- 9 Haziran 2015
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi sevgininruyasi
Merhaba kizlar. 7 aylik bir ikiskim var cok mutluyuz. Yilbasinda bana evlenme trklifi etti boze gelip ablasiyla. Ben heyecandan evet diyemedm. Cafeye gittik oturduk eski sevgilimi gordum ona da soyledm kavga cikmasn diye. Sabahsi sevgilim bnden ayrildi ona nispet yaptigini sandi. Evine gittim 5 saat kapida bekledim en sogukta geldi. Kavga ettik agladik baristik ama o gunden sonra gorumcem kaynanami bana karsi hep doldurdu. Onalara gittigimde hep soguk oldular bana. Kayananm yuzunden sevgilimle hep ayrildik. Bizin normal. Kavgalarimiz olmadi hep kaynanam yuzunden okdu. Gorumcem ile sevgilim kavga etti konusmadi hep ben dedim konis diye olmad . Ve sevgilim hep bana dedi annemler sana soguk diye aklima sokmustu bir kere icimde onlara karsi bir huzursuzluk vardi. Bnm ailem sevgilime o kadar cok iyi davrandiki. İstemeye geleceklerdi ama olmadii. 3 gunde ayrildi benden. Yuzume karsi bitti dedi yuzukrri aldi. Ne aradi ne sordu. Ben mesaj attikca cevap verdi gecen kendi aradi yine kavga etik kapadi. Evlerine gittim annesine annesi evde yoktu oyle kaldim .. Ablasina faceden yazdim beni silmis. Gecen cuma aradi gel dedi bulustuk konustuk agladik. Seni seviyorim dedibama arada kalmaktan biktim dedi aileme soguksn evlenemeyiz dedi. Sarilarak veda ettik. Arada mesajlastik. Pazar bulusmak istedi isim vardi gidemedm. Aradim saatlerce konustuk. Bu sefer seni sevmiyorum senden sogudum dedi. Yuzume karsi cok iyi telefonda bambaska oluyor. Kendimden nefret ettirmek icin yapicam bunlari demisti. Dun herseyi sildim. Ona da yazdm herseyi sildim diye sende beni kalbinden sil diye o da yazmis zamanla o da olaca . Ve artk hic konusmuyoruz cok cnm aciyor ne yapmaliyim arkadaslar..