya gittigimde esime soylenmeye baslamis babanin ismini koyucaksin dinlemiceksin karini diye artik kafayi yedirticek bana sizce benmi buyuttum olaylari bu kadar nasil bas edicem bu kadinla