- 28 Nisan 2012
- 131
- 2
- 48
yaşanan kırgınlklarda nazar boncuğunuz olmuş öle bakın bari :)
benm kayınbabam çok garip b adamdır konuşmaz yüzü gülmez sohbeti yoktur herks de ondan acayp çeknr ama allah var o da dünya iyisi b adamdır.tersi bna denk gelmedi kayınvalidem inşallah görmezsin kaldıramazsın dior :))) kayınvalideme hçbşye izin vermez.kapıyı çaldığında çocuklar değil illa kaynanam açacak kapıyı .zil iki kere çalınmayacak falan filan böle b adamken o da allah razı olsun bna karşı çok ilgli.benm sorunlu geçen b hamilelğm var hastanelerde çok yattım.kendi ailemle de aynı şehrde olmama rağmen kayınbabam gece yanmda kalması için kayınvalidemi başıma yollamştı herks çok şaşırmştı.çnkü kendi kardeşi için bile brakmamıştı kaynanamı....kayınbabamdan da ne dye bahsettm şmdi bilmiorum ama siz yaznzda yiğidi öldür hakknı ver demşsnz ya ben de kayınbabamn da hakkını vereym dye yazdm galiba hahahaha :))))
ah ya benim zavallı kayınbabamda öle çcouk gibidir huysuz ama ben konu olunca herşeyi unutur azıcık hasta olduğumu duysa
kavlidemin hiçbiryere gitmesini istemez yeryer kan kusturur önceden kavlideme acıyodum yazık kadına falan diye ama bakyım ki
kayınvalidem adamı hiçbirşeye saymıyor sonra adamı izledim baktım haklı hiçbirşeyde fikri aLINMAZ hatta eltimin ettiği lafı duydum onun hakkında çok sinirlendim yaa -o bişey anlamaz demiş ya nedemek bu bee kayınvalidem gülüo hoşuna gidiyor
ama admcağız bana hayran gderim öylece bakar bana onu halini hatrını sorayim diye bende geçiyorum onun odasdına saatlerce sohbet ediyoruz kaynanm amN GEL İÇERİ boşver o otursun bende olurmu dedim ben onla daha çok iyi hisseiyorım diyorum bişey demiyor 66 yaşındaki adamın ayakları çikinmiş v.s eşim bile duyarsız babsına karsı bilmiyorum benim yok diyemi ben kayınbabamı çok seviyorum Allah onu kaynanama kimseye muhtaç etmesin işallah doğum gününde pST ALDIM KAZAK ALDIM KAYNANAM AA ONUN DOUM GÜNÜ MÜ OLUMUŞ AYOL DİYOR YARIM SAAT SONRA BENDE İSTERİM BANADA BANADA YAPIN DİYOR SES ETMEYİNCE OZAMAN bende öbür gelinime sölerim dir bende siz bilirsiniz dedim bakalım doum günü yaklaştı nolcak