- 13 Şubat 2013
- 386
- 153
- 63
- Konu Sahibi lavantakesesi35
-
Şık bir şal alabilirsin ..Arkadaşlar kayınvalideme bu yılbaşı hediye almayı düşünüyorum. Çünkü her doğumgünümde çeyize diyerek hediye alır. En son buhar kazanlı ütü aldı 1 hafta önce. Yılbaşı içinde kahve takımı almış.
Sorun şu ki evinde herşey zaten çok fazla tabak bardak aksesuar vs. Kıyafette uzaktayız kestiremiyorum.Ne alınır böyle bi durumda.
Bütçen ne kadar?Arkadaşlar kayınvalideme bu yılbaşı hediye almayı düşünüyorum. Çünkü her doğumgünümde çeyize diyerek hediye alır. En son buhar kazanlı ütü aldı 1 hafta önce. Yılbaşı içinde kahve takımı almış.
Sorun şu ki evinde herşey zaten çok fazla tabak bardak aksesuar vs. Kıyafette uzaktayız kestiremiyorum.Ne alınır böyle bi durumda.
Kayınvalidem yok ama kayınvalide olacak yaşlarda iki görümcem var. Genelde kişisel ihtiyaçlarını göz önünde bulundururum alırken. Yılbaşlarında genelde kendim bişeyler yapmayı tercih ediyorum. Ama bu sene yoğun olduğumdan yetişemedim. Eğer becerin varsa kendin bişeyler yapmayı düşünebilirsin.Arkadaşlar kayınvalideme bu yılbaşı hediye almayı düşünüyorum. Çünkü her doğumgünümde çeyize diyerek hediye alır. En son buhar kazanlı ütü aldı 1 hafta önce. Yılbaşı içinde kahve takımı almış.
Watson mantıklı olabilir çünkü cidden herşeyden fazla fazla var.Kayınvalidem yok ama kayınvalide olacak yaşlarda iki görümcem var. Genelde kişisel ihtiyaçlarını göz önünde bulundururum alırken. Yılbaşlarında genelde kendim bişeyler yapmayı tercih ediyorum. Ama bu sene yoğun olduğumdan yetişemedim. Eğer becerin varsa kendin bişeyler yapmayı düşünebilirsin.
Ben bu sene watsonstan hediye seti aldım ablalara, yengelere, görümcelere yeğenlere birer tane. İçinde duş jelleri, vücut losyonları falan var. Benimkiler biraz süslü püslü hatunlar olduğu için seviyorlar böyle şeyleri. Eğer kullanırsa düşünebilirsin. Anneme de parfüm aldım, ihtiyacı var diye.
Seni bir watsons mağazasına alalım şu taraftan o zaman. Benim çok hoşuma gittiler. Kendime de aldım hatta.Watson mantıklı olabilir çünkü cidden herşeyden fazla fazla var.
Şal terlik vs bunları daha öncede aldım baya bi takı aldım. Seçenek tükendi artık
Şık bir bileklik yada kolye alabilirsin bütçene uygun.Watson mantıklı olabilir çünkü cidden herşeyden fazla fazla var.
Şal terlik vs bunları daha öncede aldım baya bi takı aldım. Seçenek tükendi artık
bütçen ne kadar bilmiyorum ama parfüm,yada watsons demişken orada sulu ayak masajı yapan bir alet var,saçmamı olur acabaWatson mantıklı olabilir çünkü cidden herşeyden fazla fazla var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?