kayınvalidemin evi mi kiralık ev mi??

zehra eslem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
54
14
Arkadaşlar konuyu nereye açmam gerektiğini bilmiyorum o yüzdn bıraya yazıyorum..
3 yıllık evliyim ,3 aylık bir bebeğim var. Eşimle severek evlendik ama kaçtığm için kendi evim olmadı. 7 kişi aynı evde yaşıyoruz ve ben artık kendi evimiz olsun istiyorum. Aynı zamanda bikaç borcumuz var bu yüzden güvenip çıkamıyoruz.çocuk oldugu için ben çalışamıyorum eşimin aldığı da borca çocuga ancak yetiyor. Bir arabamız var onu satlp borçları kapatp çıkalım diyorz oda arıza yapmıştı doğm paramla yaptırmıştık içim acıyo çocuk hastalanıyo onu götürüyorz gerekli oluyo düşünüyorm ne yapsak kafam karıştı iyice.. Siz olsanız napardınz ayrı evde olmak ayno evde olmak kirada olmak nasıl olır yorum bekliyorum..

Yedi kişi bi evde çok zor olsa gerek ama anladığım kadarıyla huzursuz değilsiniz yani orada rahatmısınız tabiki insanın kendi evi gibi yok nasıl bi duygu bilmiyorum ama üzüldüm kaçtığınız in size bişey yapılmamasına sizin adınıza zoruma gitti annemede Babannem üç çocuğu olunca almış eşya falan kaçdı diye :KK43: Küçükde olsa bi ev tutun az eşya vs temel ihtiyaclar inanın Allah yardım ediyor araba için haklısınız çocuk olunca ihtiyaç bilemedim:KK17:

Yedi kişi bi evde çok zor olsa gerek ama anladığım kadarıyla huzursuz değilsiniz yani orada rahatmısınız tabiki insanın kendi evi gibi yok nasıl bi duygu bilmiyorum ama üzüldüm kaçtığınız in size bişey yapılmamasına sizin adınıza zoruma gitti annemede Babannem üç çocuğu olunca almış eşya falan kaçdı diye :KK43: Küçükde olsa bi ev tutun az eşya vs temel ihtiyaclar inanın Allah yardım ediyor araba için haklısınız çocuk olunca ihtiyaç bilemedim:KK17:
Eşyam var mutfak için oturma grbu beyz eşya herşeyim var bir halı masa perde onlar yok. Eşim ve kayınvalidem yönnden rahatm ama huzrsz olduğm şeylerde var tabi.. :KK43:

Arkadaşlar konuyu nereye açmam gerektiğini bilmiyorum o yüzdn bıraya yazıyorum..
3 yıllık evliyim ,3 aylık bir bebeğim var. Eşimle severek evlendik ama kaçtığm için kendi evim olmadı. 7 kişi aynı evde yaşıyoruz ve ben artık kendi evimiz olsun istiyorum. Aynı zamanda bikaç borcumuz var bu yüzden güvenip çıkamıyoruz.çocuk oldugu için ben çalışamıyorum eşimin aldığı da borca çocuga ancak yetiyor. Bir arabamız var onu satlp borçları kapatp çıkalım diyorz oda arıza yapmıştı doğm paramla yaptırmıştık içim acıyo çocuk hastalanıyo onu götürüyorz gerekli oluyo düşünüyorm ne yapsak kafam karıştı iyice.. Siz olsanız napardınz ayrı evde olmak ayno evde olmak kirada olmak nasıl olır yorum bekliyorum..
3 yıllık evlisin 3 aylık bebeğin var bence bunca zaman onların yanında gecirdiysen en yalnız kalmanız gereken zamanda bundan sonrada beraber durun en azından borcunuz biter birazda elinizde avucunuzda para olur kira dediğin verdikten sonra 29 gün kalıyo kira zamanına kolay değil...demek istediğim ilk evlendiğiniz zamanları basbasa kalmak daha önemli şimdi çocuğun bakımı falan şöle biraz kendinize gelin maddi manevi sonra cıkarsınız.....ama bi açıdanda eğer huzur yoksa azıcık aşım ağrısız basım diyorsan hiç bekleme cık allah yardım eder

Azicik asim, kaygisiz basim diye bosuna dememisler,
Evet kira zor ama aile olma sicakligini ancak kendi evinde tadiyor insan:anneadayı::anneadayı:

Siz de çalışın. Biraz para biriktirin, borçlarınızı kapatın.
Anladığım kadarıyla k.v ile aranız iyi. Hazır onların yanındayken siz de üç beş kazanın derim.

T
Eşyam var mutfak için oturma grbu beyz eşya herşeyim var bir halı masa perde onlar yok. Eşim ve kayınvalidem yönnden rahatm ama huzrsz olduğm şeylerde var tabi.. :KK43:
Ne iyi eşya derdin yok adım atmadan başınıza ne gelir bilemezsinizki belki KV çocuğa bakar çalışırsın öle bi ihtimal yokmu hiç çalışdınızmı daha önce

Ne borcu yani çok fazlami. Mesela yaza çıkarsınız ozamana kadarda hali perde ne eksikse alırsınız yada belki aileler destek çıkar. Bebekte buyur hem.borc belki hafifler. Arabanizida ozaman satarsiniz borç hala bitmezse.

Daha önce çalıştm ama hep borçlara gtti birikmişimz yok malesef zatn çocuk araba eşimin sigarası yetiyo bize. Kayınvalidm çalışıyo bana hiç karışmz kızından ayırmaz. Evlendik on gun sonra eşim askere gitti pn beş ay onu bekledm geldi çalşmaya başladm 9 ay snra hamile kaldm şimdi de evde bebeğime bakıyorum aile olmak ne henüz yaşayaöadık :KK43:

senı anlıyorum zor bır durumdur bebegın olmasa ıkınız daha rahat gecınırdınız yada kasardınız bır sekılde ama bebegınız var :KK43: hakkınızda hayırlısı olsun[/Q
Öyle Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin en iyisi biraz daha beklemk galiba 3 srne eşim için bekledim şimdi de bebeğim için sabrederim napayım :KK43:

rahatsan biraz kayınvalidenlerle otur en azından borç kapansın sonra yavaş yavaş taşınırsınız

1 oda olsun ama senın olsun :KK66: araba gereklı bişi ama ev daha gereklı

X