Kayınvalidemin kardeşime karşı olan tavrı

ne yaptın acaba konuştunmu eşinle merak ettim.çok sinirlendim .kayınvalden çoook görgüsüzmüş iğrenç bir insanmış.yani arasa anneni oğlun kalmasın çağırın uzun kaldı dese yine yaptığı terbiyesizlikti ,zaten onu ilgilendiren birşey değil de, tvyi izliyor taksidi bitmedi daha diyebiliyor yani yuh diyorum bu ne görgüsüzlüktür yada eşinin dediği gibi nasıl bir gerizekalılıktır ya allah sana sabır versin insan deli olur

Cok büyük günaha girmis kaynanan. O birkere daha cocuk, cocuk! 14 yasinda bir genc, ne var sanki ablasinin evinde bir kac gün kalsa, hemen yedigini ictigini baktigini hesapliyorlar güya. Sanada laf sokmus oluyor orasi senin evin degil, oglumun evi diye. Buna cok net tavir koymalisin bence, yoksa bundan sonra iyice tepene biner! Esinin kardesine bile söyleyebilirsin bence, kusura bakma bizde kalmani isterdim, ama annenin bu son davranisindan sonra, kardesim, ailem ben cok üzüldük ve bundan dolayi senide evimde agirliyamiyacagim derdim. Acik ve net. Ve birdaha kendin arayip muhattap bile olma, esin konussun.

sanirim kaynanan tv nin acilmadigi surece taksidini kendi kendine odedigini dusunuyo. yoksa ben bi anlam veremedim daha onun borcu bile bitmedi neden izleniyo demesine? izlenmeyince borcu daha mi rahat odeniyomus :27: resmen kiskancligindan sacmalamis

çok güzel bi yaklaşım :))) mantıklı yani. bunu kaynvalideye söylesem hiç tvyi açtırmaz :)) bu arada kçk bi not ; taksitleri biz ödüyorz :)

slm kardeşlik hepinize günaydınlar. dünün özeti eşim babamdan özür dileyerek tatlıya bağladı olayı, benmde gönlümü aldı.
kardeşimin gitmesini istemeyen kızlar ben daha rahat konuşup olayı çözmek istedğim için gitmesine izin verdm.
dün ben ağlayarak kendisini arayınca inler cinler tepesine atmış, teli kapattıktan snra anasını arayıp orası bizim yuvamız girenine çıkanına biz karar veririz size noluyo demiş. Allah bin kere razı olsun ki haklıyı haksızı ayırd edebilmiş.
nyse annesi zırvalamaya başlamış, bdaha huzurumuzu kaçırmaya çalışma sakın diyerekten teli suratına kapamış ve birdahaki aramalarında da açmamııışş :)) şükürler olsunki düşündüğüm şeyler olmadı. oh bee ne gündü ama :(( bende sabah annemi arayarak yokladım. damadımla gurur duyuyorum diyerek moralime moral kattı benim canım annem, meleğiimm.
babam annesinden için, kızımı sahipsizmi sandınız deyince eşim, önce Allah sonra ben varım evellallah dedi aşkım benm. babamında koltukları kabarmış. tek sorun annesiyle konuşmak istememem. bunuda şöyle halletcem saygıszlık asla etmycen çünkü eşimin dünkü ince harektleri beni çok etkiledi. hal hatır sorarım ama aradaki soğukluğu asla kapatmam. olr biter. kapılar ayrı çok şükür gelir yer içer ve gider bukadr basitt

sorunun hal olmasina sevindim
kayinvaliden haddini gercekten asti

aklima su takildi
belki senin esin öyle degildir ama
gordugum okudugum kadariyla
kocalarin kardesleri geldigi zaman
gelinler "yalniz kalamiyoruz evine gonder" deme cesaretini
bulamazlar kolay kolay yada hadi esinden rica etti diyelim
erkekler cok tepki gosterirler soyleyemezler "bugun evine git" diye

mesela siz kardesinize nasil dediniz geri donmesini?

ayrica kayinvalidenin yaptigi terbiyesizlik bir o kadar cahilceydi
"taksidi bitmedi daha televizyonun diye" nasil bir mantik anlamadimki

sorunun hal olmasina sevindim
kayinvaliden haddini gercekten asti

aklima su takildi
belki senin esin öyle degildir ama
gordugum okudugum kadariyla
kocalarin kardesleri geldigi zaman
gelinler "yalniz kalamiyoruz evine gonder" deme cesaretini
bulamazlar kolay kolay yada hadi esinden rica etti diyelim
erkekler cok tepki gosterirler soyleyemezler "bugun evine git" diye

mesela siz kardesinize nasil dediniz geri donmesini?

ayrica kayinvalidenin yaptigi terbiyesizlik bir o kadar cahilceydi
"taksidi bitmedi daha televizyonun diye" nasil bir mantik anlamadimki

slm cnm kardeşime ben demedim tabiki. diyemezdim de zaten .. annem babamı arayıp durumu anlattıktan sonra ,babam kardeşimi aradı eşylarını topla çık o evden diye çocuktan aldı hıncını. bende güzel bir dille konunun onunla alakası olmadığını, daha sonra onu tekrar kalması için çağıracağımı söyledm. eşimle o an konuşma fırsatım olsaydı asla göndermezdm. akşamı bekleyp yanlız konuşmamıza ihtiyaç vardı çünkü ne tepki vereceğini bilemiyodum.

ben söylerim cnm ki söyledimde daha önce, tabi güzel bir dille ve farklı yöntemlerle ;) yani kadınlığımı ve aramızdaki cinsel anlamdaki hayatımızı konu içine alarak :) her zamanda hak vermiştir sağolsn

Bende bu işin içinde başka bir iş var.
nedense kocanla kaynananın az buçukta olsa organıze olduklarını düşündüm
şöyle ki, bir gun oncesı kocan sana basbasa kalmak ıstedıgınızı soylemıs. bunun ardından da
kaynana patlak vermıs. valla pek yanıldıgım görülmemiştir...
kocan masum ayaklarına yatıyo. aldanma bence

slm kardeşlik hepinize günaydınlar. dünün özeti eşim babamdan özür dileyerek tatlıya bağladı olayı, benmde gönlümü aldı.
kardeşimin gitmesini istemeyen kızlar ben daha rahat konuşup olayı çözmek istedğim için gitmesine izin verdm.
dün ben ağlayarak kendisini arayınca inler cinler tepesine atmış, teli kapattıktan snra anasını arayıp orası bizim yuvamız girenine çıkanına biz karar veririz size noluyo demiş. Allah bin kere razı olsun ki haklıyı haksızı ayırd edebilmiş.
nyse annesi zırvalamaya başlamış, bdaha huzurumuzu kaçırmaya çalışma sakın diyerekten teli suratına kapamış ve birdahaki aramalarında da açmamııışş :)) şükürler olsunki düşündüğüm şeyler olmadı. oh bee ne gündü ama :(( bende sabah annemi arayarak yokladım. damadımla gurur duyuyorum diyerek moralime moral kattı benim canım annem, meleğiimm.
babam annesinden için, kızımı sahipsizmi sandınız deyince eşim, önce Allah sonra ben varım evellallah dedi aşkım benm. babamında koltukları kabarmış. tek sorun annesiyle konuşmak istememem. bunuda şöyle halletcem saygıszlık asla etmycen çünkü eşimin dünkü ince harektleri beni çok etkiledi. hal hatır sorarım ama aradaki soğukluğu asla kapatmam. olr biter. kapılar ayrı çok şükür gelir yer içer ve gider bukadr basitt

kaynanan bu konuda haklı olmayabılır ama ben sızın yakıstırmalarınızı da pek dogru bulmadım.
kocanın aılesıne kotu konusmasını sana karsı ıncelık olarak goruyorsun. hoş bır durum degıl.
aılen de okadar gurur sahıplerı olmalarına ragmen tek bır ozurle ne cabuk durumu kabullenmısler.
şunu bılır şunu soylerım; aıleler ne kadar baskın karekterlı olurlarsa olsunlar evlı cıftler duymazdan gelmelıler bence.
bunun kımseye faydası olmaz aksine yuvanızda huzur bozulmalarına sebebıyet verır. ondan lafı alıp oburune, burdan alıp diğerine
laf yetıstırmek ılıskılerı lackalastırır. yenen kaba tükürülmez, bakılan yuze s.cılmaz. dıye bır laf vardır:ssz:

Bende bu işin içinde başka bir iş var.
nedense kocanla kaynananın az buçukta olsa organıze olduklarını düşündüm
şöyle ki, bir gun oncesı kocan sana basbasa kalmak ıstedıgınızı soylemıs. bunun ardından da
kaynana patlak vermıs. valla pek yanıldıgım görülmemiştir...
kocan masum ayaklarına yatıyo. aldanma bence

kesinlkle öyle bişey yok çünkü annesyle konuşmuyolar. ikiside birbirlerine küs.
yanlız kalma konusunada gelince, bz aylardır annmlerde kalıp evliliğimizin tadını alamadık kimse uzun süreli kalmasın,
hem kendi ailem hemde senin. demesi çokta saçma gelmedi çünkü haklı. bz 10 aylık evlyz daha en fazla 2 aydr yanlızız. bunu istemiş olması çok çok normal. masum ayağına bile yatsa kimse annesine rest çekemez. şahsen ben yapamazdım ...

kaynanan bu konuda haklı olmayabılır ama ben sızın yakıstırmalarınızı da pek dogru bulmadım.
kocanın aılesıne kotu konusmasını sana karsı ıncelık olarak goruyorsun. hoş bır durum degıl.
aılen de okadar gurur sahıplerı olmalarına ragmen tek bır ozurle ne cabuk durumu kabullenmısler.
şunu bılır şunu soylerım; aıleler ne kadar baskın karekterlı olurlarsa olsunlar evlı cıftler duymazdan gelmelıler bence.
bunun kımseye faydası olmaz aksine yuvanızda huzur bozulmalarına sebebıyet verır. ondan lafı alıp oburune, burdan alıp diğerine
laf yetıstırmek ılıskılerı lackalastırır. yenen kaba tükürülmez, bakılan yuze s.cılmaz. dıye bır laf vardır:ssz:

ailesyle kötü olması bnm hoşuma giden bir davranış olarak görmenz çok saçma, kimin haklı kimin haksız olduğuna kanaat getirp gereğini yapması çok hoş bi davranış, gurur duyuyorum. benm annem haklıda diyebilrdi ki böyleleri çok fazla mevcut.
benm kaynanam evime gelip gardolabıma kadar karıştıran bi şahsiyet genede saygımda en ufak düşme olmamıştır şimdiye kadr, ima da bile bulunmadım. ama benmde sabrım biyere kadr burda sinirimi atıyorum, yanlışta bulmuyorum.

Ne kadar utanmaz insanlar var ya, keske gitmeseydi kardesiniz burası sadece oglunun evi degil, ikimizin evi oglunuzun kardesi varsa benim de var, o geliyorsa benimki de gelicek elbet deseydiniz, sayıgıyı elden bırakmadan güzel bir kapak olsaydı.

Ne kadar utanmaz insanlar var ya, keske gitmeseydi kardesiniz burası sadece oglunun evi degil, ikimizin evi oglunuzun kardesi varsa benim de var, o geliyorsa benimki de gelicek elbet deseydiniz, sayıgıyı elden bırakmadan güzel bir kapak olsaydı.

dediğim gibi akşam eşimin nasıl bir tavr alacağını bilemediğimden dolayı göndermek zorunda kaldım cnm ama en iyi kararı vermişim, yanlız olduğmzda daha sağlıklı konuşabildik.
kayınvalidemede sağolsun eşim yapmış kapağını bizim evimize kmse karışamaz ben çağırdım kardeşini bn gönderirim demiş.
işin içine babam ve gururu girince birde zaten kardeşimi isteseydikte orda tutamazdık.
şimdide kaynım gelemiyo korkusundan çünkü rahat bırakmycğımı biliyo ;) hem gelmesnde ztn. yediği önünde yemediği arkasında 20 yaşında eşek kadr adam.
annem ve babam çalıştığı için eşim kardeşimi çağırdı tek kalmasn die. öyle işte :)

dediğim gibi akşam eşimin nasıl bir tavr alacağını bilemediğimden dolayı göndermek zorunda kaldım cnm ama en iyi kararı vermişim, yanlız olduğmzda daha sağlıklı konuşabildik.
kayınvalidemede sağolsun eşim yapmış kapağını bizim evimize kmse karışamaz ben çağırdım kardeşini bn gönderirim demiş.
işin içine babam ve gururu girince birde zaten kardeşimi isteseydikte orda tutamazdık.
şimdide kaynım gelemiyo korkusundan çünkü rahat bırakmycğımı biliyo ;) hem gelmesnde ztn. yediği önünde yemediği arkasında 20 yaşında eşek kadr adam.
annem ve babam çalıştığı için eşim kardeşimi çağırdı tek kalmasn die. öyle işte :)

eşin de, kardeşini çağırıp neden gitmesini istedi madem yalnız olmak istiyordu:50:

eşin de, kardeşini çağırıp neden gitmesini istedi madem yalnız olmak istiyordu:50:

e canm çağırarak büyük bir incelik yaptı tadında bırakalım dedi okdr ne var bunda bukadr büyütlcekki. bende istemezdm kaynımn gelip günlerce kalmasını gayet olgunlukla karşıldm yani sorun yok

kayınvaliden basit hesapların kadınıymış canım.. kendi rezilliğinin farkında değil. neyin çekememezliği hesap dolanıdır bu anlayamıyorum ya..

bırak herkesin evi barkı ayrı evladın mutlu mu ona bak demi!! .......

kayınvalideni o sinirle aramasaymışsın daha hoş olurmuş. eşin direkt annesiyle muhatap olsaydı. akşama da sakince konuş , ne de olsa annesi hakarete varan laflarda bulunma eşin ters tepki yapar. haklı iken haksız olursun.

olan annene olmuş ya :45: bi laf var ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar :43: ahh analar neler çekiyor .

kayınvaliden basit hesapların kadınıymış canım.. kendi rezilliğinin farkında değil. neyin çekememezliği hesap dolanıdır bu anlayamıyorum ya..

bırak herkesin evi barkı ayrı evladın mutlu mu ona bak demi!! .......

kayınvalideni o sinirle aramasaymışsın daha hoş olurmuş. eşin direkt annesiyle muhatap olsaydı. akşama da sakince konuş , ne de olsa annesi hakarete varan laflarda bulunma eşin ters tepki yapar. haklı iken haksız olursun.

olan annene olmuş ya :45: bi laf var ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar :43: ahh analar neler çekiyor .

yk cnm asla hakaret etmedm bugüne kadr ettirmesn Allah. çünkü annedir sonçta dediğin gibi ..
eve ağlayarak girdim gittim yattım falan hiç ilgilenmedm, babamı arayıp özr diledi biraz konuştular bzde o sırada baroşmış olduk. annesinin lafını bile etmiyorum. günde 10 kere arayan kadın hiç aramıyo 2 gündür, keşke hep böyle olsa evmde huzur yelleri esmeye başladı. bigün durup ertesi gün kesn bize geliyolar 10da gelip 1lerde kalkılıyo.
her geldiğinde evimi karıştırıyo, eşyaların yeri hak getire zaten. koyduğumu bulamıyorum. böylesi çok çok daha iyi. keşke farklı şehrlerde olsaymışız çokmu şey istiyorm :)

Back
X