benim kv de de arada eserikliği tutsada iyidir. 2,5 senedir evliyim. Çok büyük bir sorunumuz olmadı. ama arada insan dediklerine alınıyor.
Ayrı şehirlerde oturmanın da avantajı aslında.
Oda bize geldiğinde camlarımı siler, süpürür, siler, çamaşırlarımı asar, ütümü yapar. Boş durmayı sevmiyorum der. İşlerin ucundan tutar.
Doğum yaptığım zaman 40 gün kaldı. Her gün yemeğimi yaptı, evimi temizledi. Canın ne istiyor bugün diye sordu.
Doğum günlerimde oturduğu yerden kargoyla devamlı hediyelerimi yollar. Her geldiğinde eli boş gelmez. Bir hediye kesin alır. Eşime almaz bana alır.
Etinden, salçamdan, fındığından, cevizinden aklınıza ne geliyorsa doldururur bir başka bavuluna getirir. Hatta burda hormonlu diye domatesini, biberine kadar getirir.
Gelince marketine gider adan zye tüm herşeyleri alır. Sırf kv değil kp de öyledir.
Hatta kp hizmet bile beklemez. Ben kızımla ilgilenince gider mutfağa meyvemi getirir soyar, çerezleri doldurur kaselere getirir. Çikolatamı hiç eksik etmez.
Dışarı ne zaman çıksa eli boş gelmez.
Ne zaman onlara gitsek benim en sevdiğim yemeklerin hepsini yapmış olur.
Kv hatta babanın kendi öz kızı olsa seni sevdiği kadar sevmezdi der.
Sonuçta karşılıklıdır hep. Bende bugüne kadar her özel günde ararım. Kandil, bayram, anneler babalar gününde. Hasta olsalar hergün arar nasıl oldunuz diye sorarım. Anneler babalar gününde hediyemi alır kargoyla yollarım. Hastanelik durumları olsa ameliyat falan çiçek siparişimi veririm gönderirim.
Ne zaman telefon etsem yavrum, kızım diye açarlar telefonu.
Yeri geliyor otururup karşılıklı kahvelerimizi içer dedikodularımızı bile yapıyoruz. Gizli gizli sigara içerdim. Birgün kızdı. İçmesen daha iyi ama sigarayla saygı olmaz. rahatını da bozma yak gel demiştir. Hatta birgün mutfakta sigara içerken kp gelince söndürüyordum. Adama zırt pırt gelip durma kız senin yüzünden rahat bir sigara içemiyor diye azarlamıştı:)
dedim ya herşey karşılıklı. Biz birbirimize adım atmasak tek taraf devamlı adım atsa bu şekil olmaz bence. Çünkü eltime hep bir adım attılar eltim 10 adım geri çekildi. ama yinede ona karşı soğuk olmadılar. Oğlumuz var ortada. Onun mutluluğu dediler. Hep iyi olmaya çalıştılar. Eltimde geç de olsa anladı ama. Oda Allaha şükür iyi şimdi.
Ha hiç mi sorun yaşanmıyor. Ufak da olsa oluyor. O zamanda bir tarafın he deyip geçmesi gerek ki sorunlar büyümesin. İki tarafta tırnaklarını gösterse işler daha farklı olur.
Benim kv de genç. 48 yaşında. genç olmasının avantajları var. Bizi daha iyi anlıyor. Öyle giyim falan konusunda daha anlayışlı oluyorlar. Kv hatta istediğinizi giyin. Gençliğinizi yaşayın bir daha mı dünyaya geleceksiniz diyor.
allah bozmasn inşallah.dedğnz gbi tabi herşy karşlklı.herks çok ilgnç geldi fln yaznca biz de b sorun mu var cdden demeye başlamştm ki sizin yazınızı gördüm :))