Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle dio. bz 6 ay boyunca onlarda kalmak zorunda kaldık ,hemen hemen hergünm ağlamakla geçti. çok kıskanç ve doldurmaya çalışan bi kadın. eve taşındık kurtulduk derken 1 yada2 hafta oldu olmadı kalmaya geldiler oğluyla. ve bu durumu herkes kınadı kendi ailesi dahl.
çok kısa kesicem. 10 aylık evlyim 3 gündür de kardeşim bizimle kalıyo çünkü annem ve babam çalıştığı için evde yanlız sıkılıyo okullar açılana kadar eşim gelsin kalsın bi kaçgün dedi. Ev 1+1 dün kaynanamlar geldi eşimin kardeşi kalmak istedi yer olmadığından dolayı (yani kardeşim salonda yattığı için) kalamadı. Kaynanam olacak şeytan kılıklı kadın annemi arayıp ,oğlun evimizde kalmasın 2ye kadar televizyon izliyo daha o televizyonun taksidi ödenmedi die çok aşırı terbiyesizlikte bulunmuş. Annemde beni arayıp durumu anlattı kadın ağlıyodu. Bende sinirlenip o kadını arayıp ne yapmaya çalıştığını sordum. Yarın senin oğlunda gelcek o televizyon izleyemiycekmi dedim ,benim oğlumun evine oğlum gelcek tabi dedi bende suratına kapattım.
şuan kardeşim yolda eve gidiyo 14 yaşında konuyla hiç suçu günahı yok ,ben ağlamaktan perişan oldum. Eşime sordum habern varmıydı böyle bişeyden die ,yoktu neden öyle bi gerizekalılık yaptı dedi akşam konuşuruz dedi.
Elim ayağım titriyo ne yapmalıyım eşimle kötü olmak istemiyorum ,kaynanamdan nefrt ediyorum. Ama akşam kıyameti kopartcm. çok kötüym yaa kimseye anlatamyrm burdan başka. Bi fikir vern nolr
hep kaynanaya yüklenilmişte asıl sorun eşte bence.zaten kardeşin gitmesini başta eş istemiş,yalnız kalalım diye.demekki annesine birşeyler aksettirmişte kaynanada ukalalık etmiş![]()
yada kayınvalide dedi gönderin diye öncesinde damatda yumuşatıp dile getirmişte olabilir.ama bu durum bile olsa arada danışıklı dövüş,yapılan kulisler olmuş olmalı,yanlış![]()