kayınvalidemin bu yaptığı nedir ki şimdi?

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
merhaba kızlar çok sinirliyim şuan elim ayağım titriyor eşime söylemek istemiyorum eskiler gözünde canlanmasın diye... kv yazlıktalar bende evini temizleyim toz alıyım diye geldim rica etti telde çiçeği sularmısın? eve de bir bak çok tozlanıyor dedi yani temizlermisin demenin kibar yolu... takılmam öyle şeylere de odasında gümüş takı kutusu vardı bayağı kararmış bende gümüş parlatmayı severim onun o kıvırımlarıyla uğraşmak hoşuma gidiyor.içinde ki gümüşleri boşallttım şeffaf bir kesede not ve kolye vardı notu açtım şok oldum... 2010 yılında eşimin eski sevgilisinin notu ...işte içinde '' emel teyzecim sizi çok seviyorum size anne demek geliyor içimden umarım hediyemi beğenirsiniz ellerinizden öpüyorum ''altında da eşimin adı ve kızın adı yazıyordu...bu neden saklanır ya ? delirmek üzereyim hemde öyle aleni bir yerde daha önce de benzeri bişi yaptı hastaydı yatıyordu bana cüzdanımdan banka kartımı alıp hesaba havale yaparmısın demişti onun yanında açtım cüzdanı iki resim vardı yanyana biri eşim diğeride annesinin yıllardır arkadaşının eşimle yaşıt kızı artık ağırıma gidiyor dikkatsizlik mi kastenmi?
ne yapayım ben şimdi o notu yırtıcam elimde değil ne olursa olsun... eşime söylemelimiyim? yardım edin kızlar:KK43:

merhaba kızlar çok sinirliyim şuan elim ayağım titriyor eşime söylemek istemiyorum eskiler gözünde canlanmasın diye... kv yazlıktalar bende evini temizleyim toz alıyım diye geldim rica etti telde çiçeği sularmısın? eve de bir bak çok tozlanıyor dedi yani temizlermisin demenin kibar yolu... takılmam öyle şeylere de odasında gümüş takı kutusu vardı bayağı kararmış bende gümüş parlatmayı severim onun o kıvırımlarıyla uğraşmak hoşuma gidiyor.içinde ki gümüşleri boşallttım şeffaf bir kesede not ve kolye vardı notu açtım şok oldum... 2010 yılında eşimin eski sevgilisinin notu ...işte içinde '' emel teyzecim sizi çok seviyorum size anne demek geliyor içimden umarım hediyemi beğenirsiniz ellerinizden öpüyorum ''altında da eşimin adı ve kızın adı yazıyordu...bu neden saklanır ya ? delirmek üzereyim hemde öyle aleni bir yerde daha önce de benzeri bişi yaptı hastaydı yatıyordu bana cüzdanımdan banka kartımı alıp hesaba havale yaparmısın demişti onun yanında açtım cüzdanı iki resim vardı yanyana biri eşim diğeride annesinin yıllardır arkadaşının eşimle yaşıt kızı artık ağırıma gidiyor dikkatsizlik mi kastenmi?
ne yapayım ben şimdi o notu yırtıcam elimde değil ne olursa olsun... eşime söylemelimiyim? yardım edin kızlar:KK43:
aa kadın kasıtlı mı yapıyor yani?

ne kadar kv niz de olsa evine girip temizlik yapıp,üstüne de takılarını (ne amaçla olursa olsun) karıştırmanızı doğru bulmadım..o kv nin özelidir..size yaptığı birşey yok,sizden gümüşleri temizlemenizi de istememiş.hani bilerek koymuş olsa desem.öyle bişi de yok..sizi ilgilendiren bir durum da yok ...

ne kadar kv niz de olsa evine girip temizlik yapıp,üstüne de takılarını (ne amaçla olursa olsun) karıştırmanızı doğru bulmadım..o kv nin özelidir..size yaptığı birşey yok,sizden gümüşleri temizlemenizi de istememiş.hani bilerek koymuş olsa desem.öyle bişi de yok..sizi ilgilendiren bir durum da yok ...
Aramızda öyle bir resmiyet yok benim dolabımdaki tüm kıyafetlerimi alır dener kendisinden de birşey giymemi ister... arasam gümüşlüğü temizledim desem memnun bile olur. o sizin fikriniz teşekkürler

Aramızda öyle bir resmiyet yok benim dolabımdaki tüm kıyafetlerimi alır dener kendisinden de birşey giymemi ister... arasam gümüşlüğü temizledim desem memnun bile olur. o sizin fikriniz teşekkürler
bu resmiyet değildir ki ban göre..sadece olması gereken mesafedir..ban göre tabii ki:)
madem bu kadar içli dışlısınız,direkt konuşun ve sorun kendisine..bu kadar iyi anlaşıyorsanız zaten bilerek isyerek yaptığı bişey değildir yani size garezi yoktur demek istedim.

bu resmiyet değildir ki ban göre..sadece olması gereken mesafedir..ban göre tabii ki:)
madem bu kadar içli dışlısınız,direkt konuşun ve sorun kendisine..bu kadar iyi anlaşıyorsanız zaten bilerek isyerek yaptığı bişey değildir yani size garezi yoktur demek istedim.
işte ben öyle düşünmüyorum gümüş kutusu konsol başında durur çok aleni bir yer... kasten olduğunu düşünüyorum düşünsenize 2010 yılından beri konsol başındaki gümüş kutusunda not dururmu ? yani bu zamana kadar hiç açıp bakmamıştım zaten... çok teşekkürler fikirleriniz için canım

Bence Kasıtlı değildir. Bütün Kv yapıyor böyle gereksiz Şeyler benimkide sürekli eşime eskiden Bulduğu kızları anlatıyordu bana öyle güzeldi yok böyleydi falan diye bende artık onunla sohbet ortamına girmemeye çalışıyorum

Bilerek yapmış olabilir yerinde olsam hiç dokunmam yerine koyar sözünü de etmem, onun açtığı tuzağa düşmem yani.
Yok bilerek yapmamış ise de zaten adı üstünde unutmuştur üstüne gitmeyi gerektiren birşey yok.
Zaaflarını kimseye gösterme, insanlar direk oradan vurur.

Notu okumamaliydiniz. Bu kayinvalidenizin ozeli. Evet hosunuza gitmeyen bir ozel ama,neticede ona ait bir not...

Kadin nereden bilsin gumusunu parlatacaginizi,icini acip notu bulacaginizi falan da filan...

Kasti yapmis olsaydi daha gorunur biryerlere koyardi.

Yani aslinda notu okumakla hata sizde. Sorarsaniz da,ben olsam,aman da gelinimin gumus parlatma hobisi var da ondan parlatirken acmis kapagi da notu bulmus da okumus demem. Heryeri karistirmis,sus esyalarimin icine bile bakmis diye yorum yaparim...

Neyse eger cok dert ettiyseniz kayinvalidenize sorun. Ama nasip karsilanirsiniz bilmem.

İsterse bilerek kasıtlı olsun ne yazar??
Tepki vermeye degmez.. hepsi birer anı birer hatıra sadece.. Öyle kızmaya kırılmaya değmez..
Geçenlerde ben de eşimin eski bir ajandasini buldum kurcaladim; bir baktım eski sevglisinin adını, ona olan aşkını filan yazmış.. daha neler neler.. aksamina eve geldi ona da gösterdim .. bol bol geyik yaptık.. öyle çekmecede hala duruyor.. dokunmadım atmadım ben de.. Arada o nottakileri ona söyler espri yaparım.. :-)

Kızla arasındaki mevzu..belki hatıra olarak atmaya kıyamadı..aralarındaki muhabbeti bilemeyiz..

Ulu orta bi yere koymadıgından,meydana cıkarırsan sen suçlu olursun..ozel esyayı karıştırdıgın için..

merak etme eşin senle değil eski sevgilisiyle evlenseydi onun için o kadar biricik kız olmazdı. şimdi uzaktan gözüne hoş görünüyordur. hiçbirşey yapma o notu da orada bırak ama kapağını açık bırak ki notu gördüğünü bilsin.

Iyi de kadın notu vitrine kapı girişindeki aynaya iliştirmemiş

Odasında gümüşlerin arasına koymuş açıp okuyan sensin

Geçmiş bırakın annesi hala bile o kızı istese kaç yazar eşin seni istemiş

Bir de hatıralar biye atılsın ki

Bizim evde eski arkadaşların vesikalık ve benzeri fotoları durur liseden erkek arkadaşlarımın aldığı fincanda eşim çay kahve içer

Geçmiş geçmişte kalmış o insanları sokakta görsem tanımam ama o eşyalar ya da fotolar artık benim bir parçam

Kv sîzin gibi eskiye önem vermiyor olabilir gereksiz yere üzülmeyin

X