Kayınvalidemin kardeşime karşı olan tavrı

ama kızlar Rabbim okadr büyükki. şuana kadr hiçbi saygısızlığım olmadığı halde bnm göz yaşlarımın hakkını nasıl ödeyecek ,Allahm ona öyle bi gelin versnki İllallah dedirtsn inşallah !!

çok kısa kesicem. 10 aylık evlyim 3 gündür de kardeşim bizimle kalıyo çünkü annem ve babam çalıştığı için evde yanlız sıkılıyo okullar açılana kadar eşim gelsin kalsın bi kaçgün dedi. Ev 1+1 dün kaynanamlar geldi eşimin kardeşi kalmak istedi yer olmadığından dolayı (yani kardeşim salonda yattığı için) kalamadı. Kaynanam olacak şeytan kılıklı kadın annemi arayıp ,oğlun evimizde kalmasın 2ye kadar televizyon izliyo daha o televizyonun taksidi ödenmedi die çok aşırı terbiyesizlikte bulunmuş. Annemde beni arayıp durumu anlattı kadın ağlıyodu. Bende sinirlenip o kadını arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum. Yarın senin oğlunda gelcek o televizyon izleyemiycekmi dedim ,benim oğlumun evine oğlum gelcek tabi dedi bende suratına kapattım.
şuan kardeşim yolda eve gidiyo 14 yaşında konuyla hiç suçu günahı yok ,ben ağlamaktan perişan oldum. Eşime sordum habern varmıydı böyle bişeyden die ,yoktu neden öyle bi gerizekalılık yaptı dedi akşam konuşuruz dedi.
Elim ayağım titriyo ne yapmalıyım eşimle kötü olmak istemiyorum ,kaynanamdan nefrt ediyorum. Ama akşam kıyameti kopartcm. çok kötüym yaa kimseye anlatamyrm burdan başka. Bi fikir vern nolr

canım eşinle konuş,kesinlikle susma yoksa bu durum böyle devam eder,buranın senin evin olduğunu kimin kalıp kalamayacağına eşinle senin karar vereceğini kayınvalidenede anlat,bu ne böyle ya,sinir oldum,bu durum kesinlikle halledilmeli,kardesine de çok üzüldüm annenede,benimde kardesim senin kardesinin yanında gecenlerde gelip kaldı,kendimi senın yerine koydum çok üzüldüm

çok kısa kesicem. 10 aylık evlyim 3 gündür de kardeşim bizimle kalıyo çünkü annem ve babam çalıştığı için evde yanlız sıkılıyo okullar açılana kadar eşim gelsin kalsın bi kaçgün dedi. ev 1+1 dün kaynanamlar geldi eşimin kardeşi kalmak istedi yer olmadığından dolayı (yani kardeşim salonda yattığı için) kalamadı. kaynanam olacak şeytan kılıklı kadın annemi arayıp ,oğlun evimizde kalmasın 2ye kadar televizyon izliyo daha o televizyonun taksidi ödenmedi die çok aşırı terbiyesizlikte bulunmuş. annemde beni arayıp durumu anlattı kadın ağlıyodu. bende sinirlenip o kadını arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum. yarın senin oğlunda gelcek o televizyon izleyemiycekmi dedim ,benim oğlumun evine oğlum gelcek tabi dedi bende suratına kapattım.
şuan kardeşim yolda eve gidiyo 14 yaşında konuyla hiç suçu günahı yok ,ben ağlamaktan perişan oldum. eşime sordum habern varmıydı böyle bişeyden die ,yoktu neden öyle bi gerizekalılık yaptı dedi akşam konuşuruz dedi.
elim ayağım titriyo ne yapmalıyım eşimle kötü olmak istemiyorum ,kaynanamdan nefrt ediyorum. ama akşam kıyameti kopartcm. çok kötüym yaa kimseye anlatamyrm burdan başka. bi fikir vern nolr

Ne terbiyesizler ya!! Orası oğlunun değil, sizin eviniz evli olduğunuzu ve bir aile olduğunuzu unutmuş sanırım..

Öncelikle sakin ol,ağırlığını koru..O kadının çirkinlik seviyesine inme..Bu işi çözecek olan eşindir. Güzellikle anlat,annesini kötüleme,suçlama.. tarafsız ol,senin ailen benim ailem tartışmasına götürme sakın.. Sadece sizin bir aile olduğunuzu ve o evin SİZİN eviniz olduğu konusunda kırgınlığını belirt. Seni saymamasını falan..

"oğlumun evi" diyor yani kızın ailesinin ne işi var,gitsinler!!!!! kısacası.. :47: :47:

Allah hiç birinize yaşatmasın bu durumu gerçkten çok acıydı krdeşimin gidişi. ve ben biliyorum bdaha göndermiyceklerdir annemde mümkün değil adımını atmaz eve napcam ben

Ne terbiyesizler ya!! Orası oğlunun değil, sizin eviniz evli olduğunuzu ve bir aile olduğunuzu unutmuş sanırım..

Öncelikle sakin ol,ağırlığını koru..O kadının çirkinlik seviyesine inme..Bu işi çözecek olan eşindir. Güzellikle anlat,annesini kötüleme,suçlama.. tarafsız ol,senin ailen benim ailem tartışmasına götürme sakın.. Sadece sizin bir aile olduğunuzu ve o evin SİZİN eviniz olduğu konusunda kırgınlığını belirt. Seni saymamasını falan..

"oğlumun evi" diyor yani kızın ailesinin ne işi var,gitsinler!!!!! kısacası.. :47: :47:

aynen öyle dio. bz 6 ay boyunca onlarda kalmak zorunda kaldık ,hemen hemen hergünm ağlamakla geçti. çok kıskanç ve doldurmaya çalışan bi kadın. eve taşındık kurtulduk derken 1 yada2 hafta oldu olmadı kalmaya geldiler oğluyla. ve bu durumu herkes kınadı kendi ailesi dahl.

Allah hiç birinize yaşatmasın bu durumu gerçkten çok acıydı krdeşimin gidişi. ve ben biliyorum bdaha göndermiyceklerdir annemde mümkün değil adımını atmaz eve napcam ben

Çok üzüldüm ama cehalet çok keskin bir kılıçtır.Ve ağaÇ kökü gibi maalesef temizlenmesi çok güçtür..yapacağı tek şey sakınce hakkını savunmak orasının senın evin doluğunu buna kimsenın karışaMayAcağını kırmadan güzel bir dille anlatmakdır.Kıyamet kopartmak ne sana nede evliliğine hayır getirmez.sadece bir araya gelip bir konuşma olursa herkesin anne ve baba olsa bile haddini bilmesini gerektiğini ima etmen yeter..
Eşin senı bu konuda yanlız bırakırsa emin ol artık her konuda yanlız kalacaksın demektir.ÇüNki o telefonu sana Açmak yerine ( ki sanada ne hakla acacak) annene açmakla çok büyük bir yanlış yapmış.akşamı sakınce bekle eşine çok kırıldığını çok üzüldüğünü ve aslaaaa böyle bir olay daha olursa Tepkini çok kötü yerine getirceğini söyle..

ama sana büyük olarak tek tavsiyem sakin olmandır kardeşim..

Son düzenleme:
orası onun mu "evi" imiş?? neden bu kadar çok karışıyor hayatınıza..anneniz adına çok üzüldüm ben,bir de 14 yaşındaki kardeşiniz
adına..onların yerine koydum kendimi de çok kötü....

Son düzenleme:

Olay çözülünce eşinle birlikte ararsınız aileni gönüllerini alırsınız. Sonuçta pireye kızıp yorgan yakmasınlar, hem kv bir halt yemiş annen sizi cezalandırmasın, sizin evin kararını kv mi verecek..Hele eşin güzelce davet ederse birazda zorlarsanız,sonuçta çocuklarısınız :) gelirler size..

Annende orası kızımın-oğlumun evi her zaman gideriz kimse karışamaz deseymiş ya...

inşallah tek duam bu şuan. şimdiye kadr hep yanmda oldu ama bu çok ağır geldi hepsinden. günahı olmayana dil uzatıldı ve o benm canımdan kanımdan. ellerim titriyo kendime gelemedim hala

şimdiye kadar yanındaysa bu olayda da yanında olur,içini ferah tut..çünkü annen de günahsız kardeşin de..ve o kadının bu insanlara böyle laflar söylemeye hakkı yok,bunu kocan da anlıcaktır..sen sakin olmaya çalış,napıcaksın,bu kadın da senin sınavındır belki..boşver arkadaşım,gerçekten böylesini kafana bile takmıcaksın,canın yanıyo anlıyorum,hele annene kardeşine dil uzatılması çok daha acıtıyodur anlıyorum ama mesafe koyacak,saygını bozmıcaksın..ki kudursun!!! sen de onun gibi çirkinleşme,seviyesine inme..mesafe koy,uzak ol..ama kötü değil...

aynen öyle dio. bz 6 ay boyunca onlarda kalmak zorunda kaldık ,hemen hemen hergünm ağlamakla geçti. çok kıskanç ve doldurmaya çalışan bi kadın. eve taşındık kurtulduk derken 1 yada2 hafta oldu olmadı kalmaya geldiler oğluyla. ve bu durumu herkes kınadı kendi ailesi dahl.

Kv seni istemiyor ve rahat vermeyecek gibi.. Eşinin tavrı nasıl? O ne diyor bunlara ve geçmişte olanlara.. Ayrıca 1+1 evinizde kalıp niye sıkıştırıyorlar sizi!! Bu kadını seninle başka bir derdi mi var?

Bu nasıl bir terbiyesizlik ya ne hakla karışıyorlar tamam anadirr atadırr da bu kadar olmaz
Bende olsam bende kıyameti koparirdim
Kesin ve net tavrını koy
Herkes yerini ve haddini bilsin

Olay çözülünce eşinle birlikte ararsınız aileni gönüllerini alırsınız. Sonuçta pireye kızıp yorgan yakmasınlar, hem kv bir halt yemiş annen sizi cezalandırmasın, sizin evin kararını kv mi verecek..Hele eşin güzelce davet ederse birazda zorlarsanız,sonuçta çocuklarısınız :) gelirler size..

Annende orası kızımın-oğlumun evi her zaman gideriz kimse karışamaz deseymiş ya...

"Annende orası kızımın-oğlumun evi her zaman gideriz kimse karışamaz deseymiş ya" bu çok yerinde bir cümle olurdu arkadaşım haklsın,keşke diyebilseydi..ama nedense kız anneleri böyle konularda hep ezilen üzülen taraf oluyolar..onların önceliği kızın yuvasında mutlu olması..ama kayınvalidelerin önceliği bu değil,asla değil!!

bence sende haklıyken haksız durumuna düştün...Ne olursa olsun bu kadar sert konuşmaman gerekirdi ve yüzüne kapatmaman...Eşin halledecekti veya sen daha sakinleşince konuşacaktın...Haklısın, eşinde seni destekliyor; bırak eşin halletsin ve sakin ol bence...Bu olanları ne sen unutacaksın ne de kendisi..O yüzden bırak seni kötü hatırlamasın, pay bırakma...

"Annende orası kızımın-oğlumun evi her zaman gideriz kimse karışamaz deseymiş ya" bu çok yerinde bir cümle olurdu arkadaşım haklsın,keşke diyebilseydi..ama nedense kız anneleri böyle konularda hep ezilen üzülen taraf oluyolar..onların önceliği kızın yuvasında mutlu olması..ama kayınvalidelerin önceliği bu değil,asla değil!!

benim annem çok kırılgandır hemen ağlamaklı beni aradı zaten. tekrar onu arayıp onun gibi çirkinleşmeyerek ... gurur duyuyorum en güzelini yapmış.

Kv seni istemiyor ve rahat vermeyecek gibi.. Eşinin tavrı nasıl? O ne diyor bunlara ve geçmişte olanlara.. Ayrıca 1+1 evinizde kalıp niye sıkıştırıyorlar sizi!! Bu kadını seninle başka bir derdi mi var?

var cnm , oğlu için tapıyo nerdeyse ve bizi çok kıskanıyo. çünkü Allahıma şükürler olsun iyiyyzdir şakalaşıp ciddi olacğımz yeri bilirz. anneside ilgi alaka bekleyen bi yaratık. eşimde bunu ona göstermiyo sonç olarak kuduruyo

var cnm , oğlu için tapıyo nerdeyse ve bizi çok kıskanıyo. çünkü Allahıma şükürler olsun iyiyyzdir şakalaşıp ciddi olacğımz yeri bilirz. anneside ilgi alaka bekleyen bi yaratık. eşimde bunu ona göstermiyo sonç olarak kuduruyo

kudursun! çatlasın! çok kötü diyorum belki ayıp ediyorum ama artık bende de sabır taştığı için ben de kötüyüm!!
kudursun da kudursun!!! :9:

Bunları okudukça evlenmekten korkuyorum ya..
Gerçi ben nişanlımın annesinde benzer alametler görmedim çok şükür ama.
Arkadaşlar nişanlıyken kaynanasıyla sorun yaşamayıp evlenince yaşayan var mı?

valla ben olsam anneme kardeşime durumu anlatarak bi süre kalıcı misafir gelmemelerine söyler sonra kaynıım kalmak istediği zaman kusura bakma ev 1+1 sıkışıyoruz zaten daha da kimse kalmaya gelmiyor der arayı bayağı açardım bu onlara artık bu evde kalamazsınız mesajı verir çokda güzel olur zaman zaman unutuldukça kardeşlerin annen kalmaya gelir laf ederse onlar ailem ama başkalarının yanında rahat olamıyorum derdim

Back
X