kayınvalidemin arabama binmesini istemiyorum!

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
Eşimde bende memuruz. benim cok agir bir isim var. Canim cikiyor desem yeridir neyse. babam daha önceden bi arsa satmisti ve benim payıma da 40 bin TL kadar bi para düştü 20 de biz ekledik . Bi araba aldık.
benim kv ve görümcem eski konularıma bakabilirsiniz. Bana yapmadıklari eziyet , atmadiklari iftira, basim acik diye soylemedikleri hakaret kalmadı. . Acigim ve çalışıyorum diye beni asla kabullenmediler kendileri tamamen kapalı ve ev hanımı bir aile.. Sürekli ayırmaya çalıştılar 2 yıllık evliliğim boyunca.. Kv demin on koltuk kavgaları , kendi bacini elin kızından üstün tut laflari, arayip arayip onun terbiyesini ver laflari ile kavga gürültü geçti. . Eşim son an uyandi evliligimiz kurtuldu.. her gece rüyamda görüyorum ikisini..
Artik psikolojim bozuldu kv ve görümcem yüzünden . Psikolojik tedavi görüyorum. .
Şimdi sorun şu : esimle izne gideceğiz ben onlarla gorusmuyorum (yanlış anlaşılma olmasın sadece kv ve görümce ile görüşmem onun disinda ailesi nin diğer üyeleri ile çok iyiyim beni çok severler)
Eşim arabamizla gitmek istiyo ben kendi ailem de kalacağım 1 hafta o kendi ailesinde..... ben arabamiza asla kv görüMCE binmesini istemiyorum bana neler ettiler şimdi ben yokken on koltuğa kurulup benimde emeğim param olan biseyden faydalansinlar gezsinler istemiyorum. .
Bana fikir verin nasıl önüne geçerim .. araba kullanabiliyorum ve bende kalsin istiyorum .babamın arabasi var o yüzden eşim sende araba var diyor orada iken bizim arabamiz yok diyor..
ne yapabilirim bu ikisi psikologumun dediğine göre bende travma olmuş..
yardım edin ..
Konu dışı yorumları dikkate almiyorum , teşekkür ederim. .

keşke araba yerine başka bir yatırım yapsaydın :KK43: yani onların faydalanamayacağı.. Boşver kafana takma sende sağ da solda dersin bak benim arabama muhtaç oldular utanmdan biniyorlar diye.

Senin durumunda olsam bende bindirmem iftiralar yalanlar. Bunlar normal gelin görümce kv tartışmaları değil anlaşılan. Arabayla gitmeyin hem havalar karlı yollar bozuk. Çok istiyorsa eşin orda araba kiralasin. Ben olsam ne yapar eder o arabaya bindirmezdim. Belki doğru belki yanlış.

Kar lastiginiz yoksa bunu bahane edip ucakla yada otobusle gidin ailelerinizin oldugu yere.
Ama bana gore sorun yok binmelerinde, hatta kendileri binmek istemez cunku ogullari degil gelinlerinin bu araba. Zorlarina gider.

çok haklısın ama bu yüzden gene eşinle aran açılacak ailesi dolduracak ne gerek var huzurunu bozmaya ne gerek var eşinle kötü olmaya.boşver arkadaşım zaten görüşmüyormuşsunuz onu bile kullanıyolardır sana karşı

çok haklısın ama bu yüzden gene eşinle aran açılacak ailesi dolduracak ne gerek var huzurunu bozmaya ne gerek var eşinle kötü olmaya.boşver arkadaşım zaten görüşmüyormuşsunuz onu bile kullanıyolardır sana karşı
Aynen öyle ya .
Onu bile bahane edip arıyorlar eşim sizin yüzünuzden deyince kv dem doyor ki ev kızı olan benimle yaşıt gorumcem için ona neden her ay para gondermiyo diyor

açıkça eşine söyle. ben onların bana yaptıklarını unutamıyorum, yaşadığım travma yüzünden tedavi görüyorum, arabamıza bineceklerini düşünmek bende takıntı haline geldi, araba bende kalsın lütfen, ruh sağlığım için de. gerekiyorsa eşin 1 hafta araba kiralasın.
Çok mantıklı
bunu dusunecegim
gerçekten başka fikriniz olursa lütfen yazin

Kar lastiginiz yoksa bunu bahane edip ucakla yada otobusle gidin ailelerinizin oldugu yere.
Ama bana gore sorun yok binmelerinde, hatta kendileri binmek istemez cunku ogullari degil gelinlerinin bu araba. Zorlarina gider.
Hiç de zorlarına gitmez arsız olur böyleleri.gurur işlerine gelince yapar,gelmeyince yüzsüzlüğün dibine vururlar.halamdan babannemden biliyorum.her yerde arkamdan konuşur ama iş arabama binmeye gelince hiçç de gurur yapmazlar

Hiç de zorlarına gitmez arsız olur böyleleri.gurur işlerine gelince yapar,gelmeyince yüzsüzlüğün dibine vururlar.halamdan babannemden biliyorum.her yerde arkamdan konuşur ama iş arabama binmeye gelince hiçç de gurur yapmazlar
Aynen benimkiler de öyle
çok güzel anlatmissiniz

Ben benim olan parayla ortak araba almazdim
adamin parasi yok sanırım tek basina araba alamıyor
40000 mi dustu payima kendime gore bir araba alirdim o paraya
esimde kendine alsin ne yapayim
Hos arabasi olmayanla benim paramin ustune konmaya calisanlada evlenmezdim allah korusun
zaten kendi arabamada sevmedigim kisiletide bindirmezdim..

yerden göğe kadar hak verdim sana da eşine nasıl söylenir bilemedim.Vermiycem araba benim değil mi istemiyorum binmesini desen kesin huzursuzluk çıkar

Takıntılardan kurtulmanın en zor ama en etkili çözümü takıntılı olduğunuz şeyin olmasına izin vermenizdir bence.

Ayrıca burada eşiniz de eziyet çekecek. Kendi hırsınızı değil de bence eşinizin rahatını düşünmelisiniz. Ben olsaydım eşinizin yerinde üzülürdüm.

Bu mesajımdan hoşlanmayacağınızı bile bile yazdım, cevabınızdan korkuyorum :KK17:

Ben benim olan parayla ortak araba almazdim
adamin parasi yok sanırım tek basina araba alamıyor
40000 mi dustu payima kendime gore bir araba alirdim o paraya
esimde kendine alsin ne yapayim
Hos arabasi olmayanla benim paramin ustune konmaya calisanlada evlenmezdim allah korusun
zaten kendi arabamada sevmedigim kisiletide bindirmezdim..
seninle asla muhatap olmadim ve olmayacagim . Sen böyle benim Konularıma yorum yazıp yazıp ezik olduğunu belli etmeye devam et olur mu teyze.
Daha da seni kaale alıp cevap yazmayacagim hadi Güle güle evde kalmis ruh hastası. Sen şimdi yaz yaz yirt kicini dur
keşke alan olsa da evlensen ama nerdeeee:))
Millet o kadar enayi değil Allah tan
yazdiklarini okumuyorum artık

X