- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- Konu Sahibi greengirll
Kızlar merhaba, sorun kayınvalide. Kısaca özet geçmem gerekirse,2 yıllık evliyim. Evlenirken kayınvalidemden herhangi bir talebim olmadı ne benim ne ailemin şunu isteriz bunu isteriz gibi. Çalışıyorum, kayınpederemin kendi oturdukları evin yanında bir evleri daha vardı, burda oturmak ister misiniz deyince bende hem kırılmasınlar hemde işime yakın diye tercih ettim. Belki de en büyük hatam bu oldu. Eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz eşim akşam 8 den önce eve gelemiyor, dolayısıyla evimize çok gelen giden olamıyor haliyle. Ailem de babamı kanser hastası başka evde rahat edemiyor, dolayısıyla gelirse arada annem gelir genelde biz gideriz hem annem bize yemek hazırlar hem de kendi hazırladıklarını arabayla eve götürürüz. Kayınvalidem bakarsanız çok sıcak davranır evinde iş yaptırmaz vs ama baştan beri nedense bir türlü tam anlamıyla ısınamıyorum yani samimi gelmiyor bana tavırları falan. Bu konuda gerçekten yanlış anlaşılmak istemem içgüdülerim kuvvetli olup bir insana başta ısınamadıysam ondan mutlaka zarar görmüşümdür. Ara ara annem bazı şiyler söylüyordu bana çok önemsemiyordum işte kv annemle konuşurken kızın beni evine istemiyor, çocukları mı olmuyor falan bişiler söylüyormuş. Annem de dünyanın en iyi niyetli insanıdır hiç kötü düşünmez böyle saf saf söylüyor bana. Yanlış anlamıştır diye üstünde durmadım. Ama artık sabrımı taşıran olay şu oldu, babalar gününde eşimle kayınvalidelere uğradık, görümcemle eşi de geldi, konuşuyoruz. Eşimin de işyerinde sıkıntılı bir durumu vardı epeydir bunalıyorduk onu konuşuyoruz, birden kv ayyy oğlum sana bu kızı aldım mutlu oldun bak şimdi gene mutsuzsun ikinciyi mi almak gerekiyor napayım sana?? dedi... Olayın şokuyla bi idrak edemedim. Birde hiç sevmediğim bir huyum var, birisi beni kıracak bir şey söyleyince o an kavga çıkmasın huzursuzluk olmasın diye cevap vermem ama sonradan da üüzülür kırılır o kişiden soğur ve uzaklaşırım. İçimde yaşarım yani. Keşke o an tepkimi verseymişim. Eşimden sinirimi aldım ve o konuyu açmadım. Ve o günden beri hiç görüşülmedi. Bayramda eşime sordum ziyarete gitmiyor muyuz tatile gidiyor onlar dedi kapadı konuyu. Bayram sonrası gene konuyu açtım cevap yok. Haftasonu bir düğüne gittik oraya da gelmedi. Öyle garip bir insan ki kendince bir sorun yaratıyor ve tüm dünyaya küsüyor. Dün anneme akıl danıştım annem tam bir kanatsız melek, sen ara sor diyor. Ben ise hiç bir şey yapmamayı düşünüyorum. Dağınık ve uzun yazdım kusura bakmayın...Siz olsanız ne yaparsınız?