slm kardeşlik hepinize günaydınlar. dünün özeti eşim babamdan özür dileyerek tatlıya bağladı olayı, benmde gönlümü aldı.
kardeşimin gitmesini istemeyen kızlar ben daha rahat konuşup olayı çözmek istedğim için gitmesine izin verdm.
dün ben ağlayarak kendisini arayınca inler cinler tepesine atmış, teli kapattıktan snra anasını arayıp orası bizim yuvamız girenine çıkanına biz karar veririz size noluyo demiş. Allah bin kere razı olsun ki haklıyı haksızı ayırd edebilmiş.
nyse annesi zırvalamaya başlamış, bdaha huzurumuzu kaçırmaya çalışma sakın diyerekten teli suratına kapamış ve birdahaki aramalarında da açmamııışş :)) şükürler olsunki düşündüğüm şeyler olmadı. oh bee ne gündü ama

( bende sabah annemi arayarak yokladım. damadımla gurur duyuyorum diyerek moralime moral kattı benim canım annem, meleğiimm.
babam annesinden için, kızımı sahipsizmi sandınız deyince eşim, önce Allah sonra ben varım evellallah dedi aşkım benm. babamında koltukları kabarmış. tek sorun annesiyle konuşmak istememem. bunuda şöyle halletcem saygıszlık asla etmycen çünkü eşimin dünkü ince harektleri beni çok etkiledi. hal hatır sorarım ama aradaki soğukluğu asla kapatmam. olr biter. kapılar ayrı çok şükür gelir yer içer ve gider bukadr basitt