- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
merhaba kızlar çok sinirliyim şuan elim ayağım titriyor eşime söylemek istemiyorum eskiler gözünde canlanmasın diye... kv yazlıktalar bende evini temizleyim toz alıyım diye geldim rica etti telde çiçeği sularmısın? eve de bir bak çok tozlanıyor dedi yani temizlermisin demenin kibar yolu... takılmam öyle şeylere de odasında gümüş takı kutusu vardı bayağı kararmış bende gümüş parlatmayı severim onun o kıvırımlarıyla uğraşmak hoşuma gidiyor.içinde ki gümüşleri boşallttım şeffaf bir kesede not ve kolye vardı notu açtım şok oldum... 2010 yılında eşimin eski sevgilisinin notu ...işte içinde '' emel teyzecim sizi çok seviyorum size anne demek geliyor içimden umarım hediyemi beğenirsiniz ellerinizden öpüyorum ''altında da eşimin adı ve kızın adı yazıyordu...bu neden saklanır ya ? delirmek üzereyim hemde öyle aleni bir yerde daha önce de benzeri bişi yaptı hastaydı yatıyordu bana cüzdanımdan banka kartımı alıp hesaba havale yaparmısın demişti onun yanında açtım cüzdanı iki resim vardı yanyana biri eşim diğeride annesinin yıllardır arkadaşının eşimle yaşıt kızı artık ağırıma gidiyor dikkatsizlik mi kastenmi?
ne yapayım ben şimdi o notu yırtıcam elimde değil ne olursa olsun... eşime söylemelimiyim? yardım edin kızlar
ne yapayım ben şimdi o notu yırtıcam elimde değil ne olursa olsun... eşime söylemelimiyim? yardım edin kızlar